aYe olm bunnar seni çekemiyo
Touring
Sport Touring
Super Sport
Naked
Cruiser
Enduro / Off Road
Scooter
Commuter
Moped
Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım
aYe olm bunnar seni çekemiyo
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
umarım tüm hayatım boyunca bi scooterım olmaz maxi scooterım bile olması iğrenç yaratıklar
Aslında çok bir fikrim bilgim yok ama geçen gün gettiğim servisin ustasıyla sohbet ediyorum.
Motosikleti 1100xx ve bana dediki 1000RR'lara nal toplatıyorum, hiç biri beni yakalayamıyor.
Sonra baktım motoru pert yatıyo içerde, geçmiş olsun hayırdır dedim.
Arkadaş hakkını ver hakkını diyince otobanda üstünde ayağa kalktım dedi.
Eee dedim? Ben düştüm motor gitti bariyerlere girdi diyo.
Ve sanırım 1100xx, sport touring sınıfından olan bir alet.
Yani evet haklısın mesele sadece beğeni meselesi, taşıdığımız risk 50kmh'i geçen her alette aynı, tabiki normal bir pskoloji ile.
Bu arada bugün hava biraz güneşli, bende günlerdir uzak durduğum motorumla sinek avına çıktım.
Tüm tehlikesine rağmen muhteşem bir şeyyy, hiç olmuycaksa scooter olsun ama olsun, bağımlısıyım abi.
arızalı olsun,
önemli değil moped olsun,
yeterki benim, benim motorum olsun..............
harley tarzı bana çok itici geliyor nedense
Banana Chopper,cruiser moped'leri saymıyorum bile.2 hafta önce Suzuki Marauder anahtarı uzattılar bir dene diye.Sonuç denemedim bile:bounce:
en sevdiğim motor criuzer tipi 2. scooter çünkü kullanımı çok rahat ve titreşim yok en sevmediğim racer tipi motorlar ne o öyle kamburun çıkmış vaziyette sürüyosun motor birazda keyif işi yav hem ben hız meraklısı deyilim belki onun da etkisi var.
Motorum olsun, çamurdan olsun.
Ne olursa olsun, benim olsun.
Beni gezdirsin, onu seveyim, yıkayıp parlatayım, çizilince üzüleyim.
Anahtarını yastığımın altında saklayayım, ilk gece tüm mahalle uyurken inip bakayım naapıyo diye..
Üç boyoz bir kola
valla banada biraz garip geldi supersport olayı
Enduro asla.Hiç hoşuma gitmiyo estetik bulmuyorum
:bestmt:
büyük konuşmamak gerekir ne duruma düşeceğimiz belli olmaz...
hiç fark etmez ne gelirse binerim...sonra yollarım başkasına binerim sorun teşkil etmezzzz
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)