Anket: Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?
- Katılımcı sayısı
- 4046. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?
Reklamlar
-
02 Mayıs 2016, 22:37
Yasin D adlı üyeden alıntı
Hocam ne 20 kilo ister, biraz daha açarsan sevinirim.
Reklamlar
-
02 Mayıs 2016, 22:39
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
))))))))))))
-
06 Kasım 2016, 23:19
evet burada sağlıklı bir sonuç göremiyorum. psikolojik durumlar yüzünden yüksek bir çoğunluk "moped" türünün yanı sıra "super sport" türünüde seçmiş.
hiç te inandırıcı gelmedi. bir verin bakalım deneme olarak. "moped" mi sürecekler yoksa "super sport" mu?
gıcıklığına "super sport" seçmiş olan çok kişi var oysaki bu modeller çok yakışıklıdır ve "moped" ler pek görsel motorlar değildir ve ülkemizde genele bakıldığında önce tipe bakarak motor alırlar.
yani tipe bakıyorlar ve gelip "super sport" yenine "moped" seçiyorlar kullanım için, hiçte inandırıcı gelmedi.
neyse, sanırım çoğunlukla "moped" türü en beğenilmeyen model.
-
06 Kasım 2016, 23:22
şapırrrr bana uzak allaha yakın olsun mümkünse
-
06 Kasım 2016, 23:38
fatih.met adlı üyeden alıntı
evet burada sağlıklı bir sonuç göremiyorum. psikolojik durumlar yüzünden yüksek bir çoğunluk "moped" türünün yanı sıra "super sport" türünüde seçmiş.
hiç te inandırıcı gelmedi. bir verin bakalım deneme olarak. "moped" mi sürecekler yoksa "super sport" mu?
gıcıklığına "super sport" seçmiş olan çok kişi var oysaki bu modeller çok yakışıklıdır ve "moped" ler pek görsel motorlar değildir ve ülkemizde genele bakıldığında önce tipe bakarak motor alırlar.
yani tipe bakıyorlar ve gelip "super sport" yenine "moped" seçiyorlar kullanım için, hiçte inandırıcı gelmedi.
neyse, sanırım çoğunlukla "moped" türü en beğenilmeyen model.
Şahsen spor motorların görünüşlerini çok severim ancak "işlevsellik, fonksiyonellik" anlamında diğer türlere göre sınıfta kaldığı için tercih etmem.
-
07 Kasım 2016, 21:31
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Şahsen spor motorların görünüşlerini çok severim ancak "işlevsellik, fonksiyonellik" anlamında diğer türlere göre sınıfta kaldığı için tercih etmem.
ama yinede moped ile ss yanyana koysak ss alacağını düşünüyorum. öyle işte.
-
1000cc SS
300'e ulaşabilen bir araçla seyaht etmenin fikri bile beni dehşete düşürüyor(tren ya da uçak değilse). Kullanana saygımızda kusur yok tabi.
-
Racing motoru dışardan severim ama kullanmak istemem. Motor dediğin rahat olacak. Birde otomatik vitesli olduğu için scooter leri sevmem. Motor dediğin vitesli olur. Her devri hissetmelisin
-
22 Aralık 2017, 08:54
-
22 Aralık 2017, 09:32
Önü iki tekerli olanlardan.
-
22 Aralık 2017, 10:28
Supersport motosikletleri sevmeme sebebim şehir içinde aşırı mantıksız olması, yoksa gelecekte ikinci (belki üçüncü ) motosiklet olarak alacak ve bakabilecek yeterli maddi güce sahip olursam sadece pistte ve bazı özel günlerde kullanma maksatlı Panigale hayallerimi süslemiyor değil.
Ankette seçtiğim seçenek cruiser. Almam alana da mani olmam. Ha Amerika'lı bir redneck olsaydım düşünebilirdim.
-
22 Aralık 2017, 10:39
Bu anketin tersi de yapılmalı, sahip olmak isteyeceğiniz motosiklet tipi? o zaman iki anketin ortalamasını alacaksın.
-
22 Aralık 2017, 10:48
artemis99 adlı üyeden alıntı
Bu anketin tersi de yapılmalı, sahip olmak isteyeceğiniz motosiklet tipi? o zaman iki anketin ortalamasını alacaksın.
aç bi anket hazır aklındayken oylayalım.
önünde iki teker olan, üstü kapalı ucubelerden, boksör motorlardan nefret ederim.
-
22 Aralık 2017, 19:32
ZümeR adlı üyeden alıntı
Fotoğrafa 10 saniye baktım omzum, kollarım, belim, boynum her yerim ağrıdı. Patrondan izin alıp yarın dinleneyim en iyisi.
-
23 Aralık 2017, 00:10
ZümeR adlı üyeden alıntı
Süper yaa... İnsanlar stil için nelere katlanıyorlar. Yarım saat kullansa su bardağını ağzına götürmekte zorlanır muhtemelen.
-
23 Aralık 2017, 23:37
Başlığa bi göz gezdirdim, chopper sevmeyen kişilerin çoğu cooper yazmayı bilmiyor.
Şapır nedir allahaşkına?
-
24 Aralık 2017, 02:58
Modifiye cg istemem.
-
31 Temmuz 2018, 10:55
Birinden vazgeçmem gerekiyorsa, bu Scooter olur
-
13 Şubat 2019, 18:03
ülgenhan adlı üyeden alıntı
Başlığa bi göz gezdirdim, chopper sevmeyen kişilerin çoğu cooper yazmayı bilmiyor.
Şapır nedir allahaşkına?
Cooper değil de, chopper yada choper diye biliyorum ben ama siz daha iyi bilirsiniz tabi...
"Chop etmek" olayından ismini alan bir motor tarzı cooper olarak yazılmaz diye düşünüyorum.
Cooper "kupır" diye okunuyor, chopper "Çapır" diye okunuyor.
İlk chopper yazıp sonra cooper yazmışsınız onu da idrak edemedim, ironi felanda olabilir bilmiyorum..
Ama yine de siz bilirsiniz tabi, ben pek anlamam.
-
Modifiyeli cg, chopper, küçük scooterlar, cross
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler