Arkadaşlar cup veya scoter istiyorum vitesliye razı olmadılar.Motor almayıda bugün geçirdiğim sinir krizinden sonra almaya razı oldular.
Bekliyorum tavsiyelerinizi
Arkadaşlar cup veya scoter istiyorum vitesliye razı olmadılar.Motor almayıda bugün geçirdiğim sinir krizinden sonra almaya razı oldular.
Bekliyorum tavsiyelerinizi
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Sana Mondial 125 RT'yi öneririm.Fiyat Çok uygun ve Görünümü fena değil.Ama şimdi onu alacağına git Kanuni Trex al diyecekler olabilir.Ama bilmiyorlarki iki motorunda aynı olup Kanuni'nin sadece adını kullanarak fiyatı arttırdığını.
arkadaşım bence şu an yapmak isatediğin görücü usulü evliliğe benziyor. sırfı motor alıyorsun ama istediğin motoru alamıyorsun aynı sorunu bu arlar bende yaşadım. bu sebepten birazcık soğudum motorlardan. eğer okuduysan 1956 BMW m vardı ve toplayacaktım. ama dedem Ben sana burdan istediğin motoru alırım onu ger ver dedi ki ben 6000 ytl demiştim cayar diye o kabul etmişti bende iade ettim motoru. bu seferde 2000 ytl lik otomatik vitesi motorlar var bu yeter sana deyince ben motor falan istemiyom deyip kestirip attım. sırf 2 teker isteseydim mahallede50 cc lik hero scooter var 800 ytl alırım ben. bence ailenle tekrar görüş vitesli 125 cc ile 125 cc lik scooter teknik konular dışında arzettiği tehlike bakımından bir far yok. CC sınırı koysalar anarım da vitesli vitessiz motor aynı cc deyse korktukları açıdan bir fark taşımamakta.
inşallah dilediğin motoru alırsın.
sevgimle...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
ooo adamım hadi yine iyisin ben yeni aldım sende aldınmı edirne sokaklarının altını üstüne getiririz çok sevindim ya..
adamım 2sinide tavsiye etmem kullanımı çok zor geldi bana trafikte kontrol 0
hea hani şu asya motorun klasikleri varya 125 lik olabilir sana
1800 e 1900 e mct 250 de var haberin olsun..
Bence mondilerin veya kanuninin cuplarından birini al..Artan paraylada güvenlik ekipmanlarını alırsın..
Bu arada sonunda alacaksın demek...Hayırlısı artık..Darısı başıma
[B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]Ne mutlu TÜRKÜM diyene[/FONT][/COLOR][/B]
honda wawe -honda innova- yamaha nouvo (tam otomatiktir) bunların ikinci elleri 1200-1750 -2000 ytl arası
2000 ytl ye ikinci el ybr al ilerde az zarar ederek satarsın...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
keeway al bence ailen öbürlerine izin wermez
kardeşim benim be adına çok sevindim hadi hayırlısı olsun
bence alma kışa doğru al daha ucuza alırsın senin ehliyetin varmı bakayım?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ustaoglu4840
eywallah kardeşim
bur-k@
ehliyetim yok kışa kadar dayanamıycam
Ayrıca keeway matrix 150 mi alayım yoksa cup olan partnerinden mi matrix 150 çok yakar mı acaba
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
hadi şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız bin bence bütçene mutlaka güvenlik ekipmanlarınıda ekle ondan sonra motor fiyatlarına bak
keeway arn-150 bi bak derim.
olum acele etme bak sonra benim gibi hataya düşersin bence kışa doğru al ... hatta ilk ehliyetini al ondan sonra motor al ben tam tersini yaptım içimde hep polis durdururmu diye kurt düşüyor.... doya doya gezemiyorum... benden söylemesi..
vitesli al hiç olmazsa elinin altında devirlendirebileceğin bir alet olur
125 innova almanı öneririm 2.el
toros iyi günler diler
hondanın cup modellerinde parçaları cok ucuz benden söylemesi....
Çin malı motosiklet alıcaksan keeway almanı tavsiye ederim hazır indirimde yaptılar.Ama kaliteli bi motosiklet istiyorum dersen honda activa veya beat alabilirsin ancak bu motorlar keeway kadar gösterişli değillerdir.bilginize
O Krizden Benimde Geçirmem Lazim Gerçi Bitkisel Hayata Girsemde Bana Aldirmazlar Motosikleti
abicim napacan çin motorunu iki günde dağılır o bırak binme olurmu öle şey alla alla sen ki bütün forumlarda ucuz çin mallarını kötüleyen şimdi çin malı scootermı alıcan bu ne pehriz bu ne lahana turşusu
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
abisi hatasını vurma yüzüne düzeliyor yavaş yavaşkozmiktohum adlı üyeden alıntı
kozmiktohum adlı üyeden alıntı
vallahi bende şaşırdım bu durumaa şimdi ne desemkiii bisey diyemiyorum..
Kozmiktohum tohum lafı ağzımdan aldın vallahi tam ben böyle bisey yazacaktım simdiii iyi demissin hos demissin güzel demissin yaniii
ben, ceytin ve ZEYTİN dağ bayır tepe gezer dolaşırız hiç sıkılmadan:D
Abicim o kadar çok mutluyum ki sizleri çok seviyorum artık inşallah oluyor benimde motorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)