kımse moped ıstemıyormnus... bedava verıyım nasıl alıyonuz bak
Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
kımse moped ıstemıyormnus... bedava verıyım nasıl alıyonuz bak
Yeni yine yeniden
Oh maksat b.k atmak olsun.Hepsine bi kul takarım.
Cruiser çok yakıyo.
SS çok yakıyo.
Enduro tahta gibi.
Scoter aerodinami özürlü.
Commuter çok ezik.
Naked rüzgarı fena yiyo.
Touring gemi gibi.
Moped de ne?
Tamam ben bisiklet.net e kaydımı oluyorum.Haydi iyi tıraşlar
mopedi kimse istememiş
tek ben mi seviyorum bu motor tipini sitede açaba?
moped istemem. onun yerine boynuma bir far elimede bir direksiyon alır takılırım
Ne olursa kullanırım abicim. Moped falan kullanmamda demem. Çoğu motorcu zamanında moped kullanmadımı. Kendi adıma ben mopedle başladım her aklıma geldiğindede yüzümde küçük bir tebessüm oluşur...
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Ben super sportları beğenmem, hem biçimsiz hem de bana sadece yarış için üretilmiş gibi geliyor, ölüm makinesi gibi resmen. Motora binmenin zevkli yanı bana göre gezinti zevkini tatmak, super sportlarda iki büklüm bu zevk nasıl tadılır ki? Tabii sevene karışmam bu fikirler beni bağlar.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
elımde olsa butun motorlardan alır hepsıne cılayı cekıp gezerım
vallahı abicim ne olursa kullanırım zaten şimdi kullandıgım motorda moped benım gonlum yarıs motoru ama ne dıyelım elımızden geleln bu
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Ben de supersportları sevmiyorum. Estetikten yoksun gibi geliyo bana Görüntüsü, oturuş tarzı filan. Clint'e katılıyorum pistte daha güzel bence. Yollardaysa bir touring, cruiser gibi hoş durmuyor
bence hiç farketmez motosiklet olsun çamurdan olsun mopet bile krizde gider hiç olmamasındanda çok daha iyidir bence
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
Ben eski mopedlerden istemem yeniler yine hoş, kullanılabilir.Motoru ben kendi egomu tatmin etmek için kullanıyorum,bi sevgi, aşk güzel bi duygu. O nedenle fark etmez ama canımı emanet ettiğim aracın en azından gerekli donanımlara sahip olmasını isterim.
Kaza Anında Sizi Korur...
iki tekeri motoru varsa no problem.her motor ayrı zevk.
Zorda kalırsam mopete bile binerim enduru dan da şaşmam
sanuçta 2 teker ne olursa olsun
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
Tekerleği ve motoru olsun yeter.
Her türlü Motosiklete binerim..Tabiki en çok beğendiklerim günlük kullanım için olan vitesliller ...
wallah motor olsun da her türlüsüne binerim ama vitesli motorlar tercihimdir...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
iki teker olsun benim olsun okadar kim tutar beeeeeeeee
bence Scooter kullananlar kendilerini motorcu zannetmesin one öyle gazı ver freni tut tamam öğrendin.motosiklet sürmek bi sanattır arkadaşlar!
tekerleği olan herşeye binerimmm.yeterki tekerlek olsun...
APRİLİA ATLANTİC 200 CC.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)