verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkezden özür diliyorum okuyupta bana kızan lar haklarını helal etsinler ben helal ediyorum
verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkezden özür diliyorum okuyupta bana kızan lar haklarını helal etsinler ben helal ediyorum
maylo87
hakkımız helal olsun
sende siteden ayrılıyon dimi.bak en akıllıcasını sen yapıyosun.yolun açık olsun.güle güle
Ben 110 ft aldım çok memnuum tavsiye de edebilirim. Hem ekonomik hem yüksek teker hem de vitesliye geçişte ideal pratik olur. Büyütmek için satmayı düşünüyorum. Ya da sıfır al sen bilirsin. İlgilenirsen görüşelim.
Merhaba arkadaşlar.Arkadaşım eğer uzun yol yapacaksan ve ekonomik olsun diyorsan sana TVS Fiero F2 tavsiye ederim. 150 cc lik motora sahip hem ekonomik hemde uzun yola dayanıklı birde Eko turbo seçeneği var Suzuki ' nin ürünü kesinlikle Çin malı değil Hindistan montajlı.Motorun tamamı Suzuki tarafından tasarlanmış. Fırsatın olursa bir incele bak belki hoşuna gider. Şu anda benim ikinci motorumdur bende 1982 Honda CX 500 SPort var birde TVS Fiero F2 ... 500 lük motorum çok yaktığı için Fiero F2 biniyorum.
Bu ara TVS Fiero F2 nin ikinci el fiyatı 2500 YTL 2300YTL arası
Hayırlı Uğurlu Olsun Allah Kaza Bela Vermesin Güle Güle Bin.
aldı zaten motoru...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
motorsiklet gecmişin olmadığı için sana yamaha xt 600 tavsiye edemiyeceğim. ufak motorla başlarsan sağlığın acısından iyi olur kanaatindeyim
ilgilenirsen bir bak arkadaşım belki cazip gelebilir........
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=8521
500 lira daha ekle üstüne , CBF 250 Twister al bence.......
Arkadaşlar adam motoru aldı kaza bile yaptı
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Aldı da, düştü de, satıyo bile
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Evet bu arkadaşımız kendine motor almıştır, izninizle bu başlığı kilitliyorum. Saygılar...
» Bu Başlık Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
Bazı konu ve başlıklar belli bir süre sonra zaman aşımından dolayı önemini kaybettikleri için kilitlenirler.
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: Eyong **************
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)