Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

2500 ytlye bi cross motor almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

REKLAM ALANI
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sıfır skyteam neden getirmiyorlar yaaw?!.. :(

getirseler bende alıcam.. sağlam makineler!
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    almayı düşünüyor
    alırdım abide çok uzaksın

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Asya 150 T - I
    bi arkadaşımızda var tarz değişikliği nedeniyle satıyo 2500 değil ama fiyatta biraz oynama yapabilir! çinli alacağına eski bir japonun olsun

http://www.sahibinden.com/sorunsuz_d...XQQdisplayitem

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi arkadaşımızda var tarz değişikliği nedeniyle satıyo 2500 değil ama fiyatta biraz oynama yapabilir! çinli alacağına eski bir japonun olsun

http://www.sahibinden.com/sorunsuz_d...XQQdisplayitem
    iyiydi bu adamın tarzı, niye değiştiriyoki?
    bencede baba bi problemi yoksa bu tarz bişey zıfır kilometre çinliden iyidir. bu ilandaki moturla bi görüş derim. kafadan yamahayla başlıyacan, daha ne istiyon. (komisyon vesaire alıyosam tosbaa olayım)
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

EA-Bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSXR-1000
    dosum special bi cross düşünüyorsan cr yada yz 125 250 nin eski modelleri çok iyi. tam bi aslan parçası 49 bg. o fiyata 1990 1994 arası bulunur.

Motosikleti
    almayı düşünüyor
    ben ancak ç.kaledeki satılık motorlara baka bilirim nasıl getıtırıcem ben onu sonra ruhsat fln

bide asya motorun bi crossu varmıs

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    asyanınki bende war işte. 200lük. iyi makine, titreşim az, iyi açılırsa güçlü motor. temiz bişey bulursan alınır yani. 2000den fazla para verme. ben bi parçasını bulamadım, bayaadır debeleniyomda, iyi araştır, temiz makina al.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    almayı düşünüyor
    sagocu kuvvetmıra bide Zongshen die bişi var sence ne yapem

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı ilkerhyosung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakın zealsun alma bende vardı .sömürdü beni hep masraf hep masraf .en sonunda sattım o çocuktada krankları gitmiş
    bu cinlilerin işi belli olmuyor yanımızda çalısan bir cocukta zeulsan cross var memnun motorundan aldığına pişman değil bu cinliler şansa kalıyor herelde

buralpdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    artık var
    bence hiç kafanı karıştırma çinlilerin içinde en iyisi ramzey 200 kros al tepe tepe kullan ben öyle kullanıyorum ist. trafiğinde pişman olmazsın. öbür markaların çoğu motor getirmiyor ve servisleri yedek parça olmadığından tek tek kapanıyor. bunun arkasında ramzey fabrikası var diğerlerine göre daha sağlam ve kullanan herkes memnun parasına göre en iyi motor yenisi 3.550ytl 12 taksit yapıyorlar sitesine girdiğinde sana en yakın bayii bulursun saygılar
    İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet

Motosikleti
    YEMEHE DT 125 R(inş.) KTM 640 adventure
    bence çine hiç bulaşma mantar gibi türeyip şimdi teker teker yok oluyolar! İleride parça sıkıntın olur.Yarın bir gün araziye girmek istersin yanılıp şaşıp mutlaka düşeceksindir plastik aksamlar yani grenajları elinde kalabilir motoruna hiç bişi diyemiyecem!bence paran bolsa al bi çinli bin! ama derimki bakabileceğin motorlar kavasaki kmx 125 (parça sıkıntısı var) yamaha dt125 (parça mevcut) suzukinin birkaç modeli var bide gileria nın var modelini bilmesemde gözün kapalı girebilirsin temizini bulmak kaydi ile saygılar!

EA-Bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSXR-1000
    yamaha DT de ideal makina ciğeri sağlam çin malları gibi dağılmaz. özellikle dtr ler tavsiye edilir. ben eskiden çok DT ye bindim hiç sorun çıkarmadı.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    al işte dt 125 i bak keyfine ... 10 tane çinliyi alır hurdalığa götürür bu motor .. 2 zamanlı oluşu seni düşündürmesin her usta anlar bu motordan ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    125 cc MZ
    yaa bırakın ramzeyi fln geçen sene kawasaki kx vardı 96 model fln yeşil süper bi motorduu 1.500 istiyodu adam bide bundan 1 hafta önce 92 model yine kx 250 vardı 1.750 ye ama sanırım bişraz motor ölüydüü
    :bestmt:::biggrinn::tutkuy::

Bırakın ramzey i diyorsunuz ama hiç binmediniz sanırım.Ben de almadan önce ne ramzeyi diyordum ama motorunu suzuki yapınca başka oluyor tabi.Ben Ramzey cross u onaylarım. Tarzıma uymasa değiştirmem ama SS düşünüyom. Yoksa 200 GY
    [COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:

Motosikleti
    125 cc MZ
    bırakın ramzeyi dememin sebebi çin malı olması ben bu zamana kadar çin malından memlun adam çok az gördüm
    :bestmt:::biggrinn::tutkuy::

Genel de çin malı kötüdür derler, doğrudur ama bütün ürünler için aynı sözün söylenmesi yanlış..!
    [COLOR="Red"]ultrAslan[/COLOR] :bounce:

Motosikleti
    almayı düşünüyor
    olabilir ama bide kanuni var kanuninin hangi motorlarını tercıh edersınız cross olmak zorunda deil fiyat 3500 ytl cıkabilir

satılık yz 125

satılık yz125 yamaha special cros zehir gibi makina ulaşmak için:05327650985 fiyatı:2500YTL

Oluruz Cepten Ulaşa Bilirsin Ben:yılmaz Adapazarındayım Makina çok Güzel

Motosikleti
    mct-250
    çin kroslarında parça sorunu var kardeşim diğer çin modellerinin parçaları geliyor ama kroslarınki gelmiyor haberin olsun.ramzeyi kullandım sürüsü ve çekişi çok güzel en iyi çinli diyebilirim ama artık ramzeyde yok eldeki malı tüketiyor bayiler çünkü ramzey buhar oldu.Ben 1 sene zongshen kullandım fakat parça sorunu yaşadım ondada.2500-3000 liraya japonlar var fakat ondada motora çok iyi baktır kroslar torklu makinalar eğer ölüsünü alırsan motorculuk hayatın zehir olur altından kalkamazsın deponda yatar durur makinan.birde çanakkale ufak yer krostan iyi anlayan ustası varmı..motoru almakla bitmiyor unutma...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)