Fotoğraflarda sırasıyla CBR500R , UG 400 ve NT 700 DEAUVILLE'ü görmektesiniz. 3 motor arasında kaldım. Gönlüm NT den yana. Ama gerçekleri göz önüne alırsak, parça tedariği tamiri vs bunlar önemli. CBR normalde tarzım değil fakat arkasına çanta takabileceğimi düşündüm. UG zaten müsait, 3 tane çanta atarım ben ona. Birde şu var, tamam japonlar sıkıntısız sorunsuz motorlar olabilirler,lakin bendeyken bi problem çıksa hemen halledilebilecek mi yoksa 6 ay parçamı bekleyeceğim. UG dominar en azından yeni motor. Yaklaşık 10 gündür üçü arasında dolaşıyorum. Veya bana önereceğiniz 40-55bin TL bandı arasında motor varsa değerlendirebilirim. Max 55bin liralık, BMW Endurolarada baktım ama teknolojisi sanırım daha eski geldi bana vazgeçtim. Almak istediğim motorun tabiki şaftlı olmasını isterim ama malesef günümüz şartlarında zor. Bir tane NT 700 bulabildim kafama göre. Normalde Chopper aşığı biriyim ve malesef 98 modellerine 50bin vermeyeceğim için daha yeni motor arayışım var. Değerli önerilerinizi bekliyorum. Kullanıcılarından özellikle ve mümkünse gerçekten bilgi anlamında donanımlı arkadaşlarımız yardımcı olursa makbule geçer. Sevgiler.