Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

honda cbr 125 arıyorum

REKLAM ALANI
    Cgty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Arkadaslar 2011 (son kasa) cbr 125 arıyorum. Tercıhım ızmıt ve cevresı.Satmak ısteyen arkadaslarla ıletısıme gecebılırım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda cb125e
    max verebılcegınız lımıt nedır merak ettım? 5000 kmdekı motora mesela

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    5500 ila 5800 lira arası verebılırım

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    5500 e filan bulursun sahibinden de baya ilan var.motoru beğendikten sonra getirmeside problem değil.ben istanbuldan adanaya otobüsle getirdim.100 lira filan vermiştim.

Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı Cgty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anladım sorumu su maksatla sormustum bnde snn gıbı 125 hastasyım ve sıfır alıcam kısmetse ne kadar zarar ederım dıe ufak bır mantık yurttum malum 5000 bılemedım 8000 sonra 250 gecıcez

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Bende 0 alacaktım ancak daha fazla beklemek ıstemedım. 2.el arıyorum sımdılık.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sıfırının teminin de sıkıntılar olan insanların bayide sıraya yazıldıği ve ikinci eli çok hareketli sıkıntısız bir modelde kimse haklı olarak 1000 lira kırmaz diger yandan bizim insanımız malına değerini istemeyi bilmediğinden ikinci elini ararken yaşlanırsınız...

Sana sıfır yolu görünüyor gibi

Motosikleti
    Honda cb125e
    Bende 0 alacaktım ancak daha fazla beklemek ıstemedım. 2.el arıyorum sımdılık.
    ben gun sayıyorum bakalım ıns satıstakının lafı bos cıkmaz cunku honda turkıyeye kadar gıder konu bende otomobıl satısında calıstım bu konulara cıddı bakıyorlar musterı memnunıyetı bakalım gorucez...

Motosikleti
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikinci eli çok hareketli sıkıntısız bir modelde kimse haklı olarak 1000 lira kırmaz
    bence bizim motorların 2.eli max 5500 eder.piyasada olmadığı için bu fiyatlarda.adana da olsan ben satardım 5800 e kendimi de şanslı görürdüm.2bin km kullanmışım motoru sıfırlığı da gitmiş o kadarda fiyat kırılsın ki 6300 e filan gelmişti motor bana.

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Bence bıraz yanlıs dusunmussun , senın dusuncenı yargılamak ıstemem ancak ınsanlar baslangıc motorunda onbınlerce kılometre takılı kalmak ıstemeyeceklerdır. Bu yuzdendır kı bırkac kısıyle anlasmaya vardım ancak uzak oldugu ıcın motosıkletı buraya getırmek bıraz zahmetlı ve malıyetlı olacaktı yıne de dusuncene saygı duyarım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

Bence bıraz yanlıs dusunmussun , senın dusuncenı yargılamak ıstemem ancak ınsanlar baslangıc motorunda onbınlerce kılometre takılı kalmak ıstemeyeceklerdır. Bu yuzdendır kı bırkac kısıyle anlasmaya vardım ancak uzak oldugu ıcın motosıkletı buraya getırmek bıraz zahmetlı ve malıyetlı olacaktı yıne de dusuncene saygı duyarım.
    belırtmeyı unutmusum , uzgunum. Bunları gp500 arkadasım ıcın yazmıstım , yanlıslık olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Benim için zorluk yaratan mesele motosikleti getirebilmek ve daha önce hiç vitesli motosiklette tecrubeye sahip olmamak . Aslında 0 km. motosiklet için 1 ay önce bursa bayiisi ile anlaşmıştım ancak 0 km. motosiklet üzerinde öğrenmenin motosikleti ve kendimi yıpratacağını , bunun da pek gerekli olmadığını , 2. elin daha mantıklı olduğunu düşündüm . Gerçekten otobüs aldı mı motosikleti ?

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

belırtmeyı unutmusum , uzgunum. Bunları gp500 arkadasım ıcın yazmıstım , yanlıslık olmasın
    Aslında benim dolaylı yoldan anlatmak istediğim 1 ay dan çok beklenmicekse sıfır almanın daha mantıklı olduğuydu İkinci elin hertürlüsü var. Rodajını kendin yaparsın ilk sen binersin

Motosikleti

[/COLOR]Benim için zorluk yaratan mesele motosikleti getirebilmek ve daha önce hiç vitesli motosiklette tecrubeye sahip olmamak . Aslında 0 km. motosiklet için 1 ay önce bursa bayiisi ile anlaşmıştım ancak 0 km. motosiklet üzerinde öğrenmenin motosikleti ve kendimi yıpratacağını , bunun da pek gerekli olmadığını , 2. elin daha mantıklı olduğunu düşündüm . Gerçekten otobüs aldı mı motosikleti ?
    evet bende sıfır aldım mototal harem e kadar getirip iyice sarmışlar köpükle.otobüsten indirdim 1çizik bile yoktu.

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Aslında aynı şeyleri söylüyormuşuz . Fakat benimde sağlıklı bir rodaj yapacağımı söylemek bu tecrubeyle ne kadar doğru olur bilemem Aynı zamanda sağa sola sürteceğim , çizilecek , 0 km. olunca daha çok dokunacak hiç olmazsa üste kalan 1000 liralık parayla daha iyi bir motosiklet ceketi ve korumalık da alabilirim diye düşünmüştüm

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

çok iyi ya mototal'i de tebrik ediyorum burdan . bunu bilseydim 0 km.'yi kaçırmazdım gibime geldi şimdi

Motosikleti
    Honda cb125e
    dostum sana tawsıyem sezon daha acılmadı ve nısanda baya bır mal gelıcek sımdıden kaporanı ver ve sıfır al ılk sen bın yınede sen bılırsın tabı

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    İnan ben de 0 olmasını daha çok isterim ama , öğrenciyim ve motosikleti ( şimdilik var ama ) sürekli bırakabileceğim kapalı bir mekanım yok . Şuan o 1000 lira kadar bir fark vermek istemiyorum sıfır için Ve aynı zamanda da sürekli bu motorda kalacağımı düşünmüyorum. Mutlaka büyütmek isteyecek ya da satacağımdır . Ama yine de 0 km. her zaman 2. seçeneğim

Motosikleti
    R25
    çoğu motor firması yapıyo bu otobüsle gönderme olayını..hatta sahibindene bakarsan çoğu sıfır motor ilanlarında türkiyenin heryerine ücretsiz gönderilir yazıyor..
    en kötü ihtimalle hiç kullanmadan da kendin gidip motoru alıp gelebilirsin birazcık uğraştırır gerçi seni ama .. terminale kadar birinden yardım istersin forumdan haftasonu bir yemek karşılığında bile bu işi yapıcak bir sürü kişi olduğunu düşünüyorum bu forumda.. indiğin yerde de birinden rica edersin evine bırakır seni gibi..
    bu tecrübeyle ne kadar sağlıklı rodaj demişsin fakat motoru kullanmayı öğrenmen 1 gün sürer.. yani yanlış anlaşılmasın motoru hareket ettirmeyi durdurmayı diyorum.. rodaj için önemli olan bu.. hangi devir aralığında kaç km gideceğin vs.. bence sıfır almak rodaj tecrüben içinde güzel bir fırsat olur. şimdi 125lik 250lik motorlarının rodajını tamamlamaktan korkup kaçarsan yarın bi gün 600lük motor aldığında ne olacak ya.. asıl hayatında rodaj ne bilmezken 30 milyarlık aletin rodajını yapmaya çalışıcaksın sıfır tecrübe ile .. herneyse bu o kadarda üzerinde durulacak konu değil tabi
    bende izmitliyim ve bende 125lik ya da 250lik bir motor arıyorum.. yarın bir gün aynı motorun başında açık arttırma yapıyo olmayalım da :D
    demişsin ki 1000 lira ekipman için bana kalması harika olur diye..eğer maddi durumun bunu gerektiriyorsa bence de ikinci el alman en mantıklısı.. rodaj vs geçtik sağlam bi ekipman emin ol rodajdan daha fazla rahatlatır içini..
    bu arada izmitin neresinden?

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Çok teşekkür ederim katkıların için , önemli olan konu da arta kalan parayla ekipman alacak olmamdı zaten İzmitteyim merkezde , Kolordu tarafında . Umarım aynı motosiklet başında pazarlığa düşmeyiz )

Motosikleti
    R25
    en mantıklısı o olur..bende olsam aynısını yapardım.. ekipman candır :D
    yok düşmeyiz herhalde ben sezon kapandıktan sonra almayı düşünüyorum arabam var zaten bu sezonu arabayla geçireceğim

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    O zaman 1 rakip eksiltmiş olurum ben zaten 1-2 hafta içinde almış olmayı düşünüyorum

Motosikleti
    R25
    hadi hayırlısı bakalım dilediğin gibi olsun

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

bu arada gelen kutunu kontrol etsene bir. mesaj gönderdim sana ama iletildimi emin değilim

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)