Merhaba arkadaşlar 2013-2015 model arası 600RR almak istiyorum motor kesinlikle kazasız ve hasar kayıtsız olacak bütçem 30 bin TL'dir.
Merhaba arkadaşlar 2013-2015 model arası 600RR almak istiyorum motor kesinlikle kazasız ve hasar kayıtsız olacak bütçem 30 bin TL'dir.
Almak istediğiniz motor Nick'inizle çelişkili hocam
Hayırlısı olsun inşallah
Konu, nick, motosiklet uymusuzluğu... Üçlüyü bulmuşun hadi hayırlısı..
Çok yakışıklı bir motor yav inşallah bulursun aradığını
Daha temizi yok Hemde Yamaha..
Sahibinden...
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Bu bütçeyi aşmam imkansız bu parayada R6 var geçen sezon R6 2008 model almıştım bir sezon kullandım sattım, şimdide 600rr almaya karar verdim şuana kadar hiç kullanmadım daha uysal olduğu söylendiği ve şehir içi en iyi racing motor olduğu için 600rr alayım diyorum.
Buda ben
Müdür R6 binen bir adam olarak 600RR tercih etmem ben, kaldı ki sende binmişsin, hemde benim en tutulduğum rengine Ayrıca uysaldan beklentin nedir ? Nasıl bir şey bekliyorsun? Bence arayışın uysal ise, 650F bak.. Cok daha yumusacık, böyle hamur gibi alet, ama 600RR R6 'ya göre bi tık yumuşak, öyle lastik gibi değil.. Ben 650 de 600F 'de 600RR 'da binndim... Şehir içi istiyorsan doğru tercih 650F.. 30 bine sifirini alirsin cillop
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Zevk işidirde r6 ile 600rryi yan yana koysalar 600rrye bakacağımı hiç zannetmiyorum. Tabi orda ktm 690sm olsa hiçbir motora bakmam o ayrı.
650F de çok düşündüm ama daha sonra vazgeçtim 600RR daha çok hoşuma gidiyor şuan gönlümde 600RR var
R6 kullandım zaten şehir içi bana eziyetten başka birşey çektirmedi sürekli fan açan makine birde 600RR deneyeceğim yeni kasa zaten çok hoşuma gidiyor kısmet olursa temiz makine denk gelirse alacağım.
Bakalım bir sezonda 600RR kullanırız inşallah pişman olmam zaten beğenirsem 3 4 sezon kullanırım R6 yı bu fiyata vereceksen gelip seninkini alayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
O kaskı 2 hafta falan kullandım o resme denk gelmiş şuanda 2 adet AGV K4 kask var kırmızı ve siyah renk.
hayırlı olsun olmaya oldu repsolünden al ağa onlar bir başka oluyor r6da güzel ama hayat H!ONDA :D
2014 model hrc aldım konu kapanabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)