Scooterdan sonra kullanılacak motosiklet arıyorum
-
Reklamlar
-
-
sen istanbuldamısın?ve motorun resminide görürsem eğer...
-
arkadaşım bursa dan regal raptor var.250 cc
kanuniden ve keeway den kat ve kat iyidir.çok uygun fiyata vericem daha uygun fiyata bulamazsın bu model ve kalitede.
istersen mailine foto yollarım.
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
-
istanbul kadıköydeyim.
resimleri var tabi
hatta bizzat kendisiyle yanına gelebiliriz
-
DURRRRRRR sakın kanma.....
SuperShadow dan vazgeçme ben motorumu satmıyorum ama tavsiye edeceğim tek motor KeeWay Supershadow....
-
motor alıcam satana var mı mı demiş yada ben türkçe bilmiyorum
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
-
ArkadaŞim Sen Bİ Yari Otomatİkle Devam Et Ondan Sonra Debrİyajli Kullan İlk Defa Kullanacaksan Bİraz Zor Gelebİlİr Motoru Bİraz Hirpalarsin Yanİ
-
alacaksan tavsiyemiz tabiki keeway
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
tabi ki regal raptor
:cat: [B][U]K[/U][/B]aza [B][U]A[/U][/B]nında [B][U]S[/U][/B]izi [B][U]K[/U][/B]orur:cat:
-
BİSANCI_42 adlı üyeden alıntı
ArkadaŞim Sen Bİ Yari Otomatİkle Devam Et Ondan Sonra Debrİyajli Kullan İlk Defa Kullanacaksan Bİraz Zor Gelebİlİr Motoru Bİraz Hirpalarsin Yanİ
yarı otomatikle devam etmesi bence saçma. adam zaten 150cc kullanıyomuş. bence vitesli debriyajlı bişey yerinde olur.
fiyat olarak ne düşünüyorsun? bi de 2.el mi sıfır mı olacak?
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
İlle çinli istemendeki amacı anlamadım ama,
Mesela Honda CBF 150 çıkıcak ekim ayında. Gazetede reklamını gördüm dün. Fiyatınında düşük olcağı yazıyordu.
Kanuni MCT 250 alabilirsin
Keeway ler oldukca sorunsuz.
Junlin düşünme derim çok dökülüyor gibi geldi bana.
-
eğer ille çinli diyosan regal raptor ya da keeway arsında seçim yap
jinlun mondial vs boşver bence
-
ya keeway yada regal raptor al ikiside iyi makina arkadaslarımda var tecrübe konusuyo yani.
-
Arkasinda Suzuki servis destegiyle Masai Grand Eagle. Hakki olan fiyata satilan tek motor. Regal ya da Keeway gibi hakkinin ustunde paraya satilmiyor.
-
Al bi YUKİ anahtar dusmesin elinden
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
iii düşün ,,vitesli motor kullanmak zordur,
ben çok zorlanmıştım
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler