Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yarın motor alıyorum yardım Bisan Pacific 125 / 150

REKLAM ALANI

bisan pacific 125 almaktan vazgeçtim ben önceliği bilinen bir firma olduğu için düşünmüştüm ama bu kadar sorunlu ise servis ile ahbap olmanın bir anlamı yok
    sizlerden bir ricam daha var forumda aradım fakat net bir bilgiye ulaşamadım salcano 150t-10

Teknik Özellikleri:

Motor Kapasitesi :150 cc
    Araç Boyu :1960 mm
    Araç Genişliği : 715 mm
    Araç Yüksekliği : 1160 mm
    Araç Net Ağırlığı :138 kg
    Max. Güç : 9.2 Hp
    Motor Tipi : Tek Silindir, Hava Soğutmalı, 4 Zamanlı
    Çalıştırma : Elektrik ve Ayaktan Marşlı
    Ateşleme : Elektronik C.D.I.
    Yakıt Deposu : 6.5 Litre
    Akü :12V-6AH
    Fren : Ön: Disk Arka: Kampana
    Ön Lastik :130/60-13
    Arka Lastik :130/60-13

Fiyatı: 1,599.00 YTL
    Not: Fiyatlara KDV ve ÖTV dahildir.
    skullanan arkadaşlar yada bilgisi olanlar varsa tavsiye edermisiniz yada buna benzer özelliklerde yakın fiyatla ne önerirsiniz bekliyorum kafam karıştı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşım arkadaşlar açıkça ima etmiş ama ben sana en anlaşılır yoldan söylüyorum: SAKIN ALMA!!
    salcano 150t-10 hakkında bi bilgim yok,o konu hakkında ağır arkadaşlardan bilgi alacaksın..
    ama bisan almama kararına sevindim

kurtuluş32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Mach
    Paranı sokağa atma hem tasarım olarak hem performans bence berbat bı motor sen scooter düşünüyosan yamahave hondadan şaşma ben ıspartadayım inan servis önündeki bisan motorlardan o sokaktan geçemez olduk... salcano bence bisana göre daha iyi ama garantisi bitmeden elden çıkarırsan en iyisini yaparsın

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    Herkes SallamiŞmi AtmiŞ Mi Yoksa Bana İyİ BİŞey Mİ Rastgeldİ Bu Bombaardiman Ne BÖle Yaw Motordan Bikanlar Var Heralde Bİsanini Neyİ Var Ulen Benİm Motorum DaŞ Gİbİ DaŞŞŞŞŞŞ Herkese Kafa Tutar İlk GÜnkÜ Gİbİ Bastinmi İkİ KİŞİyle 95 Tek KİŞİyle 100 GÖrmÜŞ Adamim Ne BÖle Alma Sakin Yapma Adamin AlacaĞi Varsada Almaz Benİm Motorum Tek Allah Nazardan Saklasin BİŞey Olmadi Bİsan Pasİfİc 125 Benİm Motorum Bana Yetİyor Alllah Razi Olsun Bİ An Bİle Tik Demedİ Yolda Koymadi Bİ Depo Benzİnle 290 Km Gİttİ Daha Ne Olsun Zaten BİlİndİĞİ Gİbİ Japonlara Kafa Tutamaz Ama Elİn İyİsİnden Kendİ KÖtÜm İyİdİr Ne Varsa Kendİ Malinda Var Benİm Motorum Sorunusuz Tavsİye Ederİm Kabul Edİp Etmemek Sİze KalmiŞ Benden Bu Kadar Motorumu Tanimasam Bİsandan SoĞudum Gİttİydİ Valla Ama MaŞŞallah Nazar DeĞmesİn DaŞŞŞ Gİbİ DaŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

douGLaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX-R 600
    Tavisye etmiyorum tek kelime ile Burada örneklerini gördüm ve tavsiye etmiyorum.

Saygılar...
    [B][COLOR="Red"][SIZE="2"]2001 Mod. Suzuki GSX-R 600 Alıcısıyım Satısla beraber 11,000 ytl nakit param var ilgilenenler [email]alleyyeah@hotmail.com[/email][/SIZE][/COLOR][/B]

BENDE PİSAN HASTASIYIM MOTOR ÇOK GÜZEL BENDE ALACAM YARDIM EDERSİNİZ KESİN ALACAM AMA KULANIKŞLIMI RİCA EDİYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM BEN NİĞDEDEN BÜLENT
    WEB SİTEME TIKLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM MOTOSİKLETNETTE ÇOK GÜZEL...
    www.kankiler51.com.tr.tc

Motosikleti
    Honda CG 125 2006.
    fjs 600 silver ving al, 60 beygir gücünde, 180 yaparsın hacı

