www.motosiklet.net üyeleri hangi tür motosikletleri kullanıyor ?
Anketimize katılıp,sizde kullandığınız motosiklet türünü işaretleyebilirsiniz.
Cub
Moped
Commuter
Scooter/Maxi Scooter
Touring
Sport Touring
Chopper/Crusier
Enduro
Super Sport
Naked
Cross
www.motosiklet.net üyeleri hangi tür motosikletleri kullanıyor ?
Anketimize katılıp,sizde kullandığınız motosiklet türünü işaretleyebilirsiniz.
pşuan motosikletim yok ama hep bi reyzink istemişimdir
o zamana kadar dayanabilirse süper sport kullanacak nasip olursa http://www.motosiklet.net/forum/moto...eni-motor.html
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
geçen haftaya kadar racingci olurum diyordum ama 1000rr'ın üzerine oturup hele gidonu sağa sola çevirdiğimde gidon turunun çok kısa olduğunu,sürekli şehir içi sürdüğüm için oturuş pozisyonu bana işkence olacağını anladım.Şuan parasızlıktan Commuter ama parayı bulursam Allahın izniyle kawasaki z750,z800,z1000 diye gider
Parayı bulana kadar commuter.. yine çok şükür motorsuz günlere dönmeyi hiç istemem. Düşman başına vermesin çok isteyip sahip olamamayı
Reyzinkçiyiz
Bir Racing, bir tanede scooter.
1000rr ve Bws 125
Kullandığım CBF 1000 türkiyede naked, yurtdışında ise sport touring olarak geçiyor. ST işaretledim.
Scooter ile başladım öylede devam etmeyi düşünüyorum vitesli bana göre değil hele de şu istanbul trafiğinde belki ilerde Maxi Scooter olur nasip
Her motosiklet türünü seviyorum ama cruiser veya chopper hem alt kültürü, hem sürüş keyfi, hem de görsellik olarak benim gönlümde aşka sebep olmuştur her daim. Kolay kolay vazgeçebileceğimi sanmıyorum.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Çapırcı olduk vallaha
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
Henüz sahip değilim ama tutkum chopper'lardan yana, inşallah bu yaz ehliyeti, sonbahar aylarında da Kuba SL200'ü alıcam. :D
SS le basladm baska tarza gecebilecegmi sanmiyorum. Kısacası SS
Şu memleketin yollarına bakıpta Racing kullanan arkadaşlarımın kafalarını bir türlü anlayamadım arkadaş. Adrenalin başka bişey tabi.
Şehir içinde scooter kullanmak keyifli ilerleyen zamanlarda olursa maxiscooter ya da enduro. hangisi olur, olur mu zaman gösterecek
Cruiser ve cross
Belki bir gün farkı tarzları denerim,denemeye de niyetim var ama cruiser-chopper her zaman favorim.Motosiklet denildiğinde ilk aklıma gelen motosiklet türü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)