Kesinlikle chopper ve belki ss çünkü şehir içi bence hiç gitmez ikisi de basmayı da çok seven biri değilim kısaca onu bunu bilmem ben nakedçıyım arkadaş :D
Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
Kesinlikle chopper ve belki ss çünkü şehir içi bence hiç gitmez ikisi de basmayı da çok seven biri değilim kısaca onu bunu bilmem ben nakedçıyım arkadaş :D
Cross tarzı motosikletleri o amaçla kullanabileceğimi düşünmüyorum. Düz yolda bineceksem de o seleye oturmak istemem zaten. Denemedim ama görüntüsü çok sert bir sele izlenimi veriyor.
Naked candır ya. Hem konforlu hem trafikte aradan, dereden rahat geçer hem de birkaç aksesuar ile uzun yola da gelir. Bu arada benim asla kullanmak istemeyeceğim motosiklet türleri chopper, cruiser ve cross dur. Cross un hakkını veremem, diğerleri de trafikte kanser eder adamı.
SS
işlevsiz bir motosiklet bence. eşya taşınmaz, artcı rahat etmez, uzun yolda bel agrıtır. pehhh..
Chopperları trike yapıyorlar ya işte hiç ısınamadım. Ama bir goldwing trike olursa belki hayır demem
Asla demeyelim de SS tercih etmem. Çıkıp gazlamaktan ya da tipiyle hava atmaktan başka pek işe yaramıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)