Ben 100cc gecmemek kaydıyla her türlü motor çeşidinden motorlar arıyorum.Tavsiye ve görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum.HERKESE İYİ BAYRAMLAR.
Ben 100cc gecmemek kaydıyla her türlü motor çeşidinden motorlar arıyorum.Tavsiye ve görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum.HERKESE İYİ BAYRAMLAR.
100 cc altında 50lik honda today var. kullandım ama benim çok hoşuma gitmedi. Onun dışında Honda Activa ve Beat'i tavsiye edebilirim.
konuyu almak isteyenler bölümüne taşıdım........
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
90 lık kanunı popcorn var bence onu dene cunku 50 cc motorlar yokusta zorlanıyor.. benım vardı en azından o zorlanıyordu
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][SIZE="3"]born to ride[/SIZE][/COLOR][/FONT] :bounce:
Merhaba
Kanuni Zebra 90
Motor 1 Silindir 4 Zamanlı
Silindir Hacmi 86 cm3
Maksimum Güç 6,66HP/8000 dev./dk.(+-500)
Soğutma Sistemi Hava
Çalıştırma Elektrikli / Pedal
Ön Fren Tambur
Arka Fren Tambur
Yakıt Tankı Kapasitesi 4 Lt.
Yakıt Tük. Ort.(Lt/100 km) 1,9 Lt.
Ön Lastik 2.50 - 17
Arka Lastik 2.75 - 17
Boyutları (mm) 1940x730x1020
Ağırlığı 82 kg.
Fiyat 1137 YTL
Not: Bu motor daha piyasa çıkmadı ama 1 hafta içinde geleceği belirtildi. Özellik ve kullanım olarak oldukça iyi bir motor olacağını tahmin ediyorum. Yedek parça ve servis bol çünkü Kanuni güvencesinde.
Zealsun 50QT-4
Özellikler:
Motor hacmi: 50cc - 4 zamanlı
Fiyatı : 1025$
Not: Bu motoru bizim görevli bir abimiz kullanıyor. Çok memnun. 1 lt ile 55km yol gidiyormuş. Yedek parça ve servis durumunu bilmiyorum.
Honda Today 50
Motor Hava soğutmalı 4-zamanlı tek silindirli
Motor hacmi (cc) 49
Silindir çapı & strok (mm) 38,8x44,8
Sıkıştırma oranı 10.1 : 1
Yakıt sistemi Karbüratör
Max güç (hp @ dev/dak) 3,7 hp / 8000 dev/dak
Max tork (Nm @ dev/dak) 3,6 Nm / 6500 dev/dak
Ateşleme Elektronik avanslı dijital elektronik ateşleme
Çalıştırma Elektrikli
Şanzıman V-matik
Güç Aktarımı V-kayışı
Boyutlar (UxGxY)(mm) 1695x630x1030
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1180
Sele yüksekliği (mm) 695
Yerden açıklık (mm) 110
Yakıt kapasitesi (litre) 5
Tekerlekler
Ön/Arka 3 kollu alaşım jant
Lastikler
Ön/Arka 10/100 - 10 46J
Süspansiyon Ön Teleskobik çatal
Arka Tek amortisörlü arka çatal
Frenler
Ön/Arka Kampana
Ağırlık 71 kg
Renk seçenekleri Gümüş, Mavi, Kırmızı
Not: Honda yedek parça olarak diğer firmala göre daha yüksek bir çizgidedir. Bunu dikkate alın.
Fiyat: 1550YTL
Şimdilik bunlar buldukça eklerim.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
today cok yakıyomuş ya 1 lt'ye 55 km cok az arkadas mondial 50TT var 1lt'ye110 km gidio
Kanuni tigrina 100 ü tavsiye ederim.Çok sağlam bir motor !
superkartal mondial 50TT 1lt 110 km yaptığına eminmisin?1lt benzin 2550:100=25.5 binlira yakıyor km de bence bir yanlışın var bu kadar az yakması imkansız
ayrıca sana popcornu tavsiye edrim 90cc ama çok güçlü bir motordur 2 zamanlı olduğu için biraz fazla yakar
yaa eğer 100cc dusunuyorsan kanuni popcorn olur hem azda yakıyormus yada aprilia sr 50 çok şık bir motor hemde 7.7hp
bionik 52 electronic hepsinden de sağlam dır.bi de modifiyeli oldumu tamam
yamaha bws var 100cc tam senin istedigin gibi kalite...
Beyler bence hic 100cc alti alip paranida ziyan etme motorunda keyfini sur. ben 2hafta evvel Yamaha Spark aldim 105cc ve 570ytl. E tabi ben Tayland'da yasiyorum burasi ucuz, benim motor 3yillik eski de degil. kazasi yok sigartali, hatta Motoru Turkiye ye getirmeyi dusunuyorum istiyorsan 2.5milyara birakabilirim. Turkiye de bu motoru 4milyara belki cok ararsan bulursun.
yaa kardeşim 100 cc altı motor alınırmı yaaa almışken iyisini al,haa 100 cc almışsın ha bisiklet almışsın.
walla bende gecen sene bu zamanlarda 3 4 ay arkadasın todayını almıstım..gercekten gusel motor..max hız olarak 52km yı hıc gecemedım benzın olarakada 14 mılyona fln fullenıodu yanlıs hatırlamıosam..kullanması eglencelı bı motor..sehır ıcınde duz yol ıcın cok ıdeal..ama 2 kısı yokus da yolda bırakır..o yuzden bende 90 cc lık bı motoru daha uygun goruyorum..bu arada beyler adamın bı bıldıgı war demekkı kı 100 cc altı ıstıo :D yoksa nıe 100 cc altı desın? ne onerırsınız fln derdı yanılıyomuyum?ama 100 cc yı de dusunebılırse benmde tawsıyem bws den yanadır
Le'Maniac
Ya-ma-ha :)
Al sana canavar gibi bir 100cc ;)
http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_...XQQdisplayitem
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
50cc bir scooter alacağına parmak motor al hem ilgi çekersin hem zevk alırsın.100cc altı motorsikletlerden daha çok zevk verecektir
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Ben size SkyJetleri Öneriyorum Çünkü 100cc ama 99 olarak yazıldığı için vergi ödemiyorsunuz o yüzden 100cc altı aradığınızı düşünerek bu motoru tavsiye ettim
Ben 14 Yaşındayım Motor Tutkunuyum Honda Activa Ve Yarım Otomatik Motorlarla Rahatlıkla 80 Basabiliyorum Ve Hiç Kazam Yok Motoru Nerden Buluyosun Derseniz Lokantaİşletiyoruz Servis Motorlarımızla Arada Tur Atıyorum:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)