Motosiklet kullanıcıları hakkında genel bilgi derlemek maksadıyla hazırlanan ankete katılımlarınızı rica ederiz.
Anket linki için tıklayınız.
Alternatif link;
http://goo.gl/forms/s8HXPkkGJH
Katılımınızdan ötürü teşekkür ederiz.
Motosiklet kullanıcıları hakkında genel bilgi derlemek maksadıyla hazırlanan ankete katılımlarınızı rica ederiz.
Anket linki için tıklayınız.
Alternatif link;
http://goo.gl/forms/s8HXPkkGJH
Katılımınızdan ötürü teşekkür ederiz.
kısa bir anket hazırlayanın eline sağlık son soruda herkesin hayır diyeceğine adım kadar eminim.
Güzel bir anket toplanan veriler paylasilirsa güzel olur
Anket ne zaman biter acaba, herkes anketi yaptıktan sonraki tam sonuçları merak ediyorum
Eksik bi anket bana göre daha fazla seçenek olmalıydi
7 yıldır kullanan var, 10 yıldır kullanan var
ama 8 yıl ve 9 yıldır kullanan yok, enteresan :D
O zaman seneye 8 yıldır kullanan olur 10 yıldır kullanan olmaz :D Anket tamamlansın değişir sonuçlar
Ben bu ankete katılmamışım anlaşılan benim motorun markasından bir tane bile yok.
Dur bi bakayım şuna.
Fırsat olurmu bilmiyorum ama farketmişken bir kaç öneri paylaşmak istedim.
1. Motosikler markaları sözlük sırasına göre olursa oylayanların işini kolaylaştırır,
2. Kurallara uyar mısınız? ve diğerleri kurallara uyar mı? sorularının seçenekleri çoğaltılmalı (her zaman, nerdeyse her zaman, genelde, nadiren, nerdeyse hiç gibi)
Kymco seçenekler arasına girememiş
Güzel anket.Sektör hakkında bir kaç bilgi veriyor aslında.Örneğin yeni başlayan kişi sayısının fazlalığı motorun popüleritesinin arttığının bir göstergesi.Bu kadar yeni başlayan için eğitim konusu bir fırsat olarak görünüyor.Keza bu kişilerde başlangıç motoru ile başlama olayını varsayarsak potansiyel olarak motor alıcısı oluyorlar 2.ci motorları için.Ya da markaların pazar payına baktığımızda burada iştah kabartan rakamlar mevcut.Erken kalkan erken yol alırmış.Honda yol almış.Daha bir sürü yorum çıkar.
Motosiklet kullanırken trafik kurallarına uyduğunuzu düşünüyor musunuz ?
Evet %53.9
Hayır %11.7
Bazen %34.4
Diğer motosiklet sürücülerinin kurallara uyduğunu ve bilinçli şekilde motosiklet kullandığını düşünüyor musunuz ?
Evet % 19
Hayır % 81
şu ikisi çok düşündürücü..
%50 nin üzerinde kişi kurallara uyduğunu söylüyor, ama sadece %19 luk bi kısım diğerlerinin de kurallara uyduğunu kabulleniyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)