Masai daha iyi forumda okuduğum kadarıyla.Jinlun da biraz daha sorunlu (malum titreşim olayı ve buna bağlı olarak vidaların dökülmesi gibi ).Forumları okumanı tavsiye ederim
Masai daha iyi forumda okuduğum kadarıyla.Jinlun da biraz daha sorunlu (malum titreşim olayı ve buna bağlı olarak vidaların dökülmesi gibi ).Forumları okumanı tavsiye ederim
lezzet gider,mesuliyet kalır...
illa chooper alıcam diyorsan baska bir marka al derim ben heleki jinlun felan aman diyim görünüşü belki zealsuna sonrada mondiala bes basar belki ama sonucta kötü motorlar bence
bencede çin malı alma derim ben
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
Bilmem ilgileniyor musun ama Honda CBf 150'ye ne dersin. 1150km'ye geldim henüz titreşim nasıl oluyor haberim yok. 2 kişi ile 100 -110 rahat gidiyor. Ve Honda Türkiye'nin müşteri hizmetlerinden çok memnunum. Nazar değmesin. Ve motorun fiyatı hala çok uygun.
Ama ben senin yerinde olsaydım, biraz daha para yapıp 2. el bile olsa en az 250'lik bir Japon alırdım.
İki seçeneğin varsa V2 olanı tercih etmeni tavsiye ederim.
Başka seçeneklerin olduğunuda hatırlatmak istiyorum.1 hafta önce işten çıktığımda bir satıcının önünden geçerken 2006 model 380 km'de olan çok temiz bir Hyosung GV250Aquila gördüm.5000ytl istemiş ve orada olan bir arkadaşta satın almıştı.Bunun gibi örnekler çoğaltılabilir.Biraz araştırırsan fırsatları yakalayabilirsin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
arkadaşlar para sorununu halledemedim onun icin 2000-2300 arası bisi alicam. baktim bir masai grand eagle var birde kanuni tiger bunlar arasindan hangisisini öneriyosunuz. biliyorum cok uzadı ama yakında sona erecek.
jinlundan cok titresim oluyo diye vazgectim. ramzey iflas etmis galiba ve vibrasyon ondada cok varmıs. zealsun dan ise param yetmedigi icin vazgectim.regale baktım ön tekerliği cok ince görüntüyü cok bozuyo. ayrıca su soğutmalı motor alacaksan japon alacakmışsın. su sogutmasında problem varmı zaten son sorum masai grand eagle mı kanuni tiger mı?
Alabiliyorsan regal al derim..Çünkü çok tutulan şekil itibarı ile de hepsini solllar...
Alabiliyorsan regal al derim..Çünkü çok tutulan şekil itibarı ile de hepsini solllar...
AKIN FİDAN
arkadaslar masai grand eagle aldim herkese cok tesekkurler
Arkadaşım kesinlikle çin malı alma derim.Hadi scooterlar bi nebze eyvallahta crusier modelde sakın derim!Buz gibi soğursun lanet edersin.Ki ayrıca 2200 sayıyorlar zat a diyosun.Gerçi o takastaki fiyattır.Ama yinede 5000-6000 arası çok iyi makineler var piyasada 2.el.Aldıgın fiyattan satabilmende cabası.Sıfır çin e binmektense hele hele cruiserda 5-10 yaş aralığında japon a binmek daha mantıklı inan.
hayırlı olsun kazasız belasız kullan şimdi garajında 2 adet motor var yani sıkıldıkca değiştirirsin artık
saolun arkadaslar. 1950 ye aldım. bugun baya gezdım. iyi gorunuyo motor. sadece vites gecisinde sorun var . bosa zor alıyo onuda yarın halledecem. 15 ytl ye mılı uzatıyomusuz o zaman duzelıyomus. bakacaz
Değerli motorsever arkadaşım;
diğer arkadaşların dediği çok doğru. 2.000 milyara kadar motor alacaksan çin malı motor almak herhangi bir sorun çıksada sana pek fazla zarar vermez. Ama bu rakamın üzerinde bir motor alırsan (ki o motorlar kötü değil) özellikle yaşayacağın sorunlardan dolayı canın çok sıkılacaktır. Ayrıca, o motorlardan anlayan ustayı bulamazsın. Ayrıca choopper alacaksan nispeten daha az devirli bir motor tercih etmelisin. Bu markalarda yarışta da aynı motoru kullanıyor, scooter de de aynı, krosta da aynı motor. dolayısıyla bahsettiğin markalarda görünüş dışında başka hiçbir özelliği istediğin gibi yaşayamazsın.
Bir de Keeway var , superlight güzel bir model gerçekten...
Bir de Keeway var , superlight güzel bir model gerçekten... Bu arada dediğiniz motorlar chopper değil cruiser... Sitede açıklaması da var :D
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bence iki motor'da birbirine çok yakın. Fiyat açısından bakarsak 1000YTL'lik fark bulunduğundan ikisi arasında en iyi seçim Ramzey olacak.
badabat kardes gercı cın mallarının hepsı yanı ama zealsun zs 250 da yag radyatoru var bence bu derım bırazdaha pahalı yınede sen bılırsın
Ramzey al bence.
çin malı yerine yaşı olsada japon al derm virago vs..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)