Temiz GT 250 Comet Arıyorum
Reklamlar
-
2007 veya üstü temiz yaşına uygun km. de ( 25 bin civarlarında 40 bin geçmemiş olursa makbule geçer )
Boyasında aksesuarında sıkıntı olmayan. Lastikleri kesinlikle değiştirilmiş.
Renk olarak farketmez.
Bu özelliklerde gt 250 arıyorum. Yanlız piyasası belli ve motosikletin keyif için binme sezonununda bittiğini göz önüne alarak uygun fiyatlı olursa almayı düşünüyorum.
Satan veya tanıdğı satan varsa mesaj atmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Biri Beni Durdursun !!!!!
Reklamlar
-
Düşünürsen bende comet var satacağım 2012 model uygun fiyata vereceğim
-
2012 ye bütçem elvermez sanırım malesef onedenle 2007-08 filan bakıyorum.
Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz ?
-
merianne adlı üyeden alıntı
Düşünürsen bende comet var satacağım 2012 model uygun fiyata vereceğim
rengi ne resmi varmı takas düşünürmüsün taksit yaparmısın rakam ne?
-
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2566362/detay/
Bütçeni biraz daha zorlayabilirsen , benim motoru önerebilirim.
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
O fiyatlara çıkmam imkansız :(
-
reis007 adlı üyeden alıntı
Ne kadar yakıyor bu alet
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
dün gece bende 2008-2010 arası baktım ve temiz uygun fiyatlı ilan bulamadım.Sana tavsiyem o mat siyahtan vazgeç çünkü hyosungların ustası çok az. o motorda kesin ses vardır,ya egzantriği değişecektir ya subap ayarı gerekiyordur yada rektefe..çogu kanuni servisi bu motosikletleri senteye alamayıp o şekilde müşteriye teslim etmişliği vardır. bütçem yetmez diyosun ama haşat bi makine alırsan tamir masrafı sıfırını geçer.
-
reis007 adlı üyeden alıntı
O ufak siperlik feci yakışmış
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
kanmix_x adlı üyeden alıntı
Ne kadar yakıyor bu alet
2 kişi km'de 18 kuruş hesapladım ama benzin 4.80 falandı. şimdi 4.60 olduğunu düşünürsek 16 kuruş diyelim.Kısaca 3.5 LT (spor ve sakin kullanım)
ferdinandd adlı üyeden alıntı
O ufak siperlik feci yakışmış
teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
ThE_Unforgiven adlı üyeden alıntı
O fiyatlara çıkmam imkansız :(
Senin yerinde olsam Tvs Apache alırdım.
-Niye diye soracak olursan ;
Önceki motorumdu ve 150likler arasında görünüşü, gidişi ve yakıtı bakımından alınacak bir motor.
Düşünki bizim buralarda bu motordan anlayan hiçbir usta yoktu ama ben yinede aldım ve beklediğim gibi taş gibi, 10bin km hiç bir sıkıntı çıkarmamıştı, sonra sattım.
-E niye sattın diye soracaksın ;
Büyülteyim dedim (her motorcunun hastalığı) , ama yakıt çok farkediyor. 10 kuruş yakmak nerde 17-18 kuruş yakmak nerde.
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
Ah be abi TVS apaçimi :D Tam adamına tavsiye ettin 183 boy altımda oyuncak olur benim :D Ben baya YBR CG filan kullandım bilirim 125 leri ama zevk için bineceğim bir makine olacak ve biraz kalıplı olması gerek ;) BEn yıllarca elektrik tesisatı yaptım çok hilti kullandım ( Kırıcı matkap ) aha Apaçi öle bişey çok titreşimli :( Siteden bir arkadaş satıyormuş by_alp bakalım onunla irtibata geçicem satılıklarda ilanını gördüm önceki sahipleride sitedenmiş motorun. En kötü olmadı zorlayacaz bütçeyi 5 üstüne çıkıcaz.
İlginize teşekkürler ;)
Serk21
motorun sahibi ile bayağı yazıştık çok iddialı ama ben 3 motor ve 8 araba değiştirmiş biri olarak az çok motor sesinden anlarım o nedenle garip sesler geliyosa yemem yani. Ama tabi ben istanbuldayım ta ankaraya gidip hüsranla karşılaşmak istemem o nedenle istanbul için tercihim var. Ayrıca ucuz etin yahnisini bilirim uyarın için teşekkürler en çok 5 e çıkabilirim malum kış sezonu en azından vaktim var sağda solda öyle bana uyacak motor olursa haber verirseniz sevinirm. Teşekkürler.
-
-
2006 ya çok değil mi yaf fiyat
-
Ucuz etin Yahnisi Misali
-
Eyvallah
-
Benim motorun ilanini begenmistiniz yanlis hatirlamiyorsam km 51 000 de zincir disliyi degistirdim masrafsiz uzun sure (duzgin kullanirsan eger) binebilirsin diye dusunuyorum....
http://www.motosiklet.net/forum/sati...ml#post2811977
bu kawasaki bir başka dostummm
-
Evet Alparslan senin motoruda inceledim ( tabi resimlerden) önceki sahipleride bu sitedenmiş. Pm atıyorum sana.
-
bY_aLp adlı üyeden alıntı
Tam boyle bir ayna arıyordum, alcak, önde, ince ve geniş acaba nerden temin edebilirim ???
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)