arkadaşlar yarın bisan pacific 125 scooter almayı düşünüyorum bu motoru kullananlar bilgisi olanlar artı ve eksi yönleri hakkında buraya bilgi yazabilirlermi
arkadaşlar yarın bisan pacific 125 scooter almayı düşünüyorum bu motoru kullananlar bilgisi olanlar artı ve eksi yönleri hakkında buraya bilgi yazabilirlermi
aman kardeş bırak yapma kıyma kendine ve parana gördüğüm en çabuk dagılan scooter ve en iğrenç görüntüsü olanı
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
bak şimdi yaa,burda bi musti vardı.iki gündebi motorun yok şurası kırıldı,yok burası döküldü diye konu açardı. şimdi lazım olduya görünmez ortalarda. bencede sen iyibi düşün ve araştır.yol yakınken
bir yere vurdunmu hepsi kırılır sanırım?
ben genel sorunlar hakkında bilgi istiyorum
kullanım rahatlığı
uzun yol performansı
yakıt tüketimi
teknik sık rastlanan arızalar vs.
aman sakın. hem görüntü berbat hemde hemen dağılır. en iyisi fuarı bekle. eğer biletin yoksada ben vereyim ama acele etmeden fuarı mutlaka bekle.
yaw bisan bisikletlerine motor taksa daha güzel olurdu
ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...
yaw bisan bisikletlerine motor taksa daha güzel olurdu
ÇaMuR AtMa İzi KaLMaz SanADa BuLAşıR...
ÇiN Malı YuRDuN MaLI OnU HeRkeS KuLLanMAlı...
YBR'mi satıyordum bi ara, benim YBR'ye talip olan kişi sonra vazgeçip sizin istediğiniz modelden almıştı... Daha sonraları görüşmelerimizde motoru sattığını söylemişti, çıkarttığı arızalardan illallah gelmiş artık...
Haa dimi, en son dayanamayıp baltayla girmişti motoravlad1462 adlı üyeden alıntı
sanırım cok arıza cıkarıyor bence alma
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Ben önce araştır derim sadece görünüşünü sevdin diye alma;bugün, yarın motorsiklet alıyorum diyorsun yarın motorsikletimi satıyorum deme
Evet, bu topiği açmadan önce forumda aratsaydın musti81'in motorundan çektikleriyle ve yaşadığı sorunlarla ilgili en az 15-20 topic bulabilirdin.
Bence de doğru bir seçim değil, iyi düşün, eleştirileri dinle öyle karar ver derim.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Evet zaten doğal olanı odur. Bir yere vurmadan kırılanlardan bahsediyoruz bizaydar adlı üyeden alıntı
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
kardeşim sen beni tanıyormusun...HAYIR...
peki ben seni tanıyormuyum...HAYIR...
yani sana yazacağım şeylerde bir antipati arama...paran varsa çöpe atma...emeğindir...alınterindir...alırsan yaşarsın ve görürsün...mondıal alsan yine gam yemem...ama iyiliğini düşünüyoruz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu motordan bi arkadaşda vardı ilk 1200 km sonunda kayışı koptu.motor yolda giderken neredeyse dökülecek gibi bi hali vardı.bence parana yazık edersin... motorsiklet piyasasında en son para verilecek araçlardan biridir
kardeşim arkana dön ve kaç
çünkü düz yolda 70 i zor görenleri var bu modelde...
hiç olmadı zat150 al, ki bende öyle yaptım kötünün ii si yani...
bilgin olsun geçen yıl bu motordan alan daha birinci aydan itibaren satmaya çalışan ama hala satamayan 3 arkadaşım var...Alıcılar test sürüşü için gelip cayıp dönüyor....İyisimi test sürüşü yaptırmadan satmak ....
sakın alma. ona vericeğin parayı sokağa atmış olursun. başka motormu kalmadı ya bula bula bunu bulmuşsun
hemde iğrenç görünümlü bişey. lastikleri gördünmü. tencere kapağı kadar
konuyu almak isteyenlere taşıyorum....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
kardeşim bende var. ama güçlü değil pek performanslı değil.
ama kullanımı rahat.ben satıyorum ilgileniyorsan görüşürüz.
motor 90 km yi geçmiyor. o hızda zorlarsan
dersenki bana hız gerekmiyor.Ben o motoru uzun süre kullanacam.
sana uyar.iyi kullanman lazım bakman lazım yoksa 1 ayda dağılır gider.
benim motorum 1650 km. hasır felanda yok çiziksiz 1500 ytl vercem.hiç bir sorunu yok şu anda karar yine senin...
düşünürsen:05376767104
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)