Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

alinik branda

REKLAM ALANI
    Cgty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Iyi gunler arkadaşlar , acaba elinde kullanılmış veya kullanılmayan - fazlalık 2. El motosiklet brandasi olan ve makul fiyatlara bırakmak isteyen benimle iletişime geçebilir mi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sıfırı 30 lira ?

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Biliyorum , sıfırı 30 lira. Ancak su anda motorsikletim otoparkta ve otopark için bir ücret ödeyeceğim , bir öğrenci için ikisini beraber vermek kolay olmayacak. Ben daha minik meblağlarda belki bulabilirim buradan diye düşünup açtım konuyu

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    o motorun amortısoru patlarsa ne yapıcaksın cok merak edıyorum
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Branda bir koruma ve bakım ürünü. Ben amortisorun motorun zaruri bir ihtiyacı olduğunu sanıyorum aynı kefeye koymadım yani ikisini hiç .

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    benim motoru alana branda hediye ediyorum..60 liraya almıştım..

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Promosyon iyidir her daim.

salcano_7946 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    bedavacı zihniyet on plana cıkmıs burda.
    ERROR88 ve ero__ bunu beğendiler.
    KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR

MeHMeTK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Agility City 125
    Alıntı Cgty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iyi gunler arkadaşlar , acaba elinde kullanılmış veya kullanılmayan - fazlalık 2. El motosiklet brandasi olan ve makul fiyatlara bırakmak isteyen benimle iletişime geçebilir mi ?

Çağatay Bey, Ben 45 TL'ye kaliteli bir branda almıştım. Hatta özellikle yanmayan kumaştan olsun diye de araştırdım.

Satıcıya ''yanmaz değilmi'' diye sorduğumda hemen dışarıda duran ve egzosu sıcak olan motosikletimin üzerinde poşetinden çıkarıp denemişti.

Bir-iki kullanmışlığım vardır. Şu an atıl durumda kullanmıyorum. Motosikletim sürekli aktif olduğundan gerek kalmıyor. Bir hevesle, kullanırım diye almışım.

İşinize yarasa size gönderebilirim. Fiyatı siz belirleyin, özelden yazın.
    KYMCO Agility City 125
    01 BUG 66

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adam gayet ihtiyactan 2. el branda satan var mi diye sormus, bir dovmediginiz kalmis.
    Buraya giren uyelerin belkide en az 100 tanesinin evinde kullanmadigi branda, en az 1500 tanesinin evinde kiyiya koseye konulmus kask, mont eldiveni vardir.
    Ve en az bir o kadar insanin da bunlara ihtiyaci. Branda bana da lazim, ve 40-50 lira para verip alamadim hala. Alinamayinca alinamiyor arkadas. Evden buldugum eski carsaflari orttum ustune. Amortisorum patlarsa