Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
iki teker olsun çamurdan olsun..........
[CENTER]aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna[/CENTER]:queen:
wallaaaa 2 teker olsn da çamurdan olsun ... En kötü sü bilee adrenalin yükLüü
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Iki Teker Hastasi Olarak Hepsini Kullanmayi Severim Ama Param Olduğu Müddetçe Mopet Almam Tabi.
MOTOSİKLET AZGIN DUYGULARI GÖSTERME VE İNSANLARI RAHATSIZ ETME VASITASI DEĞİLDİR.
valla ben scooter ları ve mopet leri motorsikletten saymıyorum. motorsiklet dediğin kıvrak olcak.Altındaki makineyi hissedeceksin.
mopedle commuter dışındakilerin benim için bi mahsuru yok
ii anket olmuş teşşkrler...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
küçük tekerli olmasında ne olursa olsun yavvv binerim
super sportun tehlikesi şu, bu ankete cvp veren azınlıkdaki vatandaşlar söölemez ama bisiklete bile binemeyecek çoğunluk super sportu olan birine her şartta küfredebilir,
1 - yavaş gidersen = ne manyak makinası var tırıs tırıs gidiyo ..................
2- hızlı gidersen = .............. ın çıkardığı gürültüye bak ne alemi var falan mantalitesinde arkanızdan küfrederek bi sürü günahlarınızı üstelnip sizin günahda eksi kontörle ahrete gitmenizi sağlarlar..
tabii ki bütün kaliteli marka üreticilerin her sınıf motosikletlerini çok seviyorum.ama tarzım kesinlikkle supersportlar.sırasıyla. 1 kawasakizx-10r.(en muhteşemi.).2.yamaha r1.(ikinci muhteşem olan..).3.suzuki gsx1000r.honda cbr 1000rr repsol .supersportalar hepsini efendileri çünkü..
iki teker isterim üç tekeri sevmem,her tür motosiklete binerim.
98 Beygir.....
deneme deneme deneme deneme
super sport/sport haric haric hepsine binebilirim. bunlara binersem kendimi tutamam gibime geliyor. o yuzden soyle en standart 120-140 arasi gidebilecek bir motor yeterli
bi scooter kullanmaktansa moped kullanmayı tercih ederim scooter motorlar dertli karı gibi hergün dert çıkarırlar hemde sürüş zevkinden yoksunlar yani bana göre ....
UZUN YOLDA KASK KULLANMAYI İHMAL ETMEYİN
moped istemem diyenler sizleri 80 li 80 85 arası yaşamanızı yani su anki yaşınızı o tarihlerde olmanızı isterdim birde bu anket o zaman yapılsaydı merak etim ne ister diniz
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bi kere çin malı scooter dan dilim yandı daha istemem benden uzuk dursun bi alanyadan antalyaya gidip geliyodum ne kadar yağ varsa yerlerde aman allah korusun çinlilerdende mühendislerindende eğer mühandislerinde zevk ve birazda mantık olsa gerçekten o malzemelerle daha sağlam bişeyler yapılabilir sen ayak basma yerini plastik yaparsan bende onu bi kaç ay içinde bantlarım ama sana ....güzel sözler sölerim.
uzun yola gitsin bide rahat olsun binerim fark etmez bide 140 geçmesin yoksa ölürüm bir yerde
ss haricinde hiç birine binmek istemem 600 F de buna dahil
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)