En çok oylananlardan olan Scooter için, tabiki de sahip olurum ikinci üçüncü motor olarak ama şu çift silindirli, sürekli titreyen, bağıran, 800-1000-1200 cc hacimlerde olup 40-50 beygir gücü benzin içerek üreten çaydanıklar yok mu, evlerden ırak...
Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
En çok oylananlardan olan Scooter için, tabiki de sahip olurum ikinci üçüncü motor olarak ama şu çift silindirli, sürekli titreyen, bağıran, 800-1000-1200 cc hacimlerde olup 40-50 beygir gücü benzin içerek üreten çaydanıklar yok mu, evlerden ırak...
şapır ve kap motorlardan nefret ederim
Super sport bana uzak, sevenlerine yakın olsun...
Chopper bedava verseler binmem. racing ve enduro- cross candır
Moped ve scooter sahibi olmak istemem ve mecbur kalmadıkça da Cruiser ve Super Sport istemezdim.
2 teker olduktan sonra ne fark eder. 3. teker olmasın gerisi teferruat
Muhtemelen hayatım boyunca chopper-cruiser tipini sevemeyeceğim.Aslında SS de sevmiyorum ama ilerde çok para olursa sadece pistte binmelik bir gsx-r600 düşünülebilir
cup istemem ama ankette göremedim... Moped diyelim bari...
Scooter ne o öle kayıktaymışım gibi . İlk gözağrımdır ilk oturduğum seledir ama yok bacak aranda olacak motor
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
kesinlikle enduro enduro enduro. tamam uzun yol için kullanışlı olabilir ama nasıl seviliyor anlayamıyorum. kocaman yüksek ccli motor ve ince teker. devasa çamurluk, uzaydan canlı yayın yapan ön amortisör.
küçük cc cross mantıklı geliyor toprakta çamurda hoplayıp zıplayabilirim ama merdivene çıkmış gibi yüksek bir motorun üzerinde 90 derece dimdik dikilmek, yo dostum yo
Benimde cruiserler hosuma gitmiyo. Ozellikle harley olanlar. Bi motora o kadar para vercemde, eski sistem karburator olucak, gitmicek,yakitida icicek. Bakim masraflarida sizi bi guzel opicek yok oyle dunya. Seveni cok, alanada saygim vardir, ama bana sadece harleyin basarili pazarlama ekibinin kapitalist bi oyunu gibi geliyo.
ben karenejli commuter seviyorum. Hem rahat olcak hemde cirkin olmucak. bknz:cbr/ninja 250sl(bence bunlar ss den ziyade karenajli commuter :D)
SS. Motorun üstüne yatıp öyle mabadı çıkara çıkara sürmek benim için çok antipatik. Ama binen de süren de sayımız sonsuz o ayrı.
Büyük motora binmem 125 Üstü gereksiz geliyor bana.. Alcan bi ybr helezonları indircen, İçine mercek far angel koycan. Esd in geri dönüşümü sökcen yada eski kasa egsozu takıcan.Arkaya mobilet yayı Tabi Full takımsız binmicez. Sekil önemli.
Chopper ve Scooter
Cup, mobilet kesinlikle sürmekten hoşlanmıyorum.
Scooter kimse istememiş ama ben Tmax gibi hayvani bir scooterim olsun istemişimdir hep.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)