selam arkadaşlar ben motor konusunda yeniyim honda cbr 125 modelini alamaya karar verdim motor hakıında bana nasıl bi cevap veririsiniz iyi yada kötü tavsiyeniz ne olur fiyatı sordum sıfır 4,750 ytl alınır mı ?
selam arkadaşlar ben motor konusunda yeniyim honda cbr 125 modelini alamaya karar verdim motor hakıında bana nasıl bi cevap veririsiniz iyi yada kötü tavsiyeniz ne olur fiyatı sordum sıfır 4,750 ytl alınır mı ?
Ben seni bu topiği açtığın için tebrik etmek istiyorum arkadaşım.Bravo!Daha önce hiç irdelenmemiş bir konuyu bulmakta hiç zorlanmamışsın.Bende forumlarda hiç cbr125 topiği yok diye hayıflanıyordum.İnsanlar artık aynı şeyleri yazmak istemiyor.Arama butonuna tıkla cbr 125 yaz oki?hadi bakalım kolay gelsin.Umarım sana en çok keyif verecek motoru bulursun
puhahahaGnusher adlı üyeden alıntı
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
Her gün bi cbr125 başlığı açılıyor Ne motormuş beee
0 Rh (+)
06 - 09
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14076 burada birçok bilgiyi bulabilirsin..
CBR 600F Honda,
beyler yeni üyemizi eleştireceğinize
şekil 1-a yardım etseniz daha güzel olmaz mı?
PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Ben daha ilk defa motor kullanacam ama CBR 125 ile başlamak istiyorum BU motor bana çokmu ağır gelir KULLANABİLİRMİYİM daha önceden motor kullanmışlığım var ama böyle büyük yarış motoru kullanmadım motor tipi çok hoşuma gitti ikinci el veya sıfır alabilirm.sizce bu motor yeni kullanıcılar için çokmu tehlikeli öldürümü beni
2.sorum ehliyetim ve ruhsatım ne kadara patlar.. ehliyet yok bende.
malatyada cbr 125 honda bulabilirmiyim.
saygılar HAYALİM CBR 125 HONDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)