tabiki commuter
Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
En sevmediğim cub daha sonra süper sport.
Cg leri bile supersportdan çok seviyorum.
scooter kullanamıyorum vitesliler candır.. scooter muhtemelen hiç kullanmak istemeyeceğimden dolayı sahip olmam.
Bu ankete oy veremiyorum yazılan motorların hepside güzel hiç harketmez şıkkını seç diyeceksiniz ama binilmeyecek motorlar mevcut bu nedenle oy veremiyorum
küba çita ve cup. diğer binen arkadaşlara saygım sonsuz zevk meselesi sonuçta ama bana para verseler binerim ama kimsenin görmüceği yerlerde. otoparkın son katı falan
Cruiser... bi arkadaşınkini kullandım. Yok abi bi dönüş yapacaksın sanki tır çeviriyon mübarek birde dönemiyorsun geri geri aaklarınla gelmeye çalışıyon. ıı ıı... bana ok uzak... Sport Touring canını yiiim 4 silindir 160 arka lastik...
Ybr mi!!! 2 tane cbf'm olacağına 1 tane ybr'm olsun. Sevmediğim motor tipi dersen, yok. Japonundan çinine, italyanindan almanina hepsinin yeri ayrı güzel. Cup'un yeri ayrı racingin yeri ayrı enduro/crossun yeri ayrı. Ha en son tercih dersen scooter. donemiyorum kardeşim ☺☺😉
egsozundan duman çıksın yeter
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Cruiser ve Cafe Racer diye sağı solu sökülmüş kesilmiş(orjinal dışı) motosikletler.
trafik akış hızında gidemeyen ve durma yeteneği yetersiz olan motosikletlerin tümü...
Ön yargılıyım..
Çopırmıdır nedir iğrenç, itici, irite tipler..
Şuna bak Allah akıl fikir versin bu beyinsizlere..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Super sport'a binmek 20 kilo ister. Bizde ki o kadar ağır değil henüz :D
Mopedler benim hosuma gidiyo gerçi cublarda hosuma gidiyo öyle apaçi apaçi şeyler yapmayınca gayet kısacası benim olsun hertürlü motosikelete binerim
Moped ve cross sevemedim bir türlü.
Scutur en nefret ettiğim şey hatta otomatik şanzımanlı bütün araçlar
Sevmedigim
Scooter
Cruiser
Commuter
En sevdigim
Touring
Enduro
Ss
Tiksindigin
Cross
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)