Scooter tarzı motorlar nedense kafamda,ütülü pantalon,gömlek,kravat ve ceket çağrıştırıyor.
Halbuki motor özgürlüğü ve spor yaşam tarzını yansıtmalı.
Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
Scooter tarzı motorlar nedense kafamda,ütülü pantalon,gömlek,kravat ve ceket çağrıştırıyor.
Halbuki motor özgürlüğü ve spor yaşam tarzını yansıtmalı.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
ne farkederki hepsinden olsun bi tane, hepsini kullanım amacı ve kullanılacak olduğu yerler, yani en iyi olduğu manasında yerler var, en iyisi garajında hepsinden bir tane tutmak
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
bende istemem mobilet ciyak ciyak...
görebildiğin kadar ileriye git, Oraya gidince daha ilerisini göreceksin...
moped pedli hiçbişi istemem
otomatik oldukları ve oturma posizyonlarını sevmediğim için scooter istemem.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
keske 2 secenek secebilme sansi olsaydi
ss sectim
moped i ekleyemedim
SS in kedi ciger ile degil ölüm kalimla belki ilgisi vardir
agresif makineler bana göre degil o yüzden Super Sport sectim.
belki yas 30 u asti ondandir Enduro Sport Touring =V-strom tavsiye ederim
Enduro / Off Road hiç istemem gıcıkksss oluyorumm bu tipe tiplere
İlk tercihim hep cruiser olur.Moped'i motorlu bisiklet gibi düşündüğüm için pek tutmuyorum.
İnsanın bir motor tipine sahip olmak istememesi için önce onu kullanması gerekmektedir sanırım.
Kullandığım motorlar tipleri scooter,moped, cruiser, racing
Aralarında tercih yapsam sanırım race sınıfı bir motosiklete bir daha sahip olmamayı dilerdim.O zaman neden mi race kullanıyorum? Kaderin oyunu işte
Race motosikletler çevreden çok olumsuz tepki topluyor, gürültü kaynağı, diğer motorlardan süratli bu yüzden daha tehlikeli, kullanması o kadar yorucu ki bir süre sonra zevkten çok eziyet halini alıyor, en önemlisi uzun yaşamla aralarında bir geçimsizlik var.
Favorim enduro motosikletler. Onlarda olmazsa cruiser alırım.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
valla ben korkarım kardeşim super sprottan anlamam ben mopete binerim daha iyi
Kask tak!
Yukarıda bahsedilen her tip motosikleti kullandım. Motosiklete ilk olarak 1990 senesinde 125cc motocross ile başladım. Daha sonra da ne tip motor bulursam ona bindim. Hepsinin vermiş oldukları zevk farklı. Son 6-7 senedir de racing kullanıyorum ve racing son tercihim oldu. Çok güçlü olduğu için motosiketler arasında kullanırken çok deneyimli olunması gereken tek ve en tehlikeli motor. Her türlü motora binip aralarındaki farkları bilmek insana büyük ölçüde deneyim kazandırıyor. Hangi motorun hangi ortamda daha iyi sonuç vereceğini bizzat görüyorsunuz. Moped de dahil olmak üzere hiçbir motosiklet küçümsenmemeli. Kendi kullandığınız motor dışındaki motorları küçümsemek o konudaki hazımsızlığın göstergesidir.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
aşırı süratli ve seri olmamalı başımıza ne geliyorsa bunlardan geliyor.
ölümlü kazaların motorları büyük çoğunlukla bunlar rice.
moped!!!Sesleri adamın kulağını tırmalıyor...CIRRRRRRRRRRR aha geçti bi tane daha
Satılık Asya125t-Spidi mont
iki tekeri olsun farketmez. ama içlerinde moped en son kulanmak isteyeceğim model...
leylek depo moblyette istemem
Mobilet lerin sesine uyuz oluyorum
Senin Büyüklüğünü Tartışanlarda AKIL Aramak APTALLIK Olur !!! Tek Şampiyon FENERBAHÇE
walla bazısına garip gelecek ama custom-chopper istemem.
hani TV de özel yapım yapıyorlar, milletin ağzı sulanıyor ya....
cins miyim neyim...
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Mopet adamin icini gicikliyor boyle viiiyyyyyyy diye bir sesi var. Birde adamlar ayar cekip cift silindir yapiyorlar 120 basip bana sol cekiyorlar hepten deli oluyorum.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
@kuvva
Motosiklet kazalarında genelde sık olarak racing motorları görürsünüz. Evet bu doğru ancak bunun motorun tipinle bir ilgisi yok. Her önüne gelen racinge binerse kazaların olması çok doğal. Haftasonu Bağdat Caddesi'nde bir sürü racing gördüm, sürücülerin %90'ında kask, mont ve eldiven yoktu. Hele kaskı koluna takıp binenlere hastayım. Racing motorlar deneyim ister ve hata kabul etmez. Haa bir de kendini bilmek gerek.aşırı süratli ve seri olmamalı başımıza ne geliyorsa bunlardan geliyor.
ölümlü kazaların motorları büyük çoğunlukla bunlar rice.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
racing istemem diyceeemmm cunkuu hep vefat eden ve buyuk kazaları yapan bize bu acıları yasatan arkadasların cogu o gruptan cıkıyor!
Ama pek de guzel duruyo yahu..
en iyisi eve dekorasyon amaclı alayım bi tanee
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)