Motosikleti
    ramzey Qm 250 zongshen 200 gy_2a mondial 151 rs yukı 100 cup
    arkadas kaydı saktlandı hala ayagı sakat kesınlıklealma kardes parana yazık b uyuk tekerlı motor al

Motosikleti
    bisan lifan pasifik125cc
    kardeş boşver onları eğer senelerce küçüklüğünde bile bisikletine bindiysen nasıl kalite olduğunu bilirsin mondial dedikleri bana kawasaki oldu:D kardeş bendede 125lik pasifik var bisancı_42nin dediği gibi motor gerçekten süper sen temiz bak valla dehşet motor konforda üstüne tanımam bu motor kimseden özenmedi tipi ama mondial ramzeyden bisandan kangdadan çalıyo bunlar böyle.abi sen bisan al hele 150liği 140ibresi var eğer 138i göstermesse benim motoru verecem sana amcamın oğlunda 150lik var 2kişiyle düz 120net vuruyo inanmazsan kardeş youtubeden bisan lifan yaz zorlu videoyu izle honda hariç eline hiçbi motor su dökemez bisanın kabut mabut yerli malı ama motoruda lifan marka çin malı ama hakkını verir 125lik 90ı net vurdum iki kişiyle. kardeş bisan al bisan valla farkını anlıcaksın gerçekten hiç olmazsa satılmayınca hergün gazetelerde tvlerde reklamı çıkmaz Allahım herkese kazasız belasız sürüşler versin A.E.O by adres.inveol_prof@hotmail.com

bisan lifan 125lik veya 150lik al ama bence 150liği daha hızlı ve daha büyük lastik 13jant 125lik ise 10jant kardeş bisan al valla süper motor temiz bin hiç değilse amasörleri yumuşak mondialinki gibi kemik değil eskinin 520man kamyonu vardı kemik şase derlerdi makaslı o bile bundan ii esnerdi:D ii günler 150liğede mondial yaklaşamıyo meram yakada çooook kapıştık çook.

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı konyalı_bisancı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş boşver onları eğer senelerce küçüklüğünde bile bisikletine bindiysen nasıl kalite olduğunu bilirsin mondial dedikleri bana kawasaki oldu:D kardeş bendede 125lik pasifik var bisancı_42nin dediği gibi motor gerçekten süper sen temiz bak valla dehşet motor konforda üstüne tanımam bu motor kimseden özenmedi tipi ama mondial ramzeyden bisandan kangdadan çalıyo bunlar böyle.abi sen bisan al hele 150liği 140ibresi var eğer 138i göstermesse benim motoru verecem sana amcamın oğlunda 150lik var 2kişiyle düz 120net vuruyo inanmazsan kardeş youtubeden bisan lifan yaz zorlu videoyu izle honda hariç eline hiçbi motor su dökemez bisanın kabut mabut yerli malı ama motoruda lifan marka çin malı ama hakkını verir 125lik 90ı net vurdum iki kişiyle. kardeş bisan al bisan valla farkını anlıcaksın gerçekten hiç olmazsa satılmayınca hergün gazetelerde tvlerde reklamı çıkmaz Allahım herkese kazasız belasız sürüşler versin A.E.O by adres.inveol_prof@hotmail.com

bisan lifan 125lik veya 150lik al ama bence 150liği daha hızlı ve daha büyük lastik 13jant 125lik ise 10jant kardeş bisan al valla süper motor temiz bin hiç değilse amasörleri yumuşak mondialinki gibi kemik değil eskinin 520man kamyonu vardı kemik şase derlerdi makaslı o bile bundan ii esnerdi:D ii günler 150liğede mondial yaklaşamıyo meram yakada çooook kapıştık çook.
    olm 90 ı vurdum demişsim sanki çok büyük hız ben eniştemle beatten verdum 90 ı iki kişi
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Bisan fabrikası İzmir'de.
    sadece montaj yapıyorlar.

Motora güzel rodaj yaptırmazsan, hor kullanırsan, motor dağılır.

Ama şu bir gerçek, Bisan da alsan Mondial de alsan hepsi Çinli.

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    bu motordan 2005 model babama aldık dün baya sürdüm abi hiç abartmıyorum sanki uzaylı teknolojisi var motor enjeksıyonlu su soğutmalı gibi sessiz ve titresim "0" kesinlikle hele o koltukları ve bel desteğiyle mùkemmel konforu var 3 kişi düz yolda 75 görüyor belki yokuş aşağı olsaydı 85-90 ı bile görürdü bende cub motoru satıp bunlardan alıcam

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    Hort yaz,2006'ya gönder. The Cranberries'in Zombie parçası cebine gelsin
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

just4techno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Skipper, Sym Fiddle 3
    harbiden iyi hortlamış git mobilet alın daha iyi.yada honda kinetic dx alın eski meski ama taş çıkartır bunlara

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler