Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
alfamotosiklet.blogspot.com
araba net olsada onlara gostersek
Önemli bir bilgi fakat Türkiye'de araçlar (büyük çoğunlukla) motosikletleri bu şekilde sollamıyorlar.
Genelde bulunduğumuz şeride dalarak geçiş yapıyorlar.
Bence bu sorunun çözümü araba sürücülerinin motosiklet kullanmasından geçiyor.
Ben otomobil kullanırken mümkün olduğunca motosikletin şeridine dikkat ediyorum fakat keşke herkes böyle olsa.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Hocam baktım gördüm otomobilin sahibi beni kâle almıyor asılırım gaza eksozun dumanı camından içeri girer öksürür durur 4 tekerin içinde herkes yolda karşısındakinin durumunu ve hakkını düşünmeli motorda otomobilde bir vasıtadır.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Bir kere bile bu şekilde sollanan varsa parmak kaldırsın
Sürücü kurslarında en başta sürücü adaylarının derse katılamalarının sağlanması lazım güzel kardeşim bu konuların anlatılması için...Kaçımız ehliyet alırken kurstaki derslerin tamamına katıldık ki... Parayı ver, sınava gir, ehliyeti al... Bu kadar basit... Keşke caydırıcı bi sistem olsa, devam zorunluluğu olsa ve bu laf olsun diye değil, cidden kontrol edilse, sonra sen, neyi nasıl anlatmak istiyorsan anlat, bi şekilde ucundan kenarından akıllarında kalır...Ama derse bile girmeyip ehliyet alınan bi ülkede ne yaparsan yap, bu kazaların, bu hataların ve bu tacizlerin önüne geçemezsin...Benim düşüncem bu yönde bilmiyorum haksız mıyım?
böyle sollayan varsa alnından öpmek lazım .beni öyle bir solluyorlar ki farların sıcaklığını sırtımda hissediyorum arabanın aynasından kendi suratımı görücek gibi oluyorum
daha dün gece adam önümden sağa sokağa daldı korna çaldığımda da sinyal verdik ya gibi bişiler zırvaladı. durdum baktım kuzu oldu
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Motosiklet dediğiniz şey sollanır mı ki? Genelde arkasına yapışılır, uzunlar yakılır kendisini her hangi bir yere atması sağlanır ve geçilir.
Aslında ben ciddi anlamda yazmamıştım ama tabi sözüm nereye varacağı belli olmuyor ancak bu otomobil sahipleri bazen beni yolda delirtiyor hani o an insan altında 600 lük bir makine olsun istiyor. Sollama ve sollanma anındaki durum trafikteki en tehlikeli durumlardan birisi. Ama malesef sürücülerimiz,sürücülere kurs veren kurs yerleri polisimiz bu konuda çok eğitimsiz. Ben yinede kendimizi bu gibi durumlarda koruma amaçlı nasıl tehlikeden kurturuluruzun çaresini bulmayı öneririm. Her zaman sollasın diye kendimizi kenara atmak iş değil. Bazen asık ve öfkeli bir suratla aracın içindeki şoföre bakmak zorunda kalıyorum. Malesef motorcuyu insandan motoru vasitadan saymıyorlar. Eğitim eğitim eğitim....
temde amlamsızca birden aynamda biten ve makaslara giren 4 tekerli magandaların allah bin türlü belasını versin
maçlar ve düğünlerdeki serseri kurşunlardan farkı yok
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
kısmetsiz, olayı özetlemişsin arkadaş.
kontrolsüz ve kontrollü kavşaklarda yol hakkı motosikletteyken adam yoluma giriyor, kavşağa dalıyor, "U" dönüşü yapıyor. Klaksonmuş ne çare adam daldı kavşağa, motosiklete yeşil mi yanıyor "ne önemi var canım" büyük balık küçük balığı yutar. Adam kırdı önüme, ben %100 haklı da olsam çarpışmamak için ne yapacağını düşünürsün.
Taksi sollamaları değilde, büyük araçların ve bilakis kışın yağmurlu havada dibimden aniden, tekerlekler arasında çamur, yağmur birikintilerini vizörüme yapıştırarak sollama yediniz mi?
ne sevda türküleri söylediğimi anlatamam o durumlarda!!!
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
ben öyle durumlarda 3 gulfu bide elham okuyorum sonra bismillah diyip bi sövüyorum artık adamın 7 sülalesinin kulakları çınlıyor :D:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)