bunlar için para gerek
para para para
Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
mopedleri küçümsemeyelim lütfen..
bakkala giderken ii oluo
Ducatista:)
yüksek hız,yüksek tehlike,bel ağrısı,trafikte hararet korkusu modelini severim
bende mondial 110 ft var ben çok memnunum tavsiye ederim benim motor 6500 km de 2005 model dahamotor yağı değiştirmek dışında servise gitmedim biraz da kullanım faktörü önemli daha 80 km hızı geçmedim ama 2 kişi çıktığım çok yokuş var bu çin malı motorlara iyi bakın onlar sizi yolda bırakmaz bana güvenin
hic ısınamadıgım bir motor Racing ve ayrıca mobilette sahibi olayıda hiç istemem,yürürüm daha iyi
Born To Be wild,Live to Ride...
mopet deyip geçme çift silindir vardı bende 140 yapıyodum.onun için hız olsunda gerisi boşver hillada 2 teker olsun gerisi boş.
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
mobyletteyi fazla küçümsemeyin bir glardoni çiftesinin yaptığı hız 160 165 tir
Naked,,asla kullanmam hatta üzerine para da alsam kullanmam...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Valla 49 yaşıma geldim ama hangisinin sesini duysam dönüp bakmadan edemiyorum.Frejus çocuk bisikletiyle başlayıp (1965)pejo oyla devam ettim.75 te mobylet.1983 ten sonra balkan CZ Jawa Rus ij hepsinin tadı bi başkaydı...Yeğenimin cruiser ı ve racingine de bindim...İki teker olsun benim olsun abi binerim...
moped eklemek biraz garip olmuş bana göre mopedin devri kapandı herkes 4 zamanlıya döndü niye ucuza 4 zamanlı varken 2 zamanlı nın dumanlu ve dayanıksız motorunun kahrı çekilsinki
Hayatımda hiç mopet,mobilet kullanmadım he he...
mobilet'in değerini motor kullanmaya bununla başlayanlar bilir. lütfen sadece uzaktan bakarak edinilen gürültülü, tehlikeli gibi yorumları kendinize saklayın...
Bir daha hangi ana doğurur bizi?
bendeki bu tutku bmx'le mobiletle başlamıştı.. şimdi ybr ile devam etmekte ilerde ne olur bilmiyorum ama ne olmayacağından eminim super-sport
--
Kivanc Oskay
A Rh(+)
YBR125
34 AZ 5842
\"istikbal göklerdedir\"
mobiletle başladık bu işe ama para verseler spxl'ye binmem..hatta bu konu üzerinde güzel bir deyiş bulmuştum.ses ile hız doğru orantılı olsaydı spxl f-16ıyla kapışırdı..
en ıyı motosıklet super sport. . .
baska motosıklete bınılmez. . hele su scoterlar mobıletler yokmu
super sport derım baska bısı demem . . .
herkes kendi motorunu kullansın, zaten ayrı ayrı zevkler olmasa bu kadar çeşit motor olmazdı.
[COLOR="Red"][B][FONT="Garamond"]BLOODMN[/FONT][/B][/COLOR]
mecbur kalırsam mopete de binerim farketmez
would I still see suspicions in your eyes?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)