Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YENİ BİR MOTOR SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ ?

REKLAM ALANI
    qsaaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS200
    Öncelikler herkese iyi günler diliyorum.
    Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
    Arkadaşlar ben bu sene üniversteyı kazandım. Kendı paramla bi motor almak istiyorum. Birikmiş param olmadığı için 2. el alamıyorum. Bu yuzden taksıtle almak için Dün Aydındakı Budaklar servisine gittim. RKS 150 - Mh Drift - Falcon Wonder için 130 ile 160 arasında 36 aylık taksıt yapıyorlar. Benımde tam ıstedıgım meblağda fiyat verdıler zorlanmadan oderyebılırım. Ama taksıt yapmak için Kredi Kartı lazım. Öğrenciye 500 tl lımıtlı kart verıyorlar motor 3.500 tlye gelıo o yuzden karsılamıyor. Ben ne yapıpta bu motorlardan bırını alabılırım ? Yardım edersenız cok sevınırım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Kredi çekebilirsiniz. Size vermezlerse aileden biri çekip size verir sizde onu ödersiniz.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS200
    Aileden yardım alamıyorum kardesım. Keske yardım etselerdı bu kadar beklemezdım. Peki öğrenciye kredi veriyolarmıki acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------

Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kredi çekebilirsiniz. Size vermezlerse aileden biri çekip size verir sizde onu ödersiniz.
    Aileden yardım alamıyorum kardesım. Keske yardım etselerdı bu kadar beklemezdım. Peki öğrenciye kredi veriyolarmıki acaba ?

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    İlla ki verilir araştırmak lazım ama bu sefer ödeyememek var. Kefil isterler yani, hem kredi alabilmek için mal varlığınızı göstermeni gerek ipotek ettirme gibi işler. Öğrenci için çok zor. Umarım herşey istediğiniz gibi olur.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS200
    Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlla ki verilir araştırmak lazım ama bu sefer ödeyememek var. Kefil isterler yani, hem kredi alabilmek için mal varlığınızı göstermeni gerek ipotek ettirme gibi işler. Öğrenci için çok zor. Umarım herşey istediğiniz gibi olur.
    cok saol kardesım. bakalım cabalıcaz artık
    MhmtcnKoral bunu beğendi.

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Malesef şu durumda şansınız az. Aylık sigortalı sabit geliri olmayan biri kolay kolay kredi alamaz. Eş dost arkadaş birini bulup siz ona ödeyeceksiniz en makulu bu.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS200
    Alıntı forevermore adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malesef şu durumda şansınız az. Aylık sigortalı sabit geliri olmayan biri kolay kolay kredi alamaz. Eş dost arkadaş birini bulup siz ona ödeyeceksiniz en makulu bu.
    bu devirdede onu bulmak ımkansız denebılır. Zaten anlamalıydım ısler yolunda gittiginde mutlaka bı aksılık cıkıo. yinede cok saol kardesım

alidgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250R-Bmw f650- tvs 150-hyosung GT 650 R
    Bence sen boşver motoru.. motoru aldın arıza felan yasarsan ne olacak ? ogrencı adamsın paranda olmaz sımdı unıversıteyıde kazanmısken durup dururken strese gırme.. motosıklet demek dert demek sıkıntı demek .. sectıgın motorlar zaten çin malı motorlar bunuda unutma.
    yanlıs anlama bende bu sıkıntıları cok cektım ve halen cekıyorum.
    qsaaar bunu beğendi.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS200
    Alıntı alidgn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sen boşver motoru.. motoru aldın arıza felan yasarsan ne olacak ? ogrencı adamsın paranda olmaz sımdı unıversıteyıde kazanmısken durup dururken strese gırme.. motosıklet demek dert demek sıkıntı demek .. sectıgın motorlar zaten çin malı motorlar bunuda unutma.
    yanlıs anlama bende bu sıkıntıları cok cektım ve halen cekıyorum.
    Haklısın kardeşim. Ama öyle yada böyle alıcam inşallah Motor arıza konusunda uzun zamandır motorlarla içli dışlıyım. 5 yıldır ankarada honda servisinde çalışıyorum yazları. Biraz çevremde var. Zarten alabilcek olursam ocak ayı gibi alabilirim. O zamanada kadarda motorlarla ilgili daha iyi bilgilerim olmuş olur. Ben ocak ayına kadar ortadaki pürüzleri kaldırmak istiyorum sadece

Motosikleti
    Alıntı qsaaar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın kardeşim. Ama öyle yada böyle alıcam inşallah Motor arıza konusunda uzun zamandır motorlarla içli dışlıyım. 5 yıldır ankarada honda servisinde çalışıyorum yazları. Biraz çevremde var. Zarten alabilcek olursam ocak ayı gibi alabilirim. O zamanada kadarda motorlarla ilgili daha iyi bilgilerim olmuş olur. Ben ocak ayına kadar ortadaki pürüzleri kaldırmak istiyorum sadece
    Hangisindesin? Ve bu yaz çalışıyor muydun?
    Aptallık En Büyük Günahtır !

SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    mail order sistemi var kardeşim.

mesela motorun taksidi 400 lira mı
    her ay senden 400 lira çekiyolar
    kredi kartının limiti 400tl olsun yeter

örneğin 10*400 yani 4000 lira olmasına gerek yok kartının 400 lira yetiyo bu sistemde

Motosikleti
    Afedersiniz ama bu şekilde malını veren daha görmedim. Adamın limiti her ay müsait olmazsa o zaman satıcı nasıl tahsilat yapacak? Kaldı ki adam peşin çekecek motoru fabrikadan parasını on ay alacağım diye uğraşacak.

Mail Order'da maksat, kart yanında değilse dahi bayide çekim yapılabilmesidir fiziksel olarak kart yanında olmadan diye biliyorum ben. Yanlışım varsa düzeltin.

Ticari olarak bana hiç mantıklı gelmedi bunu Evkur vs uyguluyor ama ıonların alacak takip sistemleri bambaşka ve fahiş faiz ile satıyorlar.
    ERROR88 ve qsaaar bunu beğendiler.
    Aptallık En Büyük Günahtır !

Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS200
    Alıntı forevermore adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangisindesin? Ve bu yaz çalışıyor muydun?
    Bu yazda çalışıyordum. Ankara/Şaşmaz'da Bar Honda Özel Servis. Araba üzerine ama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Alıntı SULH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mail order sistemi var kardeşim.

mesela motorun taksidi 400 lira mı
    her ay senden 400 lira çekiyolar
    kredi kartının limiti 400tl olsun yeter

örneğin 10*400 yani 4000 lira olmasına gerek yok kartının 400 lira yetiyo bu sistemde
    Saol Tolga kardeşim. Ben bunu bi araştırayım ben bu konuyu. Araştırmadan birşeye ümitlenmemek gerek.

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    ögrenciye kredi vermiyorlar fakat burs veriyorlar motor alman zor degil yolunu snaa şimdi anlatıyorum.

ege üni giden bir arkadaşım ögrenciyken gidip yzf125 aldı..

okula kayıt olurken geri ödemeli bursa başvurdu ve ayda sanırım 300tl civarı bir miktar para geliyordu eline.

yzfyi alırken vade farksız 36 ay takside böldürler.

oda bu şekilde motor almıştı. zaten okulu 4 sneeydi okul bitene kadar burs parası gelecegi için sorun olmuyordu motorun taksitleride 36 ayda bitiyordu yani 3 sne.

fakat o yazın çalışıp kapatmayı düşünüyordu ve başardıda.

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

yazım yanlışları için kusura bakmayın diz üstünde yazamıyorum

volkanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ford Fiesta 1.5 2013
    ben de malesef alma diyenlerden olacağım
    biraz sabretmen senin için daha hayırlı olacaktır
    illaki alayım ben arada çalışırım dersen, o zaman sürmeye ve keyif almaya vaktin olmayacak
    32 yaşındayım 2. motosikletimi alacağım ancak yeri ve zamanını bekliyorum
    çünkü motosiklet ibizm için bir hobi eğer şartları zorlarsak hiçbir anlamı olmaz
    bu işten zevk alacağız
    bir arkadaşın dediği gibi en ufak bir sorunda sıkıntı yapacaksın
    çekeceğin kredi 36 aydan aşağı olmayacak peki motosikletten bu 3 sene içinde sıkıldığında
    satarım kredi borcumu kapatırım dersen de o 36 ayın bitmesini bekleyeceksin mecbur
    krediyle ev, araba alınabilir ancak motosiklet alınması hele öğrenciyken çok mantıklı gelmiyor bana
    hani motosikleti iş için alacaksan o da olabilir belki ancak sırf hobi için veya okula gidip gelmek için mantıklı değil
    alırsan da şimdiden hayırlı olsun

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ögrenciye kredi vermiyorlar fakat burs veriyorlar motor alman zor degil yolunu snaa şimdi anlatıyorum.

okula kayıt olurken geri ödemeli bursa başvurdu ve ayda sanırım 300tl civarı bir miktar para geliyordu eline.

oda bu şekilde motor almıştı. zaten okulu 4 sneeydi okul bitene kadar burs parası gelecegi için sorun olmuyordu motorun taksitleride 36 ayda bitiyordu yani 3 sne.

Senetlemi böldüler motoru 36 aya
    qsaaar bunu beğendi.
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS200
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İşte benimde tam aradığım şey. Bende bu sene yaklasık 500 lira burs alıcam. Belki bi yüz lira daha fazla alabilirim. Bende arastırmalarımın sonucunda rks150 veya ona benzer motorları 36 ay taksitle aylık 130 lira ödeyerek almayı düşünüyorum. Aylık 130 lira ödeme gücüm varken kartımın limiti yetmediği için böldüremiyorum. Peki senin arkadaşın nasıl 36 aya böldürdü bu konuda beni bilgilendirirmisin ? Heralde kredi kartı ile olamaz gecen sene Yzf125 8.000 TL idi. Öğrenciye vermezler o kadar limitli kart. cevabını bekliyorum şimdiden çok sağol

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------

Alıntı volkanix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de malesef alma diyenlerden olacağım
    biraz sabretmen senin için daha hayırlı olacaktır
    illaki alayım ben arada çalışırım dersen, o zaman sürmeye ve keyif almaya vaktin olmayacak
    32 yaşındayım 2. motosikletimi alacağım ancak yeri ve zamanını bekliyorum
    çünkü motosiklet ibizm için bir hobi eğer şartları zorlarsak hiçbir anlamı olmaz
    bu işten zevk alacağız
    bir arkadaşın dediği gibi en ufak bir sorunda sıkıntı yapacaksın
    çekeceğin kredi 36 aydan aşağı olmayacak peki motosikletten bu 3 sene içinde sıkıldığında
    satarım kredi borcumu kapatırım dersen de o 36 ayın bitmesini bekleyeceksin mecbur
    krediyle ev, araba alınabilir ancak motosiklet alınması hele öğrenciyken çok mantıklı gelmiyor bana
    hani motosikleti iş için alacaksan o da olabilir belki ancak sırf hobi için veya okula gidip gelmek için mantıklı değil
    alırsan da şimdiden hayırlı olsun
    Normal şartlarda haklısınız. Ama planlarıma uygun giderse aylık taksıdının yanında çalışmama gerek kalmıcak. Zaten yazları çalışan bir insanım. Fazla bos kaldımmı sıkılıyorum. üniversite ortamına alısıp şehrı tanıyınca bir işe girmeyi düşünüyorum birikim için. Ama hevesımın ve fırsatlarımın en üst seviyesindeyken bu hayalımden vazgecmek istemem. Bi aksilik cıkarsa tabiki ona göre hareket edicem ama cıkmadığı takdirde inaşaalah tabi almayı düşünüyorum Yinedfe teşekkürler

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Konunun başlığıda gayet ilginç olmuş Yardım edermisiniz derken sanki nakdi yardım gibi hadi bi imece yapalımda alıvereyim şu motoru der gibi olmuş
    qsaaar bunu beğendi.

Motosikleti
    kuba xcg 150
    İnşallah gönlünce istediğin motoru alırsın kardeşim.Yanılmıyorsam bankaların öğrencilere verdiği çeşitli kredi imkanları olması lazım diye biliyorum.Bir kaç banka ile iletişime geç istersen.Belki birşeyler çıkabilir.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar RS200
    Alıntı turan001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah gönlünce istediğin motoru alırsın kardeşim.Yanılmıyorsam bankaların öğrencilere verdiği çeşitli kredi imkanları olması lazım diye biliyorum.Bir kaç banka ile iletişime geç istersen.Belki birşeyler çıkabilir.
    İnşallah kardeşim internette buna dair pek birşey bulamadım. Yada ben araştırmayı bilemiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)