Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

3500 YTL ye kadar motosiklet almak için yardım lütfen

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBF500
    merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve 1 motosiklet almak istiyorum bunun icin 3500 YTL civarında para ayırdım ama nasıl bir motosiklet alacagımı bilmiyorum bana yardım edebilirmisiniz.

Teşekkür ederim

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    + Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
    + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ********************I**********************

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    ilk önce ne tarz bir motorsiklet düşündügünü yazarsan sana daha kolay yardımcı olabiliriz arkadaşım...

Motosikleti
    HONDA CBF500
    scooter lar gibi arası boşluk olan bir motosiklet istemiyorum. çok hızlı olmasıda gerekli degil sadece bana arıza çıkarmayacak bir motorsiklet istiyorum

mehmethan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Yamaha YBR 125 al.
    Scooter istiyorsan 1 milyar TL daha ver HONDA SES 150 Dylan al. Ona paran yetmiyorsa Honda Activa al. Ben Activadan memnunum.

Motosikleti
    HONDA CBF500
    arkadaşlar yamaha YBR 125 bu konuda tek sanırım başka motorsiklet tavsiye eden kimse olmadıgına göre yada cevap vermeye deger bulan kimse yok.
    Cevap verme nezaketini gösteren arkadaşlara teşekkür ederim

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    erkiran, Motosiklet geçmişin hakkında, ne tür motosiklet sevdigin hakkinda hic bir şey yazmamişsin. Bu durumda "otomatik cevap" dediğimiz yanittan başkası gelmez bu da genelde YBR-125 al olur

galli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gilera nexus 250i.e
    arkadaşım ben keeway superlight al derim 150cc chopper görünümünde hoş bi motor bende daha yeni aldım ve çook keyifli tavsiye ederim.

Motosikleti
    HONDA CBF500
    merhaba ante mesajıma cevap verdigin için teşekkür ederim. benim hiç bir motorsiklet geçmişim yok sadece heves olarak alacagım motorsikleti ilk önce 1500 YTL civarı birşey düşündüm ama onların çok çabuk sorun çıkardıklarını duydum. yani benim istedigim motorsiklet sorun çıkarmasın benim için yeterli ucuz olursada gayet iyi olur

Motosikleti
    HONDA CBF500
    galli teşekkür ederim cevabın için bu arada keeway daha yeni gelmiş sanırım türkiyeye parça ve servis olarak nasıl ? sorun çıkarıyormu hiç ? malum benim hiç motorsiklet geçmişim yok yolda kalırsam iteklemek istemiyorum

Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    cın lileri dusunuyor isen dadyw (tegal raptor), keway, mondial hrbiri için ayrı ayrı forumlar var bu forumları okursan karar verme olasılıgın artar.
    bende senin gibiyim
    su an dadyw düşünüyorum

Motosikleti
    HONDA CBF500
    arkadaşlar yamaha ybr 125 yada honda CG 125 arasında kaldım sizce hangisini almak daha akıllıca olur ?

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    erkiran, arkadaşım arasında kaldığın 2 modelde sonuçta sana ne kullanımda nede yedekparça ve servis hizmeti konusunda kesinlikle problem yaşatmayacak markalar ve motorlar arasında hiçbir teknolojik farklılık yok. Sen tercihini artık bu 2 marka arasında sınırladığına göre burada tek karar vermen gereken şey "tel jantmı olsun yoksa çelik jantmı" yada "eksoz klasik şekildemi olsun yoksa daha sportif görünüşlümü" gibi tamamen senin zevkini yansıtacak seçenekler hadi bakalım çabuk karar ver hafta sonu riva gezisine yetiş
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

olcaytoshow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Varadero
    kanuni seyhan 150 al derim.memnun kalırsın gor bak

Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    DADWY 250-9E (REGAL RAPTOR) Çin malı 3,700 ytl bir incele araştır

dostum herşeyden önce hayırlı olsun alıcağın motor ama ben acele karar verme ve ilk önce formları oku derim jinlun 150 lik bi coopher tarzı bi motor alabilirsin ama neyden hoşlanıyorsun motorda keyiften hızdan dağ tepe tırmanmaktan şimdi bi cgl yada ybr alırsın sonra keşkeler aşlar o yüğzden iyi düşün ve iyi karar ver yani nerelerde ne şekilde kullanacağında çok önemle küçük bi hatırlatma yapıyım bunların hepsi kul yapısı arıza çıkartmaz diye bi şey olamaz hem motorcunun en büyük zevkidir motor itmek

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Sevgili erkıran;

Motosiklet alırken hep sorulur bu soru, en isabetli kararla ne almalıyım diye.
    250 lik honda twister, honda CBR125 ve honda CG (eski titan) asıl düşündüklerimdi.
    YBR125, Asya 150T1 ve mondial ZAT1 lerle de kur yapıyordum.

