Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

3500 YTL ye kadar motosiklet almak için yardım lütfen

REKLAM ALANI
    rider89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar125
    Ben sana Kanuni Seyhan 250C veya Honda CBR 125 i öneririm..Ama Scooter istersen KAnuni Hussar 125..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    sereye, hocam sen daha dur allah nasip ederse daha ne km ler yaparız beraber.daha sevgili constantin kardeşimize stellayı istemeye gidecez izmirlere belli olmaz senin uşakta bi izmirli hatun buluverir bide ona istemeye gideriz.çaktırma bitanede yeni belki ben bulurum o zaman benim hatunlar ya üç olur yada beş olur
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Motosikleti
    HONDA CBF500
    cevap veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim özellikle sereye arkadaşıma inan bu bilgileri almak sen yazmasan imkansız gibi birşey çok teşekkür ederim bugün sürücü kursu başlıyor gezi resimlerinizi gördüm inanın imrenerek baktım. Ehliyeti alır almaz size katılacagım motorsikletide alınca buradan haber veririm sizlere. Tabii size katılmak için sanırım birazda ustalaşmam gerekecek yoksa arkanızda kaybolur giderim

Bu arada Jinlun ve DADWY 250-9E (REGAL RAPTOR) çin malı oldugu için ve sorun çıkarırsa başedemeyecegimi düşünüyorum bazı arkadaşlar forumlarda arızalarından bahsetmiş onun için biraz çekiniyorum. kanuni için bir kurye arkadaşla konuştum oda bana honda yada yamaha almamı önerdi.

Hepinize görüş ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Keske ehliyetim olsaydı bende size gezilerde katılmak isterdim.

Hepinize iyi eglenceler gezilerde

hondaxl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600
    Alma vazgeç ..

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    erkiran, kardeş senin 3500 ytl ye alacağın honda yada yamaha motor anca ikinci el olur.ikinci el motor alacağına bence çin malıda olsa bir mondial sıfır alsan çok iyi olur.ikinci el motorun ne yapacağı belli olmaz.bende ikinci el bir ikinci motorumu alacaktım fakat daha sonra ikinci el bi motor alacağıma sıfır mondial 250 mct aldım.tecrübe konuşuyor abine kulak ver sen gerisini boşver.tamammı
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    GüseL kardeşim bence Yamaha YBR aL.Biraz sür iyice kap kararını ver tamam mı - Devam mı de ondan sonra daha büyük modellere geçiş yaparsın.

Bawebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet - Suzuki VL250 Intruder
    Kardeş mondial tavsiye edilmiş ama ben tavsiye eden arkadaşlara katılmıyorum. Hali hazırda iki haftadır bir arkadaşımızın KT 125 i için İstanbul Anadolu Yakası'ndaki servislerde arka balat bulamadık. Ayrıca aynı arkadaşın motorunda oluşan ve çözülemeyen bir sorun yüzünden Tüketici Derneği ve İl Hakem Kurulu'nu araya soktuktan sonra sorunun çözümü için muhatab bulabildik. Ama Jinlun malına sahip ve sonuna kadar arkasında görünüyor. Ama nacizane tavsiyem illede kendini kanıtlamış markayı düşün. Biraz daha sık kendini CBF 250 Twister uydur temiz ikinci el. Hayırlısı olur inşallah. (YBR de iyi olur. Hatta benimki satılık.) http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6861

Sgt_Phoenix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 124 yamaha yedi bizi 125lik diye =)
    mondiali benim bi arkadaşımda tavsiye etmio kendisinde var ve devamlı sorun çıkartıyor ama çok sağlam çıkanlarıda varmış yani mondial biraz şans işi gibi duruyo

sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    cın lileri dusunuyor isen dadyw (tegal raptor), keway
    arkadaşım çinle japon aynı değil yazık
    yeni başlayacaksan keeway 125 arn al derim başka bi şey düşünme bilee
    vitesli diyosan süperlight yapabilirsin tabi başka tercihlerde var benim fikrim bende yeni geçtim vitesliye araştırmalarımda hiçbirinin artısı keeway superlight 150 kadar olmadı
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

Motosikleti
    HONDA CBF500
    bawebaran motorsikletini satıyorum demişsin fiyatını modelini ögrenebilirmiyim ?

Bawebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet - Suzuki VL250 Intruder
    Fiyat 2300 ytl Yamaha YBR 125 17500 km civarı. http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6861
    Resimleride burada görebilirsin.

Motosikleti
    ybr
    YBR 125 al alınca arka lastiği muhakkak değiştir orj lastik çok sert yolda durmuyor genelde herkez düşer onun haricinde 2005 model onbirinci ayda aldığım ybr ile 25780 km yaptım büyük bir sorun ol madı sadece kilometre teli balatalar zincir ve zincir dişlileri değişti memnun olmasam tavsiye etmem ybr en mantıklı seçim dostum ben kullandım kullanıyorum kullanacam karar senin
    ..akvaryumdaki pirana hep macerayı düşler...

Motosikleti
    ybr
    yok ya ben 2004 ün onbirinci ayında aldım motoru 2005 in onbirinci ayı gelmediki
    ..akvaryumdaki pirana hep macerayı düşler...

halukbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CR250R 62hp lik canavar
    bende honda 2002 model xlr125 var süper cross düşünürsen 3000 ytl 05056918710

matchmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20MCT

250 MCT SON DERECE SIK VE PERFORMANSI İYİDİR TAVSİYE EDERİM MSJ LARINI BEKLİYORUM MATCHMANİA

halukbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CR250R 62hp lik canavar
    istersen XLR125 ver 3000ytl süper bi kross

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    antede ybr 125 sini satamamış galiba hala

maylo87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    + Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
    + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    *********************¿*********************

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    maylo87, ne diyosun sen ya, her yere aynı mesajı atmışsın. ilk önce mesajlarını küçük hafle yaz çünkü büyük harf kullanmak kurallara aykırı. ikincisi noktalama işareti kullan ki ne demek istediğini anlayabilelim. üçüncüsü saçma sapan şeyler yazma.

italjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hoşgeldin erkiran

Arkadaşım bence bu paraya ikinciel honda tvister yada xlr almalısın sıfır almana gerek yok, motosiklet dediğin malesef kolay kolay satılmıyo ustalaşınca sıfır km bir motor alırsın.Bu arada fuar a da bi uğra birçok yeni marka ve model gelceği söyleniyo.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler