Köpeklerle Baş Etme Teknikleri
Reklamlar
-
07 Haziran 2007, 18:11
Alacaksın tabancayı tüfeği vuracaksın köpeği başı boş bırakan sahibini
Bu köylülerimiz ve küçükbaş hayvan sürüsü sahibi insanların köpek yetiştirme teknikleri çok farklıdır örnek => => => Al oğlum baken yi baken hahh baken al baken tut baken bu böledir ege çevresi böle en azından
Dikkat edin motosiklet manyağıyım :D Dükkanı açayım motorları sıralayacam :D
Reklamlar
-
08 Haziran 2007, 00:38
Forumdan Uzaklaştırıldı
onu bunu bilmem bana bir kaç defa köpek saldırdı ve bir defasında motoru devirdim çünkü yapıştı nerdeyse ama soğuk kanlı olmak gerekiyor bu da kişye kalmış bir seçenek .
-
10 Haziran 2007, 17:50
Bence en iyisi basıp geçmek. Ha önüne mi çıktı ez geç yaa nolcak
Dikkat edin motosiklet manyağıyım :D Dükkanı açayım motorları sıralayacam :D
-
19 Haziran 2007, 14:31
ben kendi köpeğimden biliyorum (çoban köpeği), kaçmayanı kovalamaz ;)
araba motor dedinmi havlar ama oturur yere öyle havlar kovalamakla uğraşmaz bile...
-
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
... Kesinlikle risk almaz ve kendini motorun altına atmaz merak etmeyiniz.
bi keresinde kesikköprüye giderken bir kanga sürüsü önümüze atlamıştı 8-9 köpek vardı.Kendini riske atmayı bırak resmen 2 şeritli yolu kapattılar.Ben artçı olarak en öndeki motordaydım ve biz bi manevrayla geçtik.Geriye baktığımda bi abimiz önünde duran köpeğe fena şekilde çarptı,motor takla açtı.Köpek yaşıyordu ama düzgün yürüyemiyordu.Köpek gördüğünüzde durabiliyorsanız kesinlikle durun...
-
Bana köpek demeyin. 5 tane farklı cins köpek beslemiş olmama ragmen son 1 yıldır kopek gorunce yolumu deıstırıyorum. Geçen yıl temmuz ayında çamlıyaylada kaç tane oldugunu sayamadım sanırım 6-7 kopek vardı. Kovalamaya basladılar. Altımızdakı motor ybr 125 di. Artçıydım. Biz gaza bastıkca sankı kopekler de hızlanmaya basladılar durmak yerıne Arayı actıgımızda bıle pesımızden gelıyorlardı. ilk kovalamaya basladıklarında aramızda 30 cm bıle yoktu dıyebılırım. Aslan surusu gıbı atıldı it oğlu itler :D dursak bizi yiceklerdi. O yüzden cok korkar oldum kopeklerden ztn nerde kopek olsa bana havlar hıc sevmıyorum artık sokak kopeklerını=)
-
Çözümü kolay
Köpekler ile baş etmenin en kolay yolu durmanızdır. Deneyin ve görün. Bazı durumlar'da motor üstünden inmenizde icap edebilir. Sevginizi gösterin ve kafasını okşayın. O artık sizin dostunuz olur.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
şehir çöplüklerine ve mezbahalara yaklaştığınızda yola her an köpek çıkabileceğini unutmayın.
-
Burada bir öpek var, zehirli et atcm ona
-
Köpeklerle ilgili bir kazamı anlatmak isterim . Biraz tirajikomik gibi gözükse de çok ciddi sonuçlanabilirdi....
Bazen öyle kazalar olurki aradan belli bir zaman geçince kahkahayla gülebiliyoruz.
Yanılmıyorsam 95 yılı bahar aylarından biriydi. O zaman Mz motosikletim vardı.Göle balık avlamak için hazırlanmış keyifle yola çıkmıştım. Evden henüz 500 m. uzaklaşmışken biraz ileride irili ufaklı bir sürü köpek(tam mevsimi) toplantı!!! halindeydi. Neyse bulaşmayayım hız yapıp uzaklaşayım deyip bastım gaza.Ama köpeklerden biri tam sol önümden bana yetişti ve o hızla köpeğe çarptım. Olay burada başlıyor:(sanki çizgi film aksiyonu gibi).Çarpmanın şiddetiyle köpek yerden 3-4 metre havalandı. Tabi bende motosiklete veda edip olanca hızla havalandım .İnanılmaz gibi ama köpekle havada karşılaştık.
Neyseki lisedeyken jimnastik takımında akrobatlık yaptığım için o kısa süreler içerisinde ve can havliyle havada parande atıp (nasıl yaptığımı hala düşünürüm),yarı popom yarı ayaklarım üzerine düştüm.Halamın oğlu da bahçeden olayları görmüş koşarak geldi.Külüstür MZ yol kenarındaki çalılıklara girmiş bir şeycikte olmamıştı.Şaşkınlıkla ve biraz da korkuyla birbirimize baktık ve başladık gülmeye.
Yıllar geçti hatırladıkça hala gülerim. Köpeğin topallayarak ve havlayarak şakınlıkla kaçması da ayrı bir komediydi..
-
SonpoL adlı üyeden alıntı
Köpekler ile baş etmenin en kolay yolu durmanızdır. Deneyin ve görün. Bazı durumlar'da motor üstünden inmenizde icap edebilir. Sevginizi gösterin ve kafasını okşayın. O artık sizin dostunuz olur.
durdugu ıcın ısırılan arkadasım var mahallede hemde dagda bayırdada degıl kopege gore farklılık gosterıyor. birazda şans lazım iyi ite denk gelmek lazım :D
-
küçükken bisikletleyken arka lastiğimi ısıran köpek bilirim eğer hayvanın gözü dönmüşse kesinlikle yavaşlamayın derim
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
sonuç köpek sürüsünü görünce 1-ilgilenmeyecez 2-hafif yavaşlayacaz 3-yaklaşırken gazı açıp kaçacaz yazması kolayda uygulama gerçekten zor..
-
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
-
23 Haziran 2010, 21:26
Motorla gezilerin sıklaştığı bu günlerde son derece dikkatli olmakta yarar var.
Alpaslan hocam, geçmiş olsun dileklerimle..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
birgün 2 tekerden vaz geçersem bu itler yüzünden olcak. motor sürmeyi bilmiyorum daha ama yazılanları okuyunca acayip tırsıyorum.okula bile biber gazıyla gidiyorum önüme çıkar diye
-
arkadaşlar benim motorum yoktu uzun zaman önce bisikletim vardı balıga gidiyorduk iki ,üç arkadaş aydında büyük menderes kenarına tabii balık çıkmayınca yer değiştiriyorduk bazen gece de kalıyorduk o ovanın göbeğinde köpeklerle geceleri ne koşturmaç oynuyorduk arkadaşlar köpeklerin en tehlikeli zamanları çiftleşme zamanlarıdır o zamanları uzak durun derim,bide kaçan kovalanır derler ya kaçtıkça kovalıyorlar ben öyle zamanlarda yavaşlıyordum peşimi bırakıtorlardı,benim tecrübem bu kadar arkadaşlar hepinize köpeksiz ve kazasız yolculuklar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)