Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni Motor Almak

REKLAM ALANI

Yeni Motor Almak Istiyorum Ama Ne Alacağıma Karar Veremiyorum Ayrıca Yeni Kullanıcıyım Daha Iyi Bilene Sormak Istiyorum Chopper Tarzı Bir Motor Mu Yoksa Enduro Tarzı Bir Motor Mu Alayım Uzun Yolda Ve Sadece Yazın Kullanacağım çok Yeni Almayacağım Ama Genede Motorun Cc Olarak Kuvvetli Olmasını Istiyorum AYRICA PARÇA SIKINTISI OLMAYAN VE HERYERDE PARÇASINI BULACAĞIM ÇOK FAZLA MASRAF ÇIKARMAYACAK+YOLDA BIRAKMAYACAK BİR MOTOR İSTİYORUM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

başlangıç için chopper olabilir. düşük devirli ve fazla sürat yapmadan uzun yollarda da rahatsız olmadan deneyim elde edebilirsin. ben bir regal raptor kullanıcısıyım 4 yıldır biniyorum ve artık tarz değiştirmeye karar verdim enduro tarzı bir motor alacağım. sana da önce 250 cc den büyük olmayan bir choper ya da yine 250 cc enduro önerebilirim. sonrasında tork ve sürat isteğin artarsa yüksek cc enduro ya geçiş yapabilirsin. daha da kafayı yersen o zaman racing alırsın. ben şu an endro bir makina arıyorum kendi motorumu satıyorum.izmir de isen motoru görebilirsin. iyi sürüşler dilerim.ama unutna yeni başlayanlar link indeki bilgileri bir oku ve güvenliği elden bırakma....

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Önce sen ne istedigine Karar Ver racing mi Enduromu Choopermi Naked mi
    Şunu istiyorum de Bunun cevabını sen biliceksin..
    Başkasının fikrini istersen ben sana Fazer,Z750,Bandit600,Er-6N,Cbr600F,Cbf600 Derim bunları sen begenirmisin Yeterince tecrüben varmı bilmem Bunlarıda Belirtirsen Yardımcı olunur fakat dedigim gbi sana kalmış..
    [CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
    [B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    uzun yol için chopper güzel olur
    lifan 100

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    AL 250 Lik bi Cruiser bak keyfina Regal Raptor ya da Roadstar
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)