Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

slm gsr 600 egzoz

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı blamir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zararı olur mu diye yazmışım gördüğünüz gibi, google da biraz araştırma yaptığınızda bir çok makele ve konu çıkıyor bununla alakalı. Tüm büyük marka eksoz üreticileri her motor için farklı eksoz üretiyor hepsi farklı testlerden geçiriyor ve bir çok onay alıyor. Bunlar keyfi mi sizce? Yine örnek vermek gerekirse sıfır alınan bir motora Akrapoviç, Yoshimura yada diğer büyük markalardan eksozları taktığınızda motor garanti dışı kalmıyor bu da bir tesadüf mü ?

speed_dream kardeşim bence bırak motorun orjinal kalsın. Zaten güzel bir motorun var çok ucuza kaçma derim.
    tavsiyelerin için sağol kardeşim eyvallah
    zaten yaza doğru epey bir aksesuar koruma ekipmanı masrafım var 2000 tl gibi bir para harcayacak gibi görünüyorum
    egzoz işi tüm bunlardan sonra param kalırsa olacak bir işti ,topiği okuyunca heveslenmiştim ama pek sağlıklı olmayacak sanırsam sen haklısın
    bunu deneyip de olumlu sonuç almış birisi olsa paylaşsa o zaman başka tabi
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tavsiyelerin için sağol kardeşim eyvallah
    zaten yaza doğru epey bir aksesuar koruma ekipmanı masrafım var 2000 tl gibi bir para harcayacak gibi görünüyorum
    egzoz işi tüm bunlardan sonra param kalırsa olacak bir işti ,topiği okuyunca heveslenmiştim ama pek sağlıklı olmayacak sanırsam sen haklısın
    bunu deneyip de olumlu sonuç almış birisi olsa paylaşsa o zaman başka tabi
    Her marka modele farkli egzoz uretilmesinin sebebi baglanti noktalaridir. Egzoz tup ve modelleri aynidir. Internet bir copluktur ve her yazana inanmayin. Hic duydunuz mu motoruna egzoz takinca bozulan birini ? Bu egzozun ucuz olmasinin sebeni kullanilan malzeme ve kaliptir. Bulundugunuz yerde satan varsa gidin inceleyin. Bi urunu bu kadar kotulemenin manasi yok bence.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her marka modele farkli egzoz uretilmesinin sebebi baglanti noktalaridir. Egzoz tup ve modelleri aynidir. Internet bir copluktur ve her yazana inanmayin. Hic duydunuz mu motoruna egzoz takinca bozulan birini ? Bu egzozun ucuz olmasinin sebeni kullanilan malzeme ve kaliptir. Bulundugunuz yerde satan varsa gidin inceleyin. Bi urunu bu kadar kotulemenin manasi yok bence.
    ürünü kötülemek değil kardeş bahsettiğin ürün hakkında hiçbir bilgim yok ki kötüleyeyim ...
    sadece tereddütlerim var o kadar bir de dediğim gibi böyle birşeyi deneyen var mı hiç şimdi biz iş olsun diye deneriz ama sonra da motor bloğunu kucaklarız mazallah diye korkuyorum ,hadi onu da geçtim uymazsa memnun kalmazsak ettiğimiz masraf boşuna olur ...

buradaki mevzu bilgisizlikten kaynaklanan bir tereddütdür.yoksa senin dediğin gibi olsa millet enayimi 2000 tl versin bir egzoza verir 200 tl bitirir olayı

ürünü kötülemek değil kardeş bahsettiğin ürün hakkında hiçbir bilgim yok ki kötüleyeyim ...
    sadece tereddütlerim var o kadar bir de dediğim gibi böyle birşeyi deneyen var mı hiç şimdi biz iş olsun diye deneriz ama sonra da motor bloğunu kucaklarız mazallah diye korkuyorum ,hadi onu da geçtim uymazsa memnun kalmazsak ettiğimiz masraf boşuna olur ...

buradaki mevzu bilgisizlikten kaynaklanan bir tereddütdür.yoksa senin dediğin gibi olsa millet enayimi 2000 tl versin bir egzoza verir 200 tl bitirir olayı
    Deneyen çok var sahibinden.com da denk geldim arayıp bulabilirsiniz belki. Egzoz dan motor bloğunu eline alırsanız guinness rekorlar kitabına geçersiniz

Uyma olayı dediğim gibi kaynakla egzozcu bi şekilde takacak. Onun dışında sizin motor bloğu bu egzoz ucuz diye kabul etmeme şansı yok

Zaten kaynak ve işçilik masrafı olduğu için bu egzozlar bu kadar ucuz. Bi tiger akrapovic kalitesi beklemez yersiz olur. Ama kesinlikle idare eder.

Tiger, akrapovic, two brothers ne kadar zarar veriyorsa (ki onlar da zarar vermiyor) bu egzozda bu kadar zarar verir. Uymama diye bir şey yok boru kaynatıldıktan sonra iş bitmiştir.

Bu egzoza da bakabilirsiniz;

http://www.camgoz.com.tr/asp/product...NCE-SES-EKSOZU
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

osman gsr600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsxr 600
    Alıntı viper17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta bastan soyleseydin keske fiyat olayini. R1 olayini birak bence.
    Al sundan 2 tane, guzel bi egzozcuya git olay tamamdir. Ayrica susturuculari ve kelepceleri de var bunlarin fiyata dahil

http://www.kalyoncumotor.com/motorsi...g-egzoz-karbon
    sağol dostum yazılanları okudum ve araba modlayan ve yarıştıran biri olarak bende bilgilerimin birazını paylaşmak isterim diğer pahalı egzozların bu egzozdan farkları mazeme kalitesi,içinin kalıbı ve motora göre oturmasıdır bunun dışında motora hiçbir zarar vermez eğer sıkıştırma olmazsa ve susturucu olmadan motor kullanılırsa yazılım ona göre olmadığı için motor güç kaybeder fakat gözlemlediğim kadarı ile bu egzozların içi çok geniş değil yani sıkıştırma yaparlar fazla para vermeye gerek yok orjinalmiş gibi ayarlarım ben bunları biraz daha kovalıycam zamanım var sonuçta kış 2 ay daha bulamassam bunlar işime yarar tekrar teşekkürler

Alıntı osman gsr600 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol dostum yazılanları okudum ve araba modlayan ve yarıştıran biri olarak bende bilgilerimin birazını paylaşmak isterim diğer pahalı egzozların bu egzozdan farkları mazeme kalitesi,içinin kalıbı ve motora göre oturmasıdır bunun dışında motora hiçbir zarar vermez eğer sıkıştırma olmazsa ve susturucu olmadan motor kullanılırsa yazılım ona göre olmadığı için motor güç kaybeder fakat gözlemlediğim kadarı ile bu egzozların içi çok geniş değil yani sıkıştırma yaparlar fazla para vermeye gerek yok orjinalmiş gibi ayarlarım ben bunları biraz daha kovalıycam zamanım var sonuçta kış 2 ay daha bulamassam bunlar işime yarar tekrar teşekkürler
    Şükür anlayan biri çıktı

Evet hocam çok geniş olmamaları avantaj aynı zamanda susturucuları da var.

Extra bulduklarım ;

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0771310/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4394570/detay/

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    osman eğer viper 17 nin tavsiye ettiği egzozları kullanırsan yapım aşamalarını burada paylaşırsan sevinirim
    bakalım nasıl oluyormuş
    osman gsr600 bunu beğendi.

osman eğer viper 17 nin tavsiye ettiği egzozları kullanırsan yapım aşamalarını burada paylaşırsan sevinirim
    bakalım nasıl oluyormuş
    Burda bir örnek var hocam benim dediğim egzozlar değil ama

http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...oz-montaj.html

Motosikleti
    gsxr 600
    şimdilik büyük cc ye göre yapılmış egzoz ları biraz daha inceleyip takip edicem eğer düşerse değerlendiricem düşmesse bunları alır uydururum emin olun orjinal gibide dururlar burda yapım aşamasını paylaşırım ;)

şimdilik büyük cc ye göre yapılmış egzoz ları biraz daha inceleyip takip edicem eğer düşerse değerlendiricem düşmesse bunları alır uydururum emin olun orjinal gibide dururlar burda yapım aşamasını paylaşırım ;)
    Orjinalinden daha iyi duracağına eminim özellikle carbon görünümlü olan çok güzel

Motosikleti
    gsxr 600
    ve sonunda bu işte tamam arkadaşlar fakat araştırmalarımda ufak motorlara yapılan eksozların büyük motorlarda yandığını öğrendim küçük motorlara yapılırken mazeme kalitesi çok düşük kullanıldığı için büyük cc lere olmuyormuş ve ilerde motorada sorun açabiliyorlarmış bu yüzden paradan kaçmadım ve akrapoviç aldım

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    en güzelini yapmışsın, geçen 150 cc bir motorda gördüm o çakma karbon egzozdan uç kısmı yanmış,zaten ucu yanmasa motoru sıkar yakardı. kimse enayi değil gidip twobrothers,yoshimura,akrapovice okadar para veriyor. Bu arada o çakma carbonlardan benim CB ye düşünüyorum bakalım ucu başı yanmayıpta memnun kalan birilerini görürsem alıp takıcam.
    osman gsr600 bunu beğendi.
    Karadeniz - Giresun.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)