Honda monkey-chaly-dax...
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhabalar.Plakası olan yada olmayan.(Olursa biraz daha fazla ücret olabilir.) 750 liraya kadar honda mini motosikletlerden arıyorum.
Honda monkey
Honda chaly
Honda dax vs. benzerleri olabilir.Elinde olanlar özelden mesaj atabilirler.
Veya fatihfastandfurious@hotmail.com adresine mail atabilirler.
Reklamlar
-
Moderatör
O bahsettigin motorlari 750 liraya kimse vermez, versede saglam degildir. Gittigim tamircimde var iki tane dax, biri plakali ama kac para istiyor bilmiyorim, plakasiz olani 900 liraya bana toplayacakti ben son anda vazgecmistim gecen yil, simdi 1000 lira vereyim diyorum kisa parasiz kalirsam dusunuruz diyor (:
-
Haklısın lucas.Ancak yine de bir şansımı denemek istedim. Yurtdışında böyle motosikletler çok ucuzmuş.Hatta harika modifiyelileri var.Sıfırdan toplamak istersen.(Gerçekten sıfırdan.Şasesinden koltuğuna kadar satan bir firma var.) Turbolusunu bile gördüm.Çok hoşuma gidiyor.Bayağı para harcayacağım gibi.Ancak daha uygun bir motosiklet bulamadım.
-
Moderatör
Bende dedim ya niyetlenmistim bir ara, sirf keyif icin, kullan, kullanmadigin zamanlarda evinde dekor olarak dursun (: ama Türkiye sartlarinda bizim gibi adam icin pahali zevk. Yinede hep aklimin bi kosesinde, bigun alip toplatacagim bende elbet (:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
Resim de yukliim bu plakali olan (:
-
Lucas bunun fiyatını benim için sorarmısın. Motosikletin bütün parçaları tam duruyor.Ama sen benden önce davranırsın. :D
-
Moderatör
Bunun sahibi 3 bin lira istiyor demisti bizim usta. Sonra beraber kufretmisik (:
Ama telefonunu alir bir de kendim sorarim aliciyiz diyerek.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Bunun sahibi 3 bin lira istiyor demisti bizim usta. Sonra beraber kufretmisik (:
Ama telefonunu alir bir de kendim sorarim aliciyiz diyerek.
3bin lira neymiş müdürüm bu. 0 km crypton alır binerim. Amerikada otursak şaseyi bile 0 ve modifiyeli bulmak mümkün.
-
Arkadaşlar merhabalar.Hala motosikleti bulamadım.Arama çalışmalarım devam ediyor.
-
Güncel diyelim.Motosikletsiz hayat nefes almadan geçen bir dakika ve daha fazla eziyet demektir.Motosikletimi satıp meblağları biraz yukarı çektim arkadaşlar.Yeni konu açıp konu kirliliği yapmak istemedim.Aynı özelliklerde ve plakalı bir motosiklet arıyorum.İyi forumlar.
-
Merhaba geçen sahibindende monkey vardı plakalı temiz birşeye benziyordu gezinirken gözüme çarpmıştı bir kaç gün oluyor isterseniz bir araştırın
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
Avrupa'da skyteam marka çin malı kopyalarını gördüm bu monkey'in, baya kaliteli görünüyordu ama benim motor gibi o da karlı havada binse yollara dökülen tuza, solüsyona maruz kalsa leş gibi pas olur muhtemelen.
-
Yorumlarınız için çok teşekkürler.Mengu16 üstadım bende gördüm onları,Lifan olan var bir de.Kaliteli malzemelere benziyorlar.Zaten bunlar çok zorlanacak,hırpalanacak aletler değil.Hobby olarak alacağım.Restore edip arada bir çıkarıp tur atacağım.Yıkayıp odama geri koyacağım.
Nihat hocam sizin dediğiniz ilanı arayayım tekrar.Bir tane Antalyada var.Plakasız ve 2000 civarı para isteniyor.Bulursanız sizde buraya ilanları ekleyin lütfen.İlginize çok teşekkürler.
-
-
Moderatör
immocum, daha onceden de belirttigim, resmini yukledigim dax'i topluyorlardi 2 gun once. Sorarim senin icin yine
-
basliga bakinca guzel birseyler gorurum diye atladim ama o motora 3000 gorunce sok oldum, bu ne ya resmen dalga gecmisler
-
Moderatör
kursattekin adlı üyeden alıntı
basliga bakinca guzel birseyler gorurum diye atladim ama o motora 3000 gorunce sok oldum, bu ne ya
resmen dalga gecmisler
Türkiye'de herkes birbiriyle dalga geciyor, alistik biz
-
-
-
-
Hocam motosikleti 3 parçaya bölüp de gönderebilirsin ama öyle olmuyormuş sanırım.Kargoda ıncık cıncık arar olmuşlar...
Motosikleti geçirirken de ötv,kdv,kkd,ggk ne varsa geçiriyorlarmış.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)