2005 Yılından itibaren bu foruma üyeyim .
7 yıl içinde bu foruma henüz ehliyet alacak yaşı tutmadığından motor biniyor diye fırça attığımız sonradan ehliyetini alan ufak bir motorla motosiklet hayatına başlayan ve şu anda burada motosiklet konusu hakkında mantıklı başlıklar açıp, yeni üyelere yardımcı olan o kadar çok kişi varki
Beğen tuşu neden kondu ? İnanın bende sizin gibi konduktan sonra gördüm .. Erhan olacak admin benden bu konuda icazet istemeden yapmış..
faydası şu eğer bir konu hakkında konuyu veya mesajı yazanla aynı kanaattaysanız bu butondan önce +1 yazılıyordu. hiç -1 görmedim
şimdi eğer bir konu başlığı veya mesajla aynı fikiri savunuyosanız beğen butonuna basıp haybeden mesaj atmak zorunda kalmıyorsunuz .
-1 yani dislike yani beğenmedim veya konuya kısmen katılıyorum demek için bir sebep lazım zaten konuya muhalif kişi neden muhalif olduğunu açıklıyor.
konuya muhalif olmak : Bu bir fikirin veya hareketin beğenilmeme durumu.. ama illaki kontra bir fikir veya görüş gerektirir. Bu fikri veya görüşü anlatabilecek yapı gerektirir. Burada fikirlerine çoğu zaman katılmadığım ama görüşlerini veya kontra fikirlerini çok düzgün anlatabilen insanlar var. konuyu daha iyi özetleyecek bir hikaye okudum facebookta aklımda kaldığı kadarı ile anlatayım
çizim yeteneği olan genç bu yeteneğini ilerletmek için bir okula gider. hocasıda ondaki yeteneği ortaya çıkarmak için uğraşır. belli bir zaman sonra kendinde ki gelişmeyi farkeden öğrenci hocasına sorar hocam ben oldummu. hoca en beğendiğin resmini al köy meydanına as yanına kırmızı bir boya ve fırça da koy ve üstüne resimde gördüğünüz hatalı yerleri kırmızı ile noktalayın yazan bir yazı iliştir der. öğrenci denileni yapar. 1 hafta nasılı kalan resmi almaya gittiğinde resmin baştan aşağı kırmızı noktalarla dolu olduğunu görür. herkes kafasına göre noktaları döşemiştir. öğrenci yıkılır .. eğitimine devam eder . belli bir süre geçer hocası yine köy meydanına bir resmini asmasını ama bu sefer yanına bir palet ve boyalarda koymasını üstünede resimde hatalı gördüğünüz yerleri çizerek düzeltilmesi yazılı bir kağıdın iliştirilmesini ister . 1 hafta sonra gider resim ve palet olduğu gibi durmaktadır.
şimdi dislike butonunu koyduk diyelim adam bir derdini imlası bozuk şekilde anlattı .. hemen bizim imla manyakları çıkacak.. beğenmedim .. ya sebepler o kadar çok arttırılabilir ki beğenmedi isen neden beğenmedin ve nasıl olmalı bi anlat bakalım bizde duyalım ..
yani resimde hatalı görülen yerlere kırmızı nokta koymayalım elimize fırçayı alıp düzeltelim.
gelelim katılımcı üyelerin soğumasına .. işte efendim X üye gibi çok sevilen biri bile soğudu artık girmeyecem dedi
sebep ne .. işte biri ona gereken saygıyı göstermedi oda kahroldu terketti ..
ülen 27 yıldır motosiklet kullanırım forumdaki en yaşlı yöneticiyim şu anda Erhan dan sonraki en kıdemli yöneticiyim .. bana neler denmedi..
para yiyorlar , reklam aldıkları firmalardan çıkarları var, faşist BBRR, valla iş küfüre ulaşmadıktan sonra yapabilecek bişi yok .. ha düz üyeyede kimse küfür edemez.
hiç facebook merkezine mesaj atıp like var neden dislike yok diye sordunuzmu...
Mark Zuckerberg ten bir açıklama bekledinizmi ?
bence atın birer mail bakalım baba ne diyecek ???