FORZAAAAAA racing baskasını tanımam dier türler bana pek bi şekilsiz gelenzi
Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
FORZAAAAAA racing baskasını tanımam dier türler bana pek bi şekilsiz gelenzi
RiDe-FoR-LiBeRtY
[no for another things]
Sanki benim için özel olarak Cruiser ankette yatık yazıyla yazılmış bitek otip hoşuma gitmiyor
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Harley istemem.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Motosiklet=iki teker+bir motor
Bu formül olduktan sonra ne fark eder.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Eğer mecbursam mopede bile binerim yeter ki iki teker olsun
moped bence en iğrenç motor çeşidi. genellklede motosiklet kültürünü bilmeyen insanların tercihi. egzosları faln patlatıncada ortaya iğrenç bir ses çıkıyor. hiç istemediğim motor çeşidi herhalde o olur.
bütün motorların tadı başkadır ama en son tercih moped.1000 cclikten aşağısına binemem diyen abi! herkes senin kadar şanslı değilki 20000 ytllik motora binsin.
itina ile kaza yapılır
Yerine ve zamanına göre her motoru kullanırım.
walla 2 teker olduktan sora benım ıcın farketmez yrı gelıyor bır moped olsun da ısımı gorsun bıle denılıyor o yusden farketmez benım ıcın
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
scooter sevmem ama scootera biniyom.
Hepsini kullanmak isterim... Her türün kendine göre zevki var, supersporta ilgisi olan bir insan olarak uzun yol için sport touring de isterim... Veya eskiden cruiser'lere ters bakan ben , ne kadar güzel aletler olduklarını kullanınca anladım... Enduro'dan bahsetmiyorum bile , uçmak gibisi yok.
Son olarak kullanmak istemediğim moped , scooter ve commuter kalıyor , ama bunlara da asla kullanmam demem kesinlikle , çünkü insan bunların değerini motorsuz kalınca çok iyi anlıyor...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
valla ben zorda kalıpta altımdakı motor usatacak duruma gelırsem (allah göstermesın) scooter asla ve asla almam..yani bedava verseler hemen satarım...en zor durumumda bıtane mopet alırım 2 tene dişli ve bıtene hava filitresi ohhh ne gözel....
ama en cok ıstedım de bıtane racing....şöyle gaza godummu 300 diyecek yanii.....2 tane olabılır yanıııı
egzozu delik ybr-titan istemezdim
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
moped istemem..beni yolda çok bıraktı
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Sizler motorcu deilsiniz.Motorcu adam reyting aramaz.Siz reyting yapıyorsunuz.Ben ki yolda kalmış bir bisikletlinin lastıgını yapmısım.Ben ışıkta duran mobiletliye ara gazı vermem.Milyonlarca km yol yaptım motorumla.Sizler motorcu deilsiniz.Dedim ya Rayting peşindesiniz.
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
APRİLİA ATLANTİC 200 CC.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)