Selam arkadaşlar...
Aslında ZX9R almayı düşünüyorum.Çevrenizde Bildiğiniz satılıklar varsa yardımlarınızı bekliyorum Birde bu motor hakkında yorumları olanları dinlemek isterim Şimdiden Teşekkürler...
Selam arkadaşlar...
Aslında ZX9R almayı düşünüyorum.Çevrenizde Bildiğiniz satılıklar varsa yardımlarınızı bekliyorum Birde bu motor hakkında yorumları olanları dinlemek isterim Şimdiden Teşekkürler...
Istersen sende bize biraz tecrubeni anlat o sekilde yorum verelim , cunku guclu motor demekte yeterli olabilir viraja yatista arka teker kayabilir demekte. Hangi bilgiye sahipsen ona gire yorum verelim sana
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
daha önce hiç Race Makina kullanmadım...BİSAN SENATÖR'üm vard sattım :( Artık bi race kullanmak istiyorum Benim öğrenmek istediklerim Motorun mekanik özellikleri...İleride bana ne tür sorunlar çıkartır.Almalımıyım yoksa başka bi race makinamı tavsiye edersiniz gibi sorularıma cevap arıyorum...İlgilendiğin için şimdiden teşekkürler...
kardeş dediğin motor yani zx9r tam bir canavar.tam olarak bilmesemde 160 beygir civarında gücü var ve çok seri bir makine.0-100 arası 4 sn yeden kısadır tahminimce.sitede her fırsatta yavaş yavaş motorunuzu büyütün. bisiklete bile binmeyi bilmeyen adam kalkıp 600 cc race motor almak isityorum ne alayım diye soruyor.biraz tecrübe lazım.üstüne sen binince motor 250 kilo civarı oluyor ve motorun gücü çok fazla olduğu için kontrol etmesi de bi o kadar zor oluyor.600 cc makineler bile çok kuvvetli.bence sen yani bu benim fikrim tabiki ama 2500 cc hyosung lardan başlasan daha iyi olacak yada 500 cc lik motorlardan.
Bisan dan direk buna geçersen biraz zorlanırsın ve tehlikeli olabilir.Bencede 250 cc racing veya naked denemelisin.Birde söylediğin makinenin seri üretimi yok yani parça sıkıntısı olabilir
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
arkadaşlar BOYUM 1,90 Kilom 95 civarı dediğiniz motorlar altımda çok gülünç duruyor...Ben Race Makina hiç kullanmadım ama iki tekerde çok iyiyim...Bisikletle bir çok akrobasi yapıyorum...Eminim birileri bana ZX9R BİSİKLET DEĞİL diyecekler :( Biliyorum Ama morsiklet birazda akıllı işi bence...Akıllıca kullanmazsak 150 lik scoteer la bile kaza yapabiliriz diye düşünüyorum...Sizden istediğim motorsiklet hakkında bildikleriniz ve tecrübeleriniz...Herkeze çok teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)