mopedte varmış gözümden kaçtı ama kullanacağımı pek düşünmediğim motor tarzı cruiser
Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
mopedte varmış gözümden kaçtı ama kullanacağımı pek düşünmediğim motor tarzı cruiser
İnsanların kullanmadıkları motorsiklet türleri hakkında ilginç önyargıları var..Malesef..
Yüksek yüksek devirlerde redline görmesinler
Aşrı aşrı motorlara gaz vermesinler
Babamın bir hayabusası olsa binsede gelse
Ben de cruiser sevmem çünkü ağır ve hantal motorlar ayrıca seleleri çok alçak rahat edemem 1.83 boyum var.
içlerinde en uzak olduğum SS
"Özgürlük ve Bağımsızlık Benim Karakterimdir"
Uzun maşalı CUSTOM ları hiç sevmedim ve kullanmasını da sevmiyorum...
Misyonu ne hala anlayabilmiş değilim...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
büyük konuşmak gibi olmasın ama moped'e biniceğimi hiçmi hiç zannetmiyorum. :D
Scooter .............
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Istanbulda mobilet kullanmak istemem ve scooter istemem. Benim tarzim ss,cross,super cross, eger teksasta olursam chopper.
Hakkını verdikten sonra , hepsi keyif verir.
Mobilet orjinal ise ne sesi olur ne de zırt pırt arıza verir.
Bu tüm tipler için geçerlidir.
Bir motorcuya en sevdiği motor sorulabilir ama bir motorcunun hiç sevmeyeceği motor bence yoktur.
Saygılar.
Kartallar yalnız uçar...
Bir scooter'ı hayal edemiyorum, apış arana alacan dizinle sıkacan makineyi, silindir(ler)in her iniş çıkışını bacak aranda namusun gibi hissedecen desem mesela
Tabikide Super Sport adı çıkmış ölüm makinası diye. Super Sport ehliyeti herkeze verilmemeli bence 30 yaşından küçük olmayacak ve gerekli psikolojik değerlendirmelerden geçmesi gerekecek. Kanı deli akan bir gencin altına öyle bir güç verilmemeli. Ölümle sonuçlanan kazaların çok büyük bir oranı Super Sporta ait.
süper sport hariç herşeye binerim mopet dahil
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
adamlar mopedle dünya turu yapıyor siz beyenmeyedurun
Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derim gene binerim farketmez.. italyan olur japon olur, koreli olur alman olur.. Hepimiz kardeşiz..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
büyük konuşmak olmaz ne olursa sürerim ama favorim süpersport,sport touring ve naked
Konuyu hortlatalım, bakalım ne olacak.
Scooter .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)