Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
valla tekerleri olsun olmasın herşeyi sürerim (((: ayrımcılk yapmam zira ... zira mı zira nedir ???
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
herşeyinde bi geyik var bu sitenin
her motor kullanılır ve ıtına ile bakılır ama gel gelelım endro ayrı bır hevestır canım.......
scooter'dan nefret ediyorum
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
yaya kaldıysam mopetede binerim bisikletede ama seçenek varsa mopetten uzak dururum o ses o duman o çevirmeli pedallar
her türlüsünü kullanırım ama almayacağım bi sürü motor tipi var onlara kalırsam ulaşım aracı olarak kullanırım :D
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
merhaba ist yusuf ben cooper istemem cünkü cok vibrasyonlular tesekkürler
2 teker olsunda çamurdan olsun
emek verilmesine ragmen kuallnılmasını sevmediğim tek motosiklet Enduro / Off Road'dir çünki bana göre çok hantal bi motosiklet bence ya choope yada cross motorları sahip olunması gereken motordur
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Ben onceden Moped yada commuter leri gordukce yuzumu kiristiriyordum nete mopetci arkadaslarin nasil bir askla bu aletleri sarilip yaptiklari gorunce haksizlik ettigimi dusunuyorum ben hic bir zaman oyle yapmam bir mopedi ama zevk meselsi tabi birde sabahlari gazete dagitan bir abi var bizim orda mopetle dagiciyor kaldirima cikiyor binanin one kadar mopetle giriyor rasladikca sirin gelmeye basladi simdi olsa gocunmam kullanirim diye dusunuyorum birde commuterler icin on yargiliydim ekonumik olmalari cok dayanikli olmalari cazip geliyor. Bunlara birde SS lere paraverip satin alamam normal scooterlar da bek cazip degil ama aslada binmem demiyorum ve ufak bir kasabada olsam buyuk bir motor yerine bunlari tercih ederdim.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
asıl sana hadi ordan bende scooter kullanıyom bendemi bayanım..
her 2 cins de istediği motosikleti kullanabilir motosikletler de bay bayan ayrımı yoktur..
sen asi dizayn edrsin erkek motoru olur
o şirin dizayn eder bayan motoru olur
bunu tartışmanın anlamı yok ayrıca konuyu hortlatma sebebim ana sayfadaki anket yüzünden..
tekerleği olan herşeyi kullanabilirim..
asla sahip olmak istemeyeceğim tek motosiklet:
gitmeyen sürekli sorun çıkarıp bozulan bir alet olurdu
chooper benden uzak dur
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)