250CC YADA ÜZERİ UYGUN SU SOĞUTMALI SPORT MOTOR ARIYORUM
Reklamlar
-
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN 250CC VEYA ÜZERİ SU SOĞUTMALI --- SPORT --- BİR MOTOSİKLET ARIYORUM. örnek: DAELİM ROADWIN 250R gibi bunun sıfırını 7bine alıcam ama belki daha uygun bişey bulurum 2.el olarak
ŞUAN KULLANDIĞIM MOTOR TVS APACHE 150
UYGUN FİYATA 250CC DE ALIRIM İSTERSE MOTORUMU VERİR ÜSTE PARA VERİRİM TAKASA GİRERİZ.. İŞTE İLANIM
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-2009-model-tvs-apache-250cc-motor-takaslidir-temiz-ve-bakimli-118697990/detay/
İLAN KODUM: 118697990
www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
Reklamlar
-
7 bin tl ye hyosung alabilirsin apache den sonra seni hyo paklar genelde apache kullanıcılarının tercih ettiği 2. motordur GT250 R bi zamanlar has kankam ERROR 88 de vardı
Uploaded with ImageShack.us
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
sedat adam su soğutmalı demiş.. hyo yağ soğutmalı
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ne fark eder reyiz ya havasını suyunu yiyim hararet sorunu yaşamaz işte yağ soğutmalıda..Bak benim kaymakamda yağ soğutmalı canavar canavar
-
sorun yaşar demedimki.. ben yazın o yozgat seferine çıktığımda bişey olmadıysa olmaz hyo ya bişey...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
eyvallah dostlar fikirleriniz için şimdi 2.el daha ucuz olur diye açtım konuyu... satan varsa paylaşsın.. ve de arkadaşlar sıfır 2012 model alıyorum o fiyata hyo 2.el 7 çok değil mi?
Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
A Rh (+)
-
neden ozellikle su sogutmali?
-
haydaraslan3 adlı üyeden alıntı
eyvallah dostlar fikirleriniz için şimdi 2.el daha ucuz olur diye açtım konuyu... satan varsa paylaşsın.. ve de arkadaşlar sıfır 2012 model alıyorum o fiyata hyo 2.el 7 çok değil mi?
hyosung acısıyla tatlısıyla senelerdir piyasada hacı ne olduğu az çok biliniyor piyasasıda oldukça hareketli bilmem genede seçim senin..sıfır çinlimi ikinci el japonmu sorusuna benzettim son sözünü
-
:D hocam mesela daelim kore malı sıfırı 7bin hyo da kore malıydı galiba. haklısın köklü firma köklü motor...
fakat son çıkan hyolar artık kaç modelden sonraysa bilmiyorum çin üretimi ve kalitesizmiş
bu arada ysfist.. aklıma başka soğutma gelmedi :D su da olur yağ da farkı tam ne bilmiyorum ama hava soğutmadan 10 kat iyidir ona eminim
uzun yol gitmek için böyle motor arıyorum
A Rh (+)
-
kardes detayli incelemeye giris bence. yablis kanidasin. su sogutma 10 kat iyidir diye bir genelleme yanlış cok yanlis. italyanlar aptal mi seneler boyu yag soğutma tercih ettiler ediyorlar. hemde buyuk hacimlerde.
hyonun adini cikardilar kotu kotu diye. yorum yapmak gole maya calmak gibi olacak ondan dolayi hyo bahsini acmiyorum bile.
cbr250 bakın bari
-
ysfist adlı üyeden alıntı
kardes detayli incelemeye giris bence. yablis kanidasin. su sogutma 10 kat iyidir diye bir genelleme yanlış cok yanlis. italyanlar aptal mi seneler boyu yag soğutma tercih ettiler ediyorlar. hemde buyuk hacimlerde.
hyonun adini cikardilar kotu kotu diye. yorum yapmak gole maya calmak gibi olacak ondan dolayi hyo bahsini acmiyorum bile.
cbr250 bakın bari
hocam ben su soğutma 10 kat iyidir demedim..
su soğutma ve yağ soğutma farklarını tam bilmiyorum ama hava soğutmadan 10 kat iyilerdir demek istedim.. ve hyoyu bende seviyorum o ayırı bi konu gerçekten iyi görünüş olarak
arıyorum işte varsa satan link atsın burdan
A Rh (+)
-
motosiklet satan varmı Konu Güncel!
A Rh (+)
-
dostum konu dışı olacak kusura bakma. apaçinin üzerinde bulunan performans egzozundan memnunmusun? ses olarak veya başka bişey olarak bi şikayetin varmı? aynısından bende almayı düşünüyorum cevaplarsan memnun olurum.
özellikle ses orjinalinden tokmu?
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
astorojna adlı üyeden alıntı
dostum konu dışı olacak kusura bakma. apaçinin üzerinde bulunan performans egzozundan memnunmusun? ses olarak veya başka bişey olarak bi şikayetin varmı? aynısından bende almayı düşünüyorum cevaplarsan memnun olurum.
özellikle ses orjinalinden tokmu?
ustam sesinden çok memnunum tam anlamıyla tok bi ses değil ama o da 150cc motordan kaynaklanıyor yoksa egzoz gerçekten harika videosunu çekerim link atarım en kısa zamanda bana özelden mesaj at unutmuyum :D
A Rh (+)
-
ustam sesinden çok memnunum tam anlamıyla tok bi ses değil ama o da 150cc motordan kaynaklanıyor yoksa egzoz gerçekten harika videosunu çekerim link atarım en kısa zamanda bana özelden mesaj at unutmuyum :D
teşekkür ederim saolun.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
:D hocam mesela daelim kore malı sıfırı 7bin hyo da kore malıydı galiba. haklısın köklü firma köklü motor...
fakat son çıkan hyolar artık kaç modelden sonraysa bilmiyorum çin üretimi ve kalitesizmiş
bu arada ysfist.. aklıma başka soğutma gelmedi :D su da olur yağ da farkı tam ne bilmiyorum ama hava soğutmadan 10 kat iyidir ona eminim
uzun yol gitmek için böyle motor arıyorum
.
Birader nerden uydurdun son çıkan hyosung ların çin üretimi ve kalitesiz olduğunu. Kimden duyduysan seni kandırmışlar.Hepsi kore üretimi ve son çıkanlar daha kaliteli...
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
-
kim uydurmuş bunu karaborsa dedikodu çıkıyor arkadaş
-
nc700 x veya s modeli alan arkadaslarimiz bilgi lütfen
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
şu minibüsçülerin korkulu rüyası olan motor mu bu
-
ARKADAŞLAR
benim motora MONDİAL MCT250 TAKAS GELDİİ
değerli fikirlerinzi bekliyorum
A Rh (+)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)