Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Honda monkey-chaly-dax...

REKLAM ALANI

Arkadaşlar merhabalar.Plakası olan yada olmayan.(Olursa biraz daha fazla ücret olabilir.) 750 liraya kadar honda mini motosikletlerden arıyorum.
    Honda monkey
    Honda chaly
    Honda dax vs. benzerleri olabilir.Elinde olanlar özelden mesaj atabilirler.
    Veya fatihfastandfurious@hotmail.com adresine mail atabilirler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O bahsettigin motorlari 750 liraya kimse vermez, versede saglam degildir. Gittigim tamircimde var iki tane dax, biri plakali ama kac para istiyor bilmiyorim, plakasiz olani 900 liraya bana toplayacakti ben son anda vazgecmistim gecen yil, simdi 1000 lira vereyim diyorum kisa parasiz kalirsam dusunuruz diyor (:

Haklısın lucas.Ancak yine de bir şansımı denemek istedim. Yurtdışında böyle motosikletler çok ucuzmuş.Hatta harika modifiyelileri var.Sıfırdan toplamak istersen.(Gerçekten sıfırdan.Şasesinden koltuğuna kadar satan bir firma var.) Turbolusunu bile gördüm.Çok hoşuma gidiyor.Bayağı para harcayacağım gibi.Ancak daha uygun bir motosiklet bulamadım.

Bende dedim ya niyetlenmistim bir ara, sirf keyif icin, kullan, kullanmadigin zamanlarda evinde dekor olarak dursun (: ama Türkiye sartlarinda bizim gibi adam icin pahali zevk. Yinede hep aklimin bi kosesinde, bigun alip toplatacagim bende elbet (:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------

Resim de yukliim bu plakali olan (:

Lucas bunun fiyatını benim için sorarmısın. Motosikletin bütün parçaları tam duruyor.Ama sen benden önce davranırsın. :D

Bunun sahibi 3 bin lira istiyor demisti bizim usta. Sonra beraber kufretmisik (:
    Ama telefonunu alir bir de kendim sorarim aliciyiz diyerek.

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunun sahibi 3 bin lira istiyor demisti bizim usta. Sonra beraber kufretmisik (:
    Ama telefonunu alir bir de kendim sorarim aliciyiz diyerek.
    3bin lira neymiş müdürüm bu. 0 km crypton alır binerim. Amerikada otursak şaseyi bile 0 ve modifiyeli bulmak mümkün.

Arkadaşlar merhabalar.Hala motosikleti bulamadım.Arama çalışmalarım devam ediyor.

Güncel diyelim.Motosikletsiz hayat nefes almadan geçen bir dakika ve daha fazla eziyet demektir.Motosikletimi satıp meblağları biraz yukarı çektim arkadaşlar.Yeni konu açıp konu kirliliği yapmak istemedim.Aynı özelliklerde ve plakalı bir motosiklet arıyorum.İyi forumlar.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Merhaba geçen sahibindende monkey vardı plakalı temiz birşeye benziyordu gezinirken gözüme çarpmıştı bir kaç gün oluyor isterseniz bir araştırın
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Avrupa'da skyteam marka çin malı kopyalarını gördüm bu monkey'in, baya kaliteli görünüyordu ama benim motor gibi o da karlı havada binse yollara dökülen tuza, solüsyona maruz kalsa leş gibi pas olur muhtemelen.

Yorumlarınız için çok teşekkürler.Mengu16 üstadım bende gördüm onları,Lifan olan var bir de.Kaliteli malzemelere benziyorlar.Zaten bunlar çok zorlanacak,hırpalanacak aletler değil.Hobby olarak alacağım.Restore edip arada bir çıkarıp tur atacağım.Yıkayıp odama geri koyacağım.
    Nihat hocam sizin dediğiniz ilanı arayayım tekrar.Bir tane Antalyada var.Plakasız ve 2000 civarı para isteniyor.Bulursanız sizde buraya ilanları ekleyin lütfen.İlginize çok teşekkürler.

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    saka mi bu?

immocum, daha onceden de belirttigim, resmini yukledigim dax'i topluyorlardi 2 gun once. Sorarim senin icin yine

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    basliga bakinca guzel birseyler gorurum diye atladim ama o motora 3000 gorunce sok oldum, bu ne ya resmen dalga gecmisler

Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    basliga bakinca guzel birseyler gorurum diye atladim ama o motora 3000 gorunce sok oldum, bu ne ya resmen dalga gecmisler
    Türkiye'de herkes birbiriyle dalga geciyor, alistik biz

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    buyrun size birkac tane resim paylasayim, asagidakiler sifir ( gordugunuz gibi ) fiyat tl olarak 1100TL, almayani dovuyorlar valla plaka ruhsat sigorta garanti hersey icinde

Yok yenisi pahali gelir derseniz 700-800tl civarlarina ikinci eller de var

modifiyeli istersen de buyur
    NOT: modifiyelilerin bazilari lifandir ama lifan cok saglam bir cinli, bu modifiyeler de hep ust kaliteli malzemeler var, lastiginden aynasina kadar

yok ben israrla bunu istiyorum diyene de sahibi 3000 ne nazlaniyormus
    piyanist_irf ve Zippo's bunu beğendiler.

Erdem üstadım bir sor bakalım. Ya seni bayağı yoracağız ama artık kusurumuza bakma.
    Şimdi gelelim Kürşat üstadımıza.
    Hocam 4 dersten kaldım.Okulun 2. yılı gibi bir durumdayım.Kaçacak yer arıyorum.Şimdi ne yapıyoruz biliyor musun? Bulunduğun yerin koordinatlarını gönder.Ya geleceğim ya da bomba atacağım.Yoksa bir yerim şişecek.Ne şanslı adamsın.Ah bir gönderim olsa Türkiyeye.Kargo ücretini felan fişman öğrensek,gümrükte deli gibi vergi ödemesek ben 1100 değil 2000 vereceğim 0 alıp.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------

Arkadaşlar elimdeki tüm imkanları kullanıyorum.Bundan 8-10 sene önce bulmuştum bir tane.Yolda görüp anaaa motüre bak deyip geçtim.Şimdi olsa atlarım üzerine.Motosiklet tamircilerine haber bıraktım.Numaramı verdim.Dedim böyle bir alet görürseniz alo deyin...
    Sizler zaten benim ailemsiniz.Sizlerin de haberi var.İnşallah buluruz böyle bir alet.Bu yaz restorasyondayım eğer bulursam...

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    islem gayet basit, agirligi 73kg, ister lastikleri falan sok 50kg indir,yada oylece kalsin, al yanina 1-2 arkadas, gel kisi basi 27-30kg tasima hakki var el valiziyle,sok parcala getir
    10 sene bin, sonra bugunu parasi ile sat 5000e hersey belese gelsin
    daha gecen gun magazalari gezerken koymuslar kenara 8-10 tane bilsem fotograf cekerdim

Hocam motosikleti 3 parçaya bölüp de gönderebilirsin ama öyle olmuyormuş sanırım.Kargoda ıncık cıncık arar olmuşlar...
    Motosikleti geçirirken de ötv,kdv,kkd,ggk ne varsa geçiriyorlarmış.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)