slm arkadaşlar motoruma çift spor egzoz arıyorum gsr 600 duyan gören varsa yazabilir görüşebiliriz
slm arkadaşlar motoruma çift spor egzoz arıyorum gsr 600 duyan gören varsa yazabilir görüşebiliriz
sahibinden.com dan bana mesaj atan senmiydin dostum?
Karadeniz - Giresun.
eğer r1 egzozları ise evet bendim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
sağol dostum bunları bende gördüm ama fiyatları bana gelmez sonuçta sıfır makineye almıyorum sıfır makine olsaydı dediğin gibi paradan kaçılmazdı ama gerek yok bana ikinci el uygun fiyata lazaım yinede sağol oğraşmışsın ;)
Usta bastan soyleseydin keske fiyat olayini. R1 olayini birak bence.
Al sundan 2 tane, guzel bi egzozcuya git olay tamamdir. Ayrica susturuculari ve kelepceleri de var bunlarin fiyata dahil
http://www.kalyoncumotor.com/motorsi...g-egzoz-karbon
ben de biliyorum o şekilde kullanılmayacağını
ama uyumlu olur mu anlamında sormuştum...
madem bu şekilde de istenilen sonuç elde ediliyorsa neden akrapovic-yoshimura gibi markalara bir ton para veriliyor
beni yanlış anlama o bakımdan merak ettim yani.aslında bu site bunu için bulunmaz nimet herkes bu şekilde bir tecrübesini paylaşsa da millet daha ucuza istediği aksesuara ulaşsa
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
motosiklete bir zararı olmaz umarım yani performans ve motor bakımından ... tabi adam akıllı yapabilecek bir de egzozcu lazım buralarda bulabilir miyiz bilemiyorum...
neyse aklımın bir köşesine yazdım bu egzozu alacak olursam bunu alırım ne gerek var 1500-2000 tl vermeye egzoza...böyle alternatifler varsa tabii
bir tane alıp boğazdan taksak olmaz mı ki yetersiz mi gelir motora
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Cok zor bi islem degil aslinda isini iyi yapan bir egzozcu kesinlikle muhtesem takar. Egzozun motora zarar verdigi nerde gorulmus sehir efsanelerine inanmayin lutfen egzoz denen sey 30 cm teneke ve amaci motordan cikan gazin sesini azaltmak. Gercek adi da "son susturucu"dur.
2 egzozu goturun adama bunlar takilacak deyin adam anlar zaten uymamasi yetersiz gelmesi gibi seyler mumkun degil.
2. hafta de o eksozlar paramparça olur. Bir kere karbon değil, 90TL ye malzemesini ham olarak alamassınız onların Uygun fiyata ikinci el akrapovic, Two Bros yada Yoshi bulmaya bakin derim. Sıfırları biraz pahalı.
2 aydır aynı marka ürünü kullanıyorum, hala taş gibi. Hatta hafif bir darbe almasına rağmen çizik bile oluşmadı. Aşağıdaki mesaja ürünleri/aksesuarları da eklemek gerekiyor sanırım.
Bilinmeyen ürünlere de b*k atmak yeni moda galiba.
Kağıt mı bu 2 haftaya dağılsın ? Gerçek carbon 1500 tl ikinci eli de 100 lira olarak hali yok. Arkadaş ekonomik çözüm istemiş bende bunu sundum.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Kardeş ucuz etin diye bir söz var. Aynı fikirdeyiz kalitesiz olduğunu ilk mesajımda da söyledim. Ama arkadaş "ucuz" alternatif istemiş. "Ucuz" önerin varsa buyur
2 hafta da dağılcak kadar kötü malzeme yok "bence" onu belirtmek istedim sadece Bol miktarda sessiz alev çıkartarak vardım bu kanıya
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Ürün gerçekten güzel görünüyor ucuzda. Benim demek istediğim de bu ürün GSR600 için yeterli olmayabilir. Hani tamam kalitesiz değil düşük cc lerde sorun yaratmaz fakat GSR600 de yüksek devirde oldukça yüksek sıcaklık ve basınç üretebiliyor bu eksozlar dayanamayabilir üstüne üstlük acaba bir zararı olur mu oda ayrı bir tartışma konusu. Hani bu gün alıp bir sezon da harcadıktan sonra harcadığı parayada değmez. Benim önerebileceğim piyasayı takip edip ikinci el az km li bir eksoz bulması. Çift tüplü olduğu için fiyatlar pahalı.
Zararı olur mu diye yazmışım gördüğünüz gibi, google da biraz araştırma yaptığınızda bir çok makele ve konu çıkıyor bununla alakalı. Tüm büyük marka eksoz üreticileri her motor için farklı eksoz üretiyor hepsi farklı testlerden geçiriyor ve bir çok onay alıyor. Bunlar keyfi mi sizce? Yine örnek vermek gerekirse sıfır alınan bir motora Akrapoviç, Yoshimura yada diğer büyük markalardan eksozları taktığınızda motor garanti dışı kalmıyor bu da bir tesadüf mü ?
speed_dream kardeşim bence bırak motorun orjinal kalsın. Zaten güzel bir motorun var çok ucuza kaçma derim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)