Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bisan Roadstar 250 chooper

REKLAM ALANI

Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence paran azsa.. mondial mct 250 leri tavsiye ederim.. 2. el alırsın öğrenirsin alışırsın.. hem servis çok yedek parça çok.. sıfırları 3,250 ytl 2. elde 2,000 ytl ye kadar bulabilirsin bence...

ehliyetin varmı bu arada?_
    olmamı ehliyeti yeni aldım ehliyet var motor yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    roadstar önermem aslında 250cc olmasına ramen düşük hp vitesli istersen cbf150 ama bence en uygun size vitessiz scooter modelleri fiyatlarıda uygundur

Motosikleti
    Hyosung gv250
    Kararını vermişsin belikli çok sevdin, uygun fiyatlı temiz bir ikinci elini al garanti süresi dolmuş olmasın, sıfırından fazla masraf yapacağını sanmıyorum. Almadan önce tanıdık bir servise göster, servi ileri, geri konuşsun motor hakkında. Sahibi fiyatında indirim yapabilir belki ne de olsa işçisin, fazla masraf olmasın

Alıntı reprezant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harbi ya bu vibrasyon ne demek ben de yeni motor sahibi olduum.. biraz aydınlatırmısınız. jinlunların vibrasyonu nasıl oluyoır ?
    çok kötü oluyor...ama böbreklerinde taş varsa iyi yapmışsın jinlun almakla

Alıntı aslıhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akn kardes bilgine tşk. ben devamlı bu v motorun iyi oldugunu duydum 1 aydırda bu motorlar uzerine bayaaa bi calısma yaptım arızalı motorlarınız varsa cok iyi parcalarım servisi bilem topluyamaz saka bi yana 1 aydır bu motorlarla ilgileniyorum ve ilk motorum olacak bende beni yolda bırakmayacak (bırakırsa motoruda orda bırakır giderim) malum işciyiz ailemden gizli alacagım duysalar kıyamet kopar. benim iş yerime yakın bi yerde baktım en buyuk motor bu Bisan Roadstar 250 hosuma gitti beni anlatan motor yani hurriyet fiyatlarıda uygun geldi. forumuda fazla mesgul etmek istemiyorum bu konu hakkında. sadece kullanan arkadaslardan bilgi almak. dedigin markalarada baktım izmirde satan yok diyebilirim yada ben gormedim Bisan Roadstar 250 iyimi kotumu sadece onu bilmek istiyorum su an alacagım sadece o var bu kosularda iyisini ancak 1 yıl sonra alabilirim tşk.
    izmir lisin ve bisan satan bayii görmedin .....inanmıyorum
    kahramanlarada mı gelmedin .....
    ver özel den telefonunu ben seni (ihlas-bisan) bayiisine götürürüm....

Alıntı D3VIL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana bunu tavsiye edebilirim forumda kullanan arkadaşlar var istanbulda oturuyorsan bu mağazaya bir bakmanı tavsiye ederim ödeme imkanlarıda oldukça iyi kolay gelsin.
    http://www.sahibinden.com/3400_ytl_b...XQQdisplayitem
    ybr 125 al .....marka dan şaşma...............

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ledow ile Bisan arasında ciddi kalite farkı var.
    tavsiye etmem
    http://www.sahibinden.com/3_3oo_km_d...XQQdisplayitem
    al sana bir adet izmir motoru

KID333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xtown 125
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ledow ile Bisan arasında ciddi kalite farkı var.
    tavsiye etmem
    http://www.sahibinden.com/3_3oo_km_d...XQQdisplayitem
    al sana bir adet izmir motoru
    bisanla ledow arasında nasıl bir kalite farkı war motorunda mı işçiliğinde mi aksesuarlarında mı ?

Alıntı Hay.alper.est adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    roadstar önermem aslında 250cc olmasına ramen düşük hp vitesli istersen cbf150 ama bence en uygun size vitessiz scooter modelleri fiyatlarıda uygundur

cbf150 inceledim malum boy kısa motor benden buyuk gibi

arkadaslar 2 arada 1 derede kaldım ne alacagıma halen karar veremedim diyebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı KID333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bisanla ledow arasında nasıl bir kalite farkı war motorunda mı işçiliğinde mi aksesuarlarında mı ?
    Her ikisinde de.
    Benim bu konuda sübjektif bir yorum yaptığımı düşünüyorsan Keewaycilere,bisancılara sor,ikna olmazsan iki motoru yanyana getir.
    daha ne diyeyim.

cbf150 inceledim malum boy kısa motor benden buyuk gibi

arkadaslar 2 arada 1 derede kaldım ne alacagıma halen karar veremedim diyebilirim
    Fiziksel olarak sıkıntı çekeceğini düşünüyorsan o zaman bisan-lifan 250, yada keeway supershadow 250 al bütçeni de zorlamazsın.Durman gerektiğinde ye-
    re rahatlıkla basabilirsin.

Arkadaslar Bisan Roadstar 250 chooper Almak İstiyorum Forumda Arattım Kimse Test Etmemiş Benim için Test Edermisiniz? Testler İyise Bu Motor Çok Hosuma Gitti.Almayı Dusunuyorum Tşk.
    bence iyi bi motora benziyo çin min sonucta yedek parcası var. iyi marka motorlara gorede parcası ucuz ve bol diyebilirim.
    motorun hızını bilmiyorum sen aldıgında hosuma giderse bende alacagım aynısından aslı hatta bi tanede yengene alırız hep beraber gezeriz bide konuyu yannıs yere acmısın aslı konu su anda test bolumunde. aynı motordan kullanan arkadaslar varsa test bolumune testler hakkında konu acarsa bence iyi olur. tşk.

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Bisan roadstar hakkında kötü bir şey duymadım. Hatta bir motor tamircisinden ''çinliler içinde en iyi chopper diyebilirim. Titreşim hiç yok.'' dediğini duydum. Kolay gelsin.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Ömercik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olsam bisan alacağıma macar patentli avrupa CE belgeli motamax keeway supershadow 250 alırdım.Hem çelik jant olduğu için tubeless yapma imkanına sahip olabilirsin.Bu modele bir bakmanı öneririm.Saygılar...
    O macar patentini ben tostumun içine garnitür diye koyarım,Dünyaca tanınmış bir macar markası varsa o da Zsa Zsa Gabor'dur.Burhan Abi'nin hanımı
    Motorun patenti Yamaha'nın.
    Patenti şu an kullanan Çin'deki Lifan fabrikası.
    Yamaha'nın V-Star 250 sini üreten de Lifan.
    Keeway a fason olarak motor üreten de lifan.Ama üzerine markasını koyduğu 2 motor var sadece lifan ve Bisan-Lifan 250.
    CE belgesi bir yanaifan ürünleri ABD de 49 eyalette gümbür gümbür satılıyor diğer Bisan topiginde bunun ayrıntısı var.
    ÜStelik Düzce'de de yeni fabrikası kuruluyor Cilimli yolunda.Yolu düşen uğrasın.
    Gerisi teferruat.

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    bu arada ledow u üretende lifan... ayrıca bunların arasında herhangi bir kalite farkı yok Savaş Abi.bi gün Makineleri yan yana koyalım ve kıyaslıyalım Forumdakilerinde Haberi Olur... Bu arada Makineler Cok Güzel Ben TAvsiye Ediyorum Bütün ARkadaşlarıma hatta Suanda Bi tane Sıfır Var Bizim Motorcu bi Akraba Var. Onda Siyah..Sıfır Suan SAtılmamış duruyor TEkirdağda.. Fiyatıda 3.250 olması lazım
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ledow kötü değil,fiyatına göre iyi,aradaki farklara gelince görsel olarak anlaşılmayabilir,Düzce tarafına giderken seni de alayım yanıma.Lifan'da arkadaşlarla tanıştırayım seni,onlara sor istersen

Alıntı efe_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence iyi bi motora benziyo çin min sonucta yedek parcası var. iyi marka motorlara gorede parcası ucuz ve bol diyebilirim.
    motorun hızını bilmiyorum sen aldıgında hosuma giderse bende alacagım aynısından aslı hatta bi tanede yengene alırız hep beraber gezeriz bide konuyu yannıs yere acmısın aslı konu su anda test bolumunde. aynı motordan kullanan arkadaslar varsa test bolumune testler hakkında konu acarsa bence iyi olur. tşk.
    Konuyu Buraya Açtım Abi Nedeni İse Test Bölümünde Arattım Yoktu Yani Test Edilmemiş Hatta Süpriz Yapalım Bugün Magazaya Gittim Bisanımı Aldım Yengemede Alalım Hep Beraber Gezeriz
    Ben Testini Yapacagım Tabiiki Senin Yardımınla Sonra Konuyu Burada Açarız Abi

alpibox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER
    güsel bi motor aslıhan 13lt benzin deposu bulunuor 142 kg motor okadarda ağır değilmiş eğer sıfır almayı düşünürsen 5600lira gösterişli motor

efecim motorun hızı max 130 -140 arası

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı alpibox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güsel bi motor aslıhan 13lt benzin deposu bulunuor 142 kg motor okadarda ağır değilmiş eğer sıfır almayı düşünürsen 5600lira gösterişli motor

efecim motorun hızı max 130 -140 arası
    5600 verilmez,çünkü buralarda 3.500 anahtar teslim.Plakalı,bi de öyle 130-140 görülmez kolay kolay. Fabrika verisi son sürat 100 Km
    ben 120 görmedim henüz.Motorum 1111 km de.

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    ya savas abi ciddi bi konuya parmak basmışsın aslında 5 milyarlardan bahsediliyor bu makineye verilen paralar konusunda yani aman gözünüsü seveyim 3.5 milyar civar bunlar
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

pre_lude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xvs 650 A
    bisan kullandım cok kıvrak makine titreşimde cok az yada jınlun üstüne öyle gelmişti =)
    alınabilitesi var hızlanmasıda gayet iyi v motor sonucta çin olması cok sorun diil (gerci 5000 kmde daha ilerde sorun cıkarırmı bilmem ama sanmıyorum)

Motosikleti
    roadstar 250 (cok guzel ya)
    ledowun satıldıgı sitede 19,5 hp yazıyo bisan-lifan ise yanlış bilmiyosam 16 hp dogrumu ??? neden lifanın beygiri düşük ?
    [COLOR="Red"][B]
    Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
    Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]

pre_lude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xvs 650 A
    eminmisin bisanın 16 olduguna bence 20ye yakındır kullandım hızlı gelmişti ozamn bana hafif diyemi acaba

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)