arkadaslar 93 model simson SR-80.L platin li manyeto komple volant ve bobinler tablo olarak lazım parcayı satan yeri bilenlerin veya elinde olan arkadasların haber vermesini rica ediyorum.yardım ederseniz sevinirim arkadaslar.tşk ler
arkadaslar 93 model simson SR-80.L platin li manyeto komple volant ve bobinler tablo olarak lazım parcayı satan yeri bilenlerin veya elinde olan arkadasların haber vermesini rica ediyorum.yardım ederseniz sevinirim arkadaslar.tşk ler
onun yerine cup motorları bi araştır istersen
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
taglis kardeş bana SR-80.L 93 model sooter simson'un platinli manyeto komple volant ve bobinler kompile tablo olarak lazım bi sorarmısın dedigin yere temin edebilirmi maliyeti ne olur bana haber verebilirmisin tlf:05376658529 mesaj atsan bile sana ulasırım ben.saol yardımın için
kardeşim,
lazım olan parçaların fotolarını göndermen mümkün mü?
Kartallar yalnız uçar...
Click here to download file
http://rapidshare.com/files/142280958/simson.rar.html
burda resimler var taglis kardeşim,
Taglis bu parçaları bulduğunda müsait olursam, elden teslime gidebiliriz beraber...
(böylede gaz vermiş olıyım)
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
işte budur ya yardımlaşma
kapak dediğin tas şeklinde olan mıknatıs,
bobin dediğin de 3 adet bobinden oluşan komple manyato mudur?
eğer öyleyse şansımız yüksek hayır diyorsan biraz uğraştırır
teşekkürler dostum
bence olur da nereye gidecez?
hem bilirsin motorla gezmek için gaza gerek duymuyorum , hadi de gidelim
tek sorun sen benim simsona ayak uydurabilecekmisin?
Kartallar yalnız uçar...
arkadaşlar eğer bulursanız o parçadan banada haber verin. şuanda elimde bir simson var ve manyeto yok en son çağre moblette ateşlemesini geçirmek oldu tornada parça ile uğraşıyorum...
kontrolsüz güç güçdeildir...
ya kardeş ben simson S53 motor aldım fakat aldığım kişi buna puf platinli ateşleme sistemi takmış fakat platin devamlı kaçırıyo ne yaptıysam olmadı şimdi orjinalini arıyorum sende varsa veya kimde varsa almayı düşünüyom komple ateşleme sistemi +bobin lazım bulan olursa mesaj atsın tel:05454742627
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:14 AM ----------
ya kardeş ben simson S53 motor aldım fakat aldığım kişi buna puf platinli ateşleme sistemi takmış fakat platin devamlı kaçırıyo ne yaptıysam olmadı şimdi orjinalini arıyorum sende varsa veya kimde varsa almayı düşünüyom komple ateşleme sistemi +bobin lazım bulan olursa mesaj atsın tel:05454742627
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:20 AM ----------
arkadaşlar merhaba bende dağınık vaziyette simson sr 80 modeli var ama silindir lazım bana onu bulmama yardımcı olacak arkadaş varmı hemen alırım ücreti neyse verırırz ama sağlam olacak bendekı bitik pistonunu buldum sadece silindir .teşekkürler
gömlek çaktıralımda olmaz dıyor burdakı tamirciler randımanlı olmazmış heralde birde gömleğin fiyatı motorsikletin fıyatına gelır dıyorlar
gömlek zaten izmirde çakılcak arkadaşım
Bu işin yeri izmirdir gerisi yalan
Fiyatıda 100 ila 150 lira arasında değişiyor
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
adanadaki sanayi baya büyük isterlerse yaparlar ama uğraşmıyorlar işte kalıp dökmek lazımmış heralde oda masraflı bı iş neyse ama hallettım gıbı bışey.piston aldım mobiletin 47 lik pistonları aynen oluyor sadece kapak taşlanaca başkada bişeyi yok aklınızda bulunsun mobilet farklı 47 piston orijinali gibi oluyor ilginize teşekkürler arkadaşlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 PM ----------
ilgine çok teşekkürler arkadaşım durumumu biraz düzeltim sana gönderırım silindiri şimdilik böyle binecem bakalım randımanlı olmasa bakarız inşl. çooookk teşekküüüürrr saygılar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)