Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu

MT03 Alacağım ???

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yAmAhA ~ F Z (SİX)
    Yani o paraya onu alma mı diyorsunuz ? Benim alacağım ilk motor , ehliyetimde yeni , çok hızlı gidecek bir halim yok ama sonuçta altında oldumuda basıyorsun orası ayrı mesele

Alternatif olarak

Gsr600
    Fz6 dedinizde cidden tipleri pek hoşuma gitmedi başka ne önerirsiniz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ybr125
    7 senedir yamaha fabrikasında çalışıyorum çoğu kişiden daha çok hayatım geçti yamaha ile buna istinaden tip ve motor olarak fazeer diyorum mt03 çok güzel bir motor olmasına rağmen motor konusunda pekde yamaha mühendislerinin beklentiisini verememiş.aslında ilerde bir basamak daha çıkmak için yani ilerde başka motor almak için iyi bir motor olabilir aama fazer öyle değil.Şuda bir gerçek,fazer insanın kendini durdurabilceği bir motorda değil ayrıca.Yani fazer da allah korusun duvara yapışma oranı daha çok gibi.(bu şahsi bi konu tartışmaya kapalıdır)Mt03 şehir içinde fazer a göre daha kıvrak.Neyse ne alırsan al hayırlısı olsun.Ducati monster a baktınmı hiç?

Motosikleti
    yAmAhA ~ F Z (SİX)
    Hocam mt03 ü ikinci el alacağım yaklaşık 10.000 tl civarı bir gelir ayırdım bu ilk motorum yaklaşık bir sene kullanıp R6 almayı düşünüyorum . Yorumlarınız için çok teşekkür ederim

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    vites araları çok kısa seri ama tatmin etmiyen bir motor. ben en son 75 kiloda 177 gördüm. sorunları tps sensör ağrızası istop ediyor adamı deli ediyor. birde hava filitresi haznesini her sürüşten snr alttaki tıpayı açıp biriken yağı boşaltmalısın buda istop etmesindeki dier bir faktör sorun. asıl sorun virajı hiç yok acemi sürücüyü affetmes. arka maşa ve amortisörün konumu viraj yapmaya elverişli değil. istop sorunu yüzünden de şehir içinde motoru yatırabilirsiniz sakat. dönüş yapmak istersiniz kalkarken motor istop eder tutamazsınız hop yatır motoru.. görünüşüne aldanarak alma bu motoru pişman olursun ;) er6n yada z750,fz6,gsr600,hornet600

bu motorun üretim amacı belli sahil kesiminde şehir içi kısa mesafe iş görmek için yapılmış. ekmek almaya gitmelik bir motorun ötesine geçemez ama gösterişli orası ayrı ışıklarda kalkmalık bir motor değil 1600cc arabalara kafa tutar ama üstüne geçilir ;) yol yakınken vazgeç bu dediklerim kulağına küpe olsun karar senin zevkler ve renkler tartışılmas
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Motosikleti
    yAmAhA ~ F Z (SİX)
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vites araları çok kısa seri ama tatmin etmiyen bir motor. ben en son 75 kiloda 177 gördüm. sorunları tps sensör ağrızası istop ediyor adamı deli ediyor. birde hava filitresi haznesini her sürüşten snr alttaki tıpayı açıp biriken yağı boşaltmalısın buda istop etmesindeki dier bir faktör sorun. asıl sorun virajı hiç yok acemi sürücüyü affetmes. arka maşa ve amortisörün konumu viraj yapmaya elverişli değil. istop sorunu yüzünden de şehir içinde motoru yatırabilirsiniz sakat. dönüş yapmak istersiniz kalkarken motor istop eder tutamazsınız hop yatır motoru.. görünüşüne aldanarak alma bu motoru pişman olursun ;) er6n yada z750,fz6,gsr600,hornet600

bu motorun üretim amacı belli sahil kesiminde şehir içi kısa mesafe iş görmek için yapılmış. ekmek almaya gitmelik bir motorun ötesine geçemez ama gösterişli orası ayrı ışıklarda kalkmalık bir motor değil 1600cc arabalara kafa tutar ama üstüne geçilir ;) yol yakınken vazgeç bu dediklerim kulağına küpe olsun karar senin zevkler ve renkler tartışılmas
    Abi başka ne motor önerirsin peki ?

Forumdan Uzaklaştırıldı UmARsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM900
    Ben de Mivv Suono almak istiyordum ancak 1000 euro yu bulduğu için vaz caydım.

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    Ehliyetimi almak üzereyim demişin ,peki motor tecrüben ne durumda ????

Motosikleti
    yAmAhA ~ F Z (SİX)
    2 yıl 350 cc lik yamaha cross kullandım ybr125 1 yıl kullandım.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fazer alırsan sese renge her bişeye doyarsın...MT03 neymiş...traş makinası...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Ya adam rahat zaten diyor r6 alacağım diye.Alsın mt 3 ü,hem motard tipi motor kullamış olur,hem fazerdan az yakar,hem de güç olarak rahat eder fena mı?Satarken de çok zarar etmez zaten.

Benim arkadaşımda MZ BAGHIRA var,bundan daha ucuz,aynı motor hatta daha beygirli.Ben onu öneririm.
    http://www.sahibinden.com/2002_mod_o...XQQdisplayitem

Bu da mesela
    Kolpa Adamları

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı trendy83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7 senedir yamaha fabrikasında çalışıyorum çoğu kişiden daha çok hayatım geçti yamaha ile buna istinaden tip ve motor olarak fazeer diyorum mt03 çok güzel bir motor olmasına rağmen motor konusunda pekde yamaha mühendislerinin beklentiisini verememiş.aslında ilerde bir basamak daha çıkmak için yani ilerde başka motor almak için iyi bir motor olabilir aama fazer öyle değil.Şuda bir gerçek,fazer insanın kendini durdurabilceği bir motorda değil ayrıca.Yani fazer da allah korusun duvara yapışma oranı daha çok gibi.(bu şahsi bi konu tartışmaya kapalıdır)Mt03 şehir içinde fazer a göre daha kıvrak.Neyse ne alırsan al hayırlısı olsun.Ducati monster a baktınmı hiç?
    İstinyedesin galiba...Nihat Çadırcı beye selamlarımı iletirmisin...Satış bölümünde tanırsın muhtemelen...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ünaltürkyazıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SH 300i
    hangisi hoşuna giderse al, kazasız sürüşler.

Motosikleti
    YAMAHA fz6fazer 2007 - SACHS- cbf150
    Bu tecrübe ile bu motosiklet birikimin vede sadece kirmizi isiklardan kalkis yaparken gösteris yapmak icin zaten fazer gibi motorlari tercih etme. Üzülürsün geride kalanlarinda üzülür. mt03 güzel motordurda bana görede bildigimiz kanuni mz den bi farki yoktur görüntü olarak. fazer da tipsiz diyenlere sadece gülerim, ya yakindan görmediler yada netteki fotograf gezginlerindendir kendileri büyük olasilikla. ha bi arkadasda mt03 fazerdan daha iyi hizlaniyormus diyor onada sonsuz sevgilerimi sunuyorum kendisine gülümsüyorum sadece cok komik geldi bana.
    http://difm :cat:

nukrozamrud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke
    Hem bu ilk motorum hemde daha önce 3 yıl motor kullandım demişsin,nyse...
    Ben mt03 ü yakından gördüm(turuncu)harbiden süper kahraman motoruna benziyo(B-King in küçüğü gibi) üzerine oturdum,sürmesemde motor sesini duydum.Orjinal egsozun bile sesi tatmin edici bence.Manevra kabiliyeti adına da,bununla acayip ortamlara girenler gördüm.(bkz. Y-Men)Çok eğlenceli ve zevkli bi motora benziyo ama tabi tecrübe gerekiyo bunun için çünkü tek silindir olmasına rağmen motor 190 kilodan fazla.tabi performansı bilemem ama 350 lik ve ybr den sonra elbet hayabusa gibi gelir.Yani alınabilcek bi motor ama aynı fiyata daha iyileride var bunuda unutma.Fazer falan yaşın küçükse tarzına çok uymayabilir ama bari git gsr600 al bi devil egsoz bi xenon far bide plakalığı söktün mi al sana on numara motor.
    Bide bigün kırmızı ışıkta fazerla yan yana gelirsen sakın gaza gelme,uyuyan devi uyandırma...

Motosikleti
    Alıntı rman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tecrübe ile bu motosiklet birikimin vede sadece kirmizi isiklardan kalkis yaparken gösteris yapmak icin zaten fazer gibi motorlari tercih etme. Üzülürsün geride kalanlarinda üzülür. mt03 güzel motordurda bana görede bildigimiz kanuni mz den bi farki yoktur görüntü olarak. fazer da tipsiz diyenlere sadece gülerim, ya yakindan görmediler yada netteki fotograf gezginlerindendir kendileri büyük olasilikla. ha bi arkadasda mt03 fazerdan daha iyi hizlaniyormus diyor onada sonsuz sevgilerimi sunuyorum kendisine gülümsüyorum sadece cok komik geldi bana.
    zaten fazerle mt03 aynı kategoride değil...fazeri ben Sivas Kangallarına benzetiyorum...buldoglar gibi şov yapmayan görüntüsüyle sıcaklık veren ama çenesindeki gücüyle boğamayacağı kökpek olmayan rakipsiz seçkin makina... sadece tip olarak çok görmeye başladığımız için piyasası düştüğü için(en azından korkut 250 kankamda bile olduğunu düşünürsek) belki antipatisi burada...üst segmentin ybrsi cbfsi olacak kadar tercih edilen bir makina...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Asya Motor 150T
    gösteriş istiyorsan hayabusa alcan zevk işi bu hacı kimisi mobileti begenir kimisi R1 =)

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Fazer ile MT03 aynı kategoride olmadıklarından kıyaslanamazlar. Tek silindirli bir süpermoto , 4 silindirli cadde motoru ile kıyaslanır mı hiç?. Mt03 sahibi bir kişinin zaten fazerle kapışmak gibi bir derdi olmaz.

Motosikleti
    Alıntı CengizhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fz6 yani fazerin kafa grenajsız naked versiyonu mt-03'e sestede , hızdada bin basar
    yav sallada bu kadar destekli sallama hacı...

ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    ... çünkü 4 silindir 98hp

Motosikleti
    yAmAhA ~ F Z (SİX)
    Sanırım Mt03 ü alıyorum , bir süre kullanırım elbette hız manyağı değilim ama insanda olunca da basıyor :D

tüm yorumlardan dolayı çok teşekkür ederim inanın çok faydası oldu

Nasip olurda birgün toplu bir buluşma gerçekleşirse herkese benden birer çay ŞAKİRE çay yok :D :D :D

2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler