Derbi Terra 125 İstanbulda
Reklamlar
-
Umarım herkes aradığına hayırlısıyla ulaşır. Ben istanbulda derbi terra 125 veya derbi terra adventure arıyorum ikinci el,çok az ilanlara düşen bir motor,uzun süredir arayış içindeydim ama sadece takip ederek ulaşamadım bir türlü. 1-2 tane yazın satılmış,her şeye olduğu gibi buna da geç kaldık... Elinde olup satmayı düşünen,yakın çevresinde satılığa çıkarılacak derbi terra bilenler bana ulaşırsa çok makbule geçer. Kredi kartına taksit imkanı sunulursa da tadından yenmez vallahi.
Teşekkürler.
Reklamlar
-
Ben de bu modelin peşinden koştum bir ara ama uygun ve temiz bulamadım.
Millet 4500tl'ye 2. el aldık diyor, sahibindendeki ilanlarda en az 6000tl istiyorlar.
Bilgin olsun diye söylüyorum adventure modeli iskenderunda satılık vardı 7000tl istiyordu.
Normal terraların da 4500-6000tl aralığında satıldığına şahit oldum.
inşallah temiz bir tane bulursun.
-
Teşekkür ederim ilgi için. Şu millet kapsamına giremedik bir türlü,nerden bulmuşlar da 4500 tlye almışlar hayret ediyorum. Zaten artık temiz veya ucuz olmasından öte sadece var olması kısmına takılmış bulunuyorum,etrafta yok ki süzebileyim temiz midir uygun mudur diye...
-
Bu kadar değerli olmasının sebebi ne aprilla rs 125 mi bu ))
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer
)
-
-
Bu kadar değerli olmasının bir başka sebebi de kanımca istanbul şartlarına en uygun olan motorlu aracın bu olması. Başlangıç maliyeti,sonradan çıkabilecek sorunlar,yakıt sarfiyatı,sıkışık trafik,sürüş ve gezi keyfi düşünüldüğünde daha ideal başka bir araç göremiyorum ben türkiyede. Tabi ki varadero 125 getiriliyor olsaydı neler söylenirdi üstüne neler...
İnanın bakımına da arızasına da zaman ve para ayırmaya hazırım,ancak dediğim gibi geç kalmışım herhalde araştırma yapmakta. Genel olarak 2011in ilk yarısında oldukça el değiştirmiş bu motorlar ve yeni sahiplerini keyfini sürmekte. Sıfır modellerinin fiyatı biraz daha düşük olsa belki yüz mislini her gün trafikte göreceğiz bunların ama..sağolsun euro-tl paritesi.
Neyse yılmak yok aramaya devam. İlgilenenlere tekrar teşekkür ederim.
-
Sonradan çıkabilecek sorunlar ve maliyetleri konusunda çok emin olma
Daha önce 2 yıl derbi kullanmış biri olarak; emin ol fercoya gitmek istemezsin
-
benim de hasta olduğum bir motor.zaten tasarım ödüllü.3 sene eveel vardı 7500 tl gibiydi.fiyatından
dolayı tutulmadı sanırım.ferco motorda getirmeyi bıraktı.bulsanız bile yedek parça servis konusunda çok sıkıntı yaşarsınız
bu motor 250 cc olsa 8500-9000 tl olsa yok satar
By farcob at 2011-09-17
-
farcob adlı üyeden alıntı
benim de hasta olduğum bir motor.zaten tasarım ödüllü.3 sene eveel vardı 7500 tl gibiydi.fiyatından
dolayı tutulmadı sanırım.ferco motorda getirmeyi bıraktı.bulsanız bile yedek parça servis konusunda çok sıkıntı yaşarsınız
bu motor 250 cc olsa 8500-9000 tl olsa yok satar
http://img97.imageshack.us/img97/307...2008051024.jpg
By
farcob at 2011-09-17
Ferco bu yıl adventure modelini getirdi.
Yedek parça bulmak konusunda sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum,
ferco parça temini değil de ,parça fiyatı açısından sıkıntılı bir firma
-
Günceldir.
(Muhtemelen aylarca güncel kalıp tam vazgeçmiş başka bir şey almışken karşıma çıkacaktır. Bizde şans olsa ispanyol doğardık.)
-
İkincilik kaybedenler içindir...
-
niye 80 km kullanmışlarki 4-5 ay sonrada neden satıyorlar???
-
farcob adlı üyeden alıntı
niye 80 km kullanmışlarki 4-5 ay sonrada neden satıyorlar???
belliki var bir sikintisi.
-
bi arayıp öğrenmek sonrada anlayan ustaya göstermek gerek
-
Sıkıntısı olacağını zannetmiyorum, 80km deki motora ne olacak sanki.
Sahibi bir bayan ben aradım en son 8000tl'ye bırakırım dedi.
Neden satıyorsunuz diye sormadım ama kesin kullanamamıştır ya da kullanmaya fırsat bulamıyordur.
-
bu başlığı görünceye kadar bu modeli bilmezdim resimlerde kalıplı duruyor
eğer göründüğü gibiyse çok kullanışlı bir motosiklet olur
kısa mesafe asfalt ve arazi için mükemmel olur
-
HaydarBıçak adlı üyeden alıntı
bu başlığı görünceye kadar bu modeli bilmezdim resimlerde kalıplı duruyor
eğer göründüğü gibiyse çok kullanışlı bir motosiklet olur
kısa mesafe asfalt ve arazi için mükemmel olur
Evet göründüğü kadar kalıplı, 15bg gücü de 125cc için yeterli, şehir içi kullanımda çok keyifli bir motosiklet diye düşünüyorum.
-
derbi 125 de megelli 125 de göründügü kadar malesef kalipli degil boy 190 kilo 90 altimda bmx bisiklet gibi kaliyorlar keske fotoda göründükleri gibi olsalar
-
Megelliyi bilmiyorum ama bir yıl derbi gpr125 kullandım, derbi terrayı da kısa süre de olsa kullanma fırsatı buldum.
190 boy ve 90kg için uygun olmayabilirler ama benim yorumum kalıpları göründüğü gibi.
En kısa zamanda bir göz doktoruna gitmenizi tavsiye ederim
-
tomass adlı üyeden alıntı
Megelliyi bilmiyorum ama bir yıl derbi gpr125 kullandım, derbi terrayı da kısa süre de olsa kullanma fırsatı buldum.
190 boy ve 90kg için uygun olmayabilirler ama benim yorumum kalıpları göründüğü gibi.
En kısa zamanda bir göz doktoruna gitmenizi tavsiye ederim
asil senin göz doktoruna + psikologa gitmen lazim boyun 190 ve kilon 90 degilse konusma adam sansinlar benim kriterlerime göre bu motor kücük dedim sanirim miyopsun üzüldüm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)