slm arkadaşlar ben 2006 model 125 kt aldım aldıgımda 1200 km ve az kullanılmış temiz bir motor hiç sıkıntısı yoktu ama tek sıkıntısı 70 i geçmiyor ve daha yeni bir sorun olmaya basladı zor çalışıyor mesele motoru çalıştırayım 10 dk gezim durdurayım 5 dk sonra çalıştırmak istesem olmuyor jikleyle çalışıyor zorlanıyor. bu sorun 100 km yaptım biraz sıkıstırdım motoru 2 kişiyidk 220 kg filan varız. 70 km yapıp bir yere çektik durdurdum motoru ve 10 dk sonra çalıştıramadım motor sıcak çalışmadı ayak pedalıyla da calışmadı. vurdurarak çalıştırdım. ozamandan beri bir sıkıntı vermeye basladı 2 gün böyle devam etti. simdi ise marsa basıyorum cııırrrrr diye ses geliyor lambalar kısılıyor önceden kısılmıyordu. şimdi hiç çalıştıramıyorum marşla ayak pedalıyla çalıştırıyorum bu sorunlar hakkında bana biraz yardımcı olurmusunuz motoru ölü filan dediler ama az kullanılmiş bir motor. suan 2200 km de şimdiye kadar sorunsuz gezdik hiç bir sıkıntı vermedi. hız ve bu çalışma konusunda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim