Merhaba Arkadaşlar Acil Motor Arıyorum
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar, ailesel bir tartışma yüzünden motorumu babama iade ettim (motor kendisinindi) ve yeni bir motor arıyorum, taktir edersinizki bir motosiklet hastası için motosikletsizlik ölüm gibi birşey.. şuan için birikmiş param yok 1500 - 1700 tl ye kadar beni yolda bırakmıycak 3-4 ay vadeli birşey bakıyorum.. elinizde fazla olur bir kardeşimizin işine yarasın diye bir hayır severlik yaparsınız düşüncesiyle, ben paranızı zamanında kuruşu kuruşuna öderim aklınız kalmasın ve isterseniz evrak senet dahi imzalarım.. bana bu konuda yardım edebilicek varmı arkadaşlar ? yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.. telefon numaram : 0538 418 45 27 bana bu numaradan ulaşabilirsiniz..
Reklamlar
-
Paran yoksa binme arkadaş diyeceğim sonra beni yanlış anlayacaksın. Bunun benzin masrafı, bakım giderleri, arada trafik cezaları, sürpriz sorunları çıkacak hepsini en baştan düşün...
-
al bi ikinci el 100 lük mondial takıl kafana göre hocam
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
dostum 2.el motor satan yerler var..senet evrak hallediyolar..mondial 100lük al bi tane 2.el taş çatlasa 800lira,veya sıfır alcaksan mondial 100lükler var yeni seri 1700 civarı tam sana uygun senet yaparlar...takma kafana olur arada öyle kavgalar,kendi aracın gibisi yok alırsın aylık 200lira taksitle motor zor bir iş değil...şimdi sen burdan yardım beklersen millet yanlış anlar...hiç gerek yok...en iyisi dediklerimi yap...
bakma güzelim,atla gezelim
-
Böyle sorunlar benimde başıma gelmişti benim motoruma el koyuyrdu babam ama son motorumu üzerime yaptım artık oğlumun demeye başladı inşallah gönlündeki motora kavuşursun ben ilk motorumu senetle almıştım ama o motorcuda iflas edip kapandı senetle vadeyle motor satan yerler vardır ufak bi araştırmayla bulursun inşallah hayırlısı olsun...
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
-
1000 tl Peşin 400 bir ay sonra 2005 model 3400kmde gıcır gıcır bi Jianshe 110luk Yamaha cryptonun motoruna sahip bir motosikletim var satılık düşünürsen ayrıca JİANSHE yamaha nın bir firması renault-dacia gibi
-
BWSTÜRK adlı üyeden alıntı
1000 tl Peşin 400 bir ay sonra 2005 model 3400kmde gıcır gıcır bi Jianshe 110luk Yamaha cryptonun motoruna sahip bir motosikletim var satılık düşünürsen ayrıca JİANSHE yamaha nın bir firması renault-dacia gibi
birebir yamaha crypton R
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)