Cümleten SelamunAleyküm ..
Arkadaslar ben Kahramanmaraş'tan Mehmet. Uzun zamandır simson motorsikletlerini takip ediyorum fakat yürürü iyi ve fiyatı uygun bir motor bulamadım.(butceme uygun).
Özellikle simson'un s51 enduro kasasına hayranım.. (Fakat simson'un her kasası farklı bır zevke sahıptır.)
Motorunu satmayı düşünen varsa talip olabilirim.. ilgilenen buradan mesaj yoluyla ulasabılırler veya 532.423.06.94 numaralı hattı arayabılırler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:59 ----------
işte Motor BU !! SİMSON.. ENDURO
Cümleten SELAMUNALEYKUM arkadaslar..
Ben uzun zamandır sımson motosıkletlerını takıp edıorum.fakat yururu duzgun, uygun fıyatlı bır motor bulamadım :(( lutfen bana yardımcı olunn ..
Arkadaslar duyduguma göre enduro simsonların egsozları kirleniyormus. Cunku motordan cıkan egsoz borusu yukarıya dogru cıkınca içerisi kirli kalıyormuş. Bu doğru mu?
ENDURO
DİKKAT !!
Arkadaslar aramanıza gerek kalmadı şükür Simson değil Ybr'deyim benn :d
ENDURO
İstanbul'dayım, geçenlerde babamla sohbet ederken SİMSON konusu geçti,
Ben şuanda PLAKALI SATIŞI sorunsuz Bir SİMSON arıyorum, İSTANBUL ve çevre illere aracımla gelip satışını alacağım.
Her nekadar parça yaşlılık sorun gibi görünsede bulursam 600-850 TL civarı SİMSON arıyorum.
cozbek@yandex.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.
İyi günler benimde simsonun scooter modeli var beyaz renk motorum 6 yıl depoda kaldı ve yaptırmak istedim ve çıkardım silindir ve piston değişti 200 tl masraf yaptım ve motoruma çok az bindim beni hayal kırıklığına uğrattı motorum çekmiyor sorun nedir sizce umarım sorumu cevaplarsınız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)