Tarz değiştirip takas etmek isteyenler
Reklamlar
-
Motorum : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ferences=false
İlan No : 96833870 motorumu takas etmek istiyorum. Uzun geldiği için kısa seleye sahip motorlarla takas etmek istiyorum.
Full donanımlı olarak çok uygun fiyata veriyorum. Takaslar değerlendirilir. ÖM yolu ile ulaşınız.
- Ybr 125 , Cbf 150, Rks 150, 150 cc sınıfında sele yüksekliği düşük olan her motor olabilir.
- Durumuna göre Scooter ve chopper da tercihlerim arasındadır.
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Reklamlar
-
çantalar güzelmiş, kaça maloldu sana? ben yan çanta demiri bulamıyorum. Örnek bulsam yapacağım onuda bulamıyorum..
umarım istediğin birşeyle değiştirebilirsin
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Motorum :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ferences=false
İlan No : 96833870 motorumu takas etmek istiyorum. Uzun geldiği için kısa seleye sahip motorlarla takas etmek istiyorum.
Full donanımlı olarak çok uygun fiyata veriyorum. Takaslar değerlendirilir. ÖM yolu ile ulaşınız.
- Ybr 125 , Cbf 150, Rks 150, 150 cc sınıfında sele yüksekliği düşük olan her motor olabilir.
- Durumuna göre Scooter ve chopper da tercihlerim arasındadır.
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
CB125E düşünür müsün?
-
Gerçekten motor çok güzel olmuş....
-
MBHoro adlı üyeden alıntı
çantalar güzelmiş, kaça maloldu sana? ben yan çanta demiri bulamıyorum. Örnek bulsam yapacağım onuda bulamıyorum..
umarım istediğin birşeyle değiştirebilirsin
Bende bulamadım. El yapımı yaptırdım. Çok sağlam ve çok pahalı oldu. 300 TL çanta demirine verdim.
Demir ve 3 lü kappa çanta 800 TL ye mal oldu. ÖM olarak kimin yaptığını yazarım. O kişi ile irtibata geçersiniz.
Bir çok motora demir yapıyor.
twili adlı üyeden alıntı
CB125E düşünür müsün?
150 kategorisinde düşünüyorum. ilginiz için teşekkür ederim.
sabiht adlı üyeden alıntı
Gerçekten motor çok güzel olmuş....
Teşekkür ederim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
tolga bu kadar masraf ettin gerçekten emeklerinin karşılığını uzun yıllar gezerek alabileceğin bi motor yaptın ama şimdi satıyorsun nasıl kıyıyorsun o canımm motora
-
bende tam o tarza gecmek ıstıyordum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-hatasiz-200-r-124622041/detay/
-
F54 adlı üyeden alıntı
tolga bu kadar masraf ettin gerçekten emeklerinin karşılığını uzun yıllar gezerek alabileceğin bi motor yaptın ama şimdi satıyorsun nasıl kıyıyorsun o canımm motora
Şu motor 10 santim daha alçak olaydı yada ben 10 cm daha uzun olsaydım. Her şey çok güzel olacaktı.
Zaten şuan için istediğim şeyi bulamıyorum. O yüzden gezmeye devam
Tame_RR adlı üyeden alıntı
bende tam o tarza gecmek ıstıyordum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-hatasiz-200-r-124622041/detay/
Uzun yol motoru arıyorum. Bana en uygun 3 model yukarda,
CB125, TVS yada Kuba düşünmüyorum. ilgin için teşekkür ederim.
Allah gönlüne göre versin. Kal Sağlıcakla
-
-
rks ye kuyruktan bile binebilecek durumdayım ayaklarımı kaldırmadan.çok rahat.350km oldu benim tavsiye ederim.sormak istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim elimden geldiğince
-
arkadasım sele alcaltmayı denesen bak ben 1,69 boyla africa twin kullanıyorum
-
antalyada olsan 2. motor olarak alabilirdim şekli şemali aksasuarları çok iyi.umarum kıymetini bilen birine gider.
ama sen sele alçaltmayı dene o kadar emek çekmişsin yazıktır
-
rks dedınız dıye teklıf ettım zıra motorum 200 cc lık ve balıkesir kırklareli arası gıdıp gelıyorum sürekli alanada satanada hayırlı olsun
-
Bence de tadilat gerektirmeden alçaltma yoluna gitmeni öneririm. Motor güzel olmuş.
-
-
herkesin değişik sıkıntıları var boyun 175 cm olsa neler vermezdin değilmi
benimde boy 174 cm şöyle 185-187 cm olmak için 23.000 çivarı eden arabamı gözüm kapalı hiç düşünmeden veririm
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
Bana 1.75 yeterdi. Bir ayak yere tam bassa bile kafi, bunun niçin nereye müracaat edip, email çekmek gerekir onu bilemiyorum
Olmadı baktım satamıyorum. bi masraf daha yapar süpermotoya çeviririm. 17 olunca iyice çöker
-
Bana 1.75 yeterdi. Bir ayak yere tam bassa bile kafi, bunun niçin nereye müracaat edip, email çekmek gerekir onu bilemiyorum
Olmadı baktım satamıyorum. bi masraf daha yapar süpermotoya çeviririm. 17 olunca iyice çöker
1.75 için servise gitmen gerek gidon uzatma aparatı gibi bişey takacaklar :D
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
Valla güzel çözümler bulunabilir aslında, pratik zekaya sahip birçok arkadaş forumda mevcut. Bir başlık açsanız, herkes bi fikir ortaya atar ve içinden uygulanabilecek illaki bir şeyler ortaya çıkar. Siz de motorunuzdan ayrılmamış olursunuz. Elimde bir cbf150 olsa değişikliğe gitmek isterdim ama, sizin malınızın da alınca bana fayda sağlayacağına şüpheliyim Sevenleri ayırmak gibi olur aynı
-
ScaLa adlı üyeden alıntı
Valla güzel çözümler bulunabilir aslında, pratik zekaya sahip birçok arkadaş forumda mevcut. Bir başlık açsanız, herkes bi fikir ortaya atar ve içinden uygulanabilecek illaki bir şeyler ortaya çıkar. Siz de motorunuzdan ayrılmamış olursunuz. Elimde bir cbf150 olsa değişikliğe gitmek isterdim ama, sizin malınızın da alınca bana fayda sağlayacağına şüpheliyim
Sevenleri ayırmak gibi olur aynı
Çinli kızla takılırken, Rus kız gelse, rusla çok uzaklara kaçarım. O kadar da büyük aşkım var.
Buna başka çare yok malesef, Amasitörler yeterince alçak. 1 senedir biniyorum sorun değil ama yere artık tam basmak istiyorum.
Bazen parmak ucu basarken ayağım kasılıyor. Diğer ayağa sıçrayarak akrobasi yapıyorum. Yada yol kenarına yanaşıp kaldırıma ayağı dayıyorum. ışıkları bekliyorum. Öyle çok rahat oluyor.
Süper moto tekeri bu işe kesin çözüm ama cepten hemen 1 bin TL çıkmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)