roadstar önermem aslında 250cc olmasına ramen düşük hp vitesli istersen cbf150 ama bence en uygun size vitessiz scooter modelleri fiyatlarıda uygundur
Kararını vermişsin belikli çok sevdin, uygun fiyatlı temiz bir ikinci elini al garanti süresi dolmuş olmasın, sıfırından fazla masraf yapacağını sanmıyorum. Almadan önce tanıdık bir servise göster, servi ileri, geri konuşsun motor hakkında. Sahibi fiyatında indirim yapabilir belki ne de olsa işçisin, fazla masraf olmasın
çok kötü oluyor...ama böbreklerinde taş varsa iyi yapmışsın jinlun almakla
izmir lisin ve bisan satan bayii görmedin .....inanmıyorum
kahramanlarada mı gelmedin .....
ver özel den telefonunu ben seni (ihlas-bisan) bayiisine götürürüm....
ybr 125 al .....marka dan şaşma...............
Ledow ile Bisan arasında ciddi kalite farkı var.
tavsiye etmem
http://www.sahibinden.com/3_3oo_km_d...XQQdisplayitem
al sana bir adet izmir motoru
Her ikisinde de.
Benim bu konuda sübjektif bir yorum yaptığımı düşünüyorsan Keewaycilere,bisancılara sor,ikna olmazsan iki motoru yanyana getir.
daha ne diyeyim.
Fiziksel olarak sıkıntı çekeceğini düşünüyorsan o zaman bisan-lifan 250, yada keeway supershadow 250 al bütçeni de zorlamazsın.Durman gerektiğinde ye-
re rahatlıkla basabilirsin.
bence iyi bi motora benziyo çin min sonucta yedek parcası var. iyi marka motorlara gorede parcası ucuz ve bol diyebilirim.
motorun hızını bilmiyorum sen aldıgında hosuma giderse bende alacagım aynısından aslı hatta bi tanede yengene alırız hep beraber gezeriz bide konuyu yannıs yere acmısın aslı konu su anda test bolumunde. aynı motordan kullanan arkadaslar varsa test bolumune testler hakkında konu acarsa bence iyi olur. tşk.
Bisan roadstar hakkında kötü bir şey duymadım. Hatta bir motor tamircisinden ''çinliler içinde en iyi chopper diyebilirim. Titreşim hiç yok.'' dediğini duydum. Kolay gelsin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
O macar patentini ben tostumun içine garnitür diye koyarım,Dünyaca tanınmış bir macar markası varsa o da Zsa Zsa Gabor'dur.Burhan Abi'nin hanımı
Motorun patenti Yamaha'nın.
Patenti şu an kullanan Çin'deki Lifan fabrikası.
Yamaha'nın V-Star 250 sini üreten de Lifan.
Keeway a fason olarak motor üreten de lifan.Ama üzerine markasını koyduğu 2 motor var sadece lifan ve Bisan-Lifan 250.
CE belgesi bir yanaifan ürünleri ABD de 49 eyalette gümbür gümbür satılıyor diğer Bisan topiginde bunun ayrıntısı var.
ÜStelik Düzce'de de yeni fabrikası kuruluyor Cilimli yolunda.Yolu düşen uğrasın.
Gerisi teferruat.
bu arada ledow u üretende lifan... ayrıca bunların arasında herhangi bir kalite farkı yok Savaş Abi.bi gün Makineleri yan yana koyalım ve kıyaslıyalım Forumdakilerinde Haberi Olur... Bu arada Makineler Cok Güzel Ben TAvsiye Ediyorum Bütün ARkadaşlarıma hatta Suanda Bi tane Sıfır Var Bizim Motorcu bi Akraba Var. Onda Siyah..Sıfır Suan SAtılmamış duruyor TEkirdağda.. Fiyatıda 3.250 olması lazım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Ledow kötü değil,fiyatına göre iyi,aradaki farklara gelince görsel olarak anlaşılmayabilir,Düzce tarafına giderken seni de alayım yanıma.Lifan'da arkadaşlarla tanıştırayım seni,onlara sor istersen
güsel bi motor aslıhan 13lt benzin deposu bulunuor 142 kg motor okadarda ağır değilmiş eğer sıfır almayı düşünürsen 5600lira gösterişli motor
efecim motorun hızı max 130 -140 arası
ya savas abi ciddi bi konuya parmak basmışsın aslında 5 milyarlardan bahsediliyor bu makineye verilen paralar konusunda yani aman gözünüsü seveyim 3.5 milyar civar bunlar
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bisan kullandım cok kıvrak makine titreşimde cok az yada jınlun üstüne öyle gelmişti =)
alınabilitesi var hızlanmasıda gayet iyi v motor sonucta çin olması cok sorun diil (gerci 5000 kmde daha ilerde sorun cıkarırmı bilmem ama sanmıyorum)
ledowun satıldıgı sitede 19,5 hp yazıyo bisan-lifan ise yanlış bilmiyosam 16 hp dogrumu ??? neden lifanın beygiri düşük ?
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
eminmisin bisanın 16 olduguna bence 20ye yakındır kullandım hızlı gelmişti ozamn bana hafif diyemi acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)