Peşin paramın olmaması, aylık 700-800 gibi taksitli 2. el twister bulamayışım, skooter tarzı şehir içi daha kullanışlı olmasına değin çin malı tercih etmemek ve fazla para harcamak için seçimimi CG veya YBR'ye düşürdüm.

Mağazaya gidip ikisini birden inceledim ve avatarımda da görüldüğü gibi YBR aldım.

NEDEN?

1- YBR daha alımlı geldi bana,
    2- CG tel jantlı, (aslında avantajmış, bir yere vurduğunda çelik jantı göbeğiyle komple değiştiriyormuşsun, tel jantta ise kopan telleri değiştirip akort ile iş tamamlanıyormuş)
    3- YBR anahtar teslim peşin 3.100 YTL, CG 3.500 YTL idi
    4- CG'de kampanya yoktu, YBR 1.100 peşin kalanına peşin fiatına anadolu çetelem kredisi ile 6 taksit yapıyordu. (341,8 * 6 = 2.050) (50 milyonu işlem masrafıymış) (Ruhsatta REHİNLİ oluyor, borcu bitince rehin kalkmasına da kaç para alırlar, bilmiyorum)
    5- CG'de devir saati yok,
    6- CG'de günlük km. yok,
    7- CG'de arka nikelajlı demir yok,
    8- Her ikisinde de yan ayaklık yok, (Ben kendim yaptım)
    9- İkisi de 100 km civarı hız yapıyormuş.
    10- YBR daha az titreşimli imiş ikisini de kullananlar söylemişlerdi.
    11- Yamaha da, honda da kalitesini kanıtlamış olduğundan hiç pişmanlığım yok.

SONUÇ:

Uzun yol tecrübem yok, hatta Kefken gezisine münibüs ile katılmıştım cesaretsizlikten, bugün şeytanın bacağını kırdım. 300 km. yol yaptım ve bunun 130 km.si hiç motordan inmeden oldu. Alışık olmadığımdan af buyur kıçım acıdı.

Zaman zaman 250 lik olsaydı demedim de değil yolda ancak o zaman da 500, 600 diyecek insan. Motorun limitlerini bilerek gitmek hangi CC veya hız olursa olsun en güvenlisi.

Seçiminde ışık tutabildiysem ne mutlu.

İş sadece motor almakla olmuyor; Kask, ehliyet, korumalı mont, korumalı pantolon veya dizlik, yazlık, kışlık ama mutlaka korumalı eldiven, böbrek üşütmesin diye bellik veya sırtlık, sonra da olsa korumalı bot, arkaya çanta, gerek duyulduğunda depo üstümü mkünse mıknatıslı çanta, yine gerek duyulduğunda yan çantalar, geziler için küçük çadır, uyku tulumu, balık tutmak için olta ve balık takımı ... aklıma gelenler.

Bütçe delen kötü ve zorlu bir virüstür bu motor tutkusu. Ama sonuçta o rüzgar yüzünü yalayınca bütün hepsi bir tarafa, gezmek bir tarafa.

Uzun yazdım diye adminler kızmazlar değil mi?
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Umarım yazıp ta uğramayanlardan değilsindir.
    Kararını yazmalısın bu başlık altında.
    Gezilerde buluşmak üzere.
    Neredensin?

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    erkiran kardeşim bak biraz daha biriktir paranı
    http://www.motosiklet.net/modules.ph...=asc&start=360 bundan al derim

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    sereye, hocam valla şiir gibi döktürmüşsün eee malum teknik hoca.senelerdir motorları milim milim incelerim ama senin kadar bilgi sahibi olamadım.tebrikler.ha birde unuttum cd ler için çoook çooook teşekkür beni ziyadesiyle memnun ettin.tanrı seni korusun diyorum daha nice uzun seneler motorun üstünde kal.çocuklarıda benim içğn öpüver bi zahmet.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Ziyadesiyle memnun olan benim.
    Ağırlandım,
    Doyuruldum,
    Gezdirildim,
    Şükran duydum,
    Sayende 300 km yaptım, tecrübelendim

İyi ki tanımışım seni sevgili hasan kardeşim.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler