Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

WR250R arıyorum.

REKLAM ALANI
    MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Malum sıfırı (her ne kadar sahibinden de ilanlarıda olsa) şuan için olmadığından 2. el WR250R arıyorum. İlgilenenler 532 674 40 67 den bana ulaşabilirler. Teşekkür ederim. Murat
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    merkezkale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR1200X Crosstourer
    kardeş sanırsam geçenlerde sahibindene alınık ilanı koyan da sendin. senin ilanı gören birisi 13750 den bir ilan koydu. ben de bu motoru kovalıyorum ama uygun ikinci el galiba imkansız gibi bişey. kolay gelsin diyorum ben 23 beyir crfye razı oldum

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    2007 model wr250 F var. Faturalı isterseniz plaka ruhsat çıkarabilirsiniz. Şuanda plakasız kullanılıyor. Akrapoviç eksozlu.

Motosikleti
    f supermoto oluyor degil mi

Motosikleti
    cawa
    Jant lastik değiştirirseniz neden olmasın. İçlerinde en güçlüsüdür.

Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Merkezkale evet o ilan sahibi bendim. Arayanlar oldu biri küçükçekmecedeki ilan, motora baktım içime sinmedi. Diğeri denizlideki aradı fiyat çok yüksek birde getirmek problem. Dudulluda bir arkadaş vardı. O da ben seni arıycam dedi, telefonlarımı açmadı ısrarla arayınca açtı, sonra arkadaşa söz verdim dedi, vs vs. Ewet ben ne yapçam şimdi, sıfır alacam. Aslında zaten sıfır alacamda yok lanet olası motor. Yamahayı aradım hatun yok diyo yoksa neden ürün gamında var kardeşim diyorum, niye olmasın diyo. Sahibinden de bi dünya ilan var hiçbirinde yok. Benim ilanı kaldırdılar, ilan kurallarına aykırıymış ama olmayan motoru satanların ilanları hep durmakta. Ha sıfırı 15.000 vs ile 16.000 alıp dağa taşa vurulurmu vallahi alacam vuracam. Sonuçta kazanan benim. Benden değer limiki ) Böyle işte.
    sedat_57 ve ero__ bunu beğendiler.

Motosikleti
    kardeş valla bulur ve alırsan sevinirim adına. wr icin oyle seyler yazilmis ki insan kros motosiklet alacaksan wr almak istiyor. ama forumlari takip edinc gordum ki kros motor ikinci el alinmaz. 2 3 bin tasarruf edecem diye anası bellenmis motor alip aklimda hep bir soru isaretiyle binecegime veririm parasini binerim sifir motora dedim sifir crf alacam kismetse bu hafta. kroscu arkadaslar masallah atlamayi ziplamayi ucarak kullanmayi beceriyorlar. benim pek bi ucmak hevesim yok o yuzden wr yi alirsan gelirim yanina bi tur binerim musadenle hevesimi de almis olurum

Nie wr israriniz.wr yi arazide hard olarak kullamazsin.norml zeminde klx ve crf den ucuk bi farki yok bnce

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı eyz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nie wr israriniz.wr yi arazide hard olarak kullamazsin.norml zeminde klx ve crf den ucuk bi farki yok bnce
    Klx le arasındaki 10 bg fark sizce uçuk değil mi
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Bakın bu motorlar crosss deil enduro bile değiller. Bunlar Dual Purpose olarak geçer. İşe giderken canın sıkıldığında yolu kısaltmak için orman yollarına gireceksen alınır. Yada arkadaşlarla piknik yapmak için ormana vs çıkmak için de ideal. Enduro yapacam derken crf sini kıran sonra motora kızıp wr alacam diyen adamda gördüm . Aralarında en iyisi kuşkusuz WR fakat yine ağır ve kırılmaya müsait çok yeri var. WR nin en büyük avantajı bence motor gücünden ziyade amortisörlerinin full ayarlanabilir olması.

Bence 2. el KTM lere de bir bak derim. 4 zamanlı GASGAS larda yamaha wr250f motoru var. Çılgın bir makina oda. Eğer bulabilirsen 2. el uygun bir WR güzel olur dadından yenmez ama sıfırı bana biraz pahalı geliyor. Üstüne azcık daha koyup çok daha iyi birşey alınabilir.

Benim fikrimi soracak olusan 2. el bir KLX al önce onun bir tadını al sonra daha üst seviyelere geç. Honda'dan uzak dur
    sedat_57 bunu beğendi.

Motosikleti
    hondadan uzak dur dedin kalbimi kirdin mubarek adam. crf alacam diyorum napam ben simdi

altınkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı merkezkale adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hondadan uzak dur dedin kalbimi kirdin mubarek adam. crf alacam diyorum napam ben simdi
    Kullanıcı yorumlarına bakcen.

Motosikleti
    cawa
    Wr o sinifta uzak ara en iyisi.
    Dostum zamanin varsa gelip bir F i dene . Makinenin 250 cc olduguna inanamzsin.

2011 KTM 250 exc-f aldım 13e WR250r ikinci elleri 12-13 ten aşağı değil.bu fiyatlara en mantıklısı ktm

Motosikleti
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wr o sinifta uzak ara en iyisi.
    Dostum zamanin varsa gelip bir F i dene . Makinenin 250 cc olduguna inanamzsin.
    abi f derken crf mi yoksa baska bir f mi
    Ride it like you stole it!

Motosikleti
    Alıntı atilas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2011 KTM 250 exc-f aldım 13e WR250r ikinci elleri 12-13 ten aşağı değil.bu fiyatlara en mantıklısı ktm
    İyi paraya almışsın. Basamakları hızlı tırmanıyorum diyorsun :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------

Alıntı merkezkale adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi f derken crf mi yoksa baska bir f mi
    WR250F den bahsediyor.
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Merkezkale alırsak tabi ki gel kullan kalmasın içinde. Bende senin gibi düşünüyorum, kırığı, çiziği vs olan makinayı 2.000 TL altına almak istemiyorum, en azından ben alır ben çizerim. Fuarı bekliyorum. Orada ölmez sağ kalırsak bitircem bu işi. KTm olayına gelince 2 zamanlıi plakasız zor iş, çok da anlamam makinadan. Arkadaş doğru demiş alırsam ormanda patikada dolaşırım atlama zıplama bize göre değil bu saatten sonra tabi. Ama WR beni cezbetti aslında mesele bu. KLX alma imkanım varken WR ye yöneldim. Klx alıp WR yi düşünmek istemiyorum.

Motosikleti
    Alıntı MEGAN66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merkezkale alırsak tabi ki gel kullan kalmasın içinde. Bende senin gibi düşünüyorum, kırığı, çiziği vs olan makinayı 2.000 TL altına almak istemiyorum, en azından ben alır ben çizerim. Fuarı bekliyorum. Orada ölmez sağ kalırsak bitircem bu işi. KTm olayına gelince 2 zamanlıi plakasız zor iş, çok da anlamam makinadan. Arkadaş doğru demiş alırsam ormanda patikada dolaşırım atlama zıplama bize göre değil bu saatten sonra tabi. Ama WR beni cezbetti aslında mesele bu. KLX alma imkanım varken WR ye yöneldim. Klx alıp WR yi düşünmek istemiyorum.
    Atilla nın aldığı ktm 2 zamanlı plakasız değil 4 zamanlı istendiği taktirde plaka çıkarılabiliyor. Fakat günlük kullanıma uygun değildir. Yani işe gidip geleyim makinaası değil. Arada bir mahallede hava atabilirsin.

Diyorsunki sıfır alayım ben çizeyim. Zaten arazide kesin ve kesin düşeceksin ve çizilecek. Yani ağır darbeler olmadığı sürece çizik uygun WR çok tabi alınabilir. Zaten hard olarak kullanılan bir motor kendini belli ediyor. Grenajlar haricinde arka salıncakta jantlarda darbe oluyor. Çizik demiyorum bakın darbe. Radyatörler yamulabiliyor, içindeki peteklerden bahsetmiyorum komple olarak yamuluyor Kapaklar değişiyor vs vs. Ama yinede bu makinaları öldürmek kolay değil arkadaşlar. Wr güzel makina ama KLX i satsam gidip wr almam. Alırım tabi kelepiri çıkarsa :D
    cenkito bunu beğendi.

Motosikleti
    cawa
    Wr 250 F den bahsediyorum .
    4 Zamanlida insanlik disi bir makine.
    2 tane var ikiside oldukca temiz .
    2004 ve 2007 modeller.
    2007 satilik . Wr250r dan daha gucludur.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Kimse drz400 dememiş hayret ettim Kullananlar zımba gibi diyo o motor için. 6-7 beygir fazlası var wr250'lerden, torku da çok daha iyi wr250'lere göre.

Belki biraz daha ağır ve büyük diye düşünmediniz hiç ?

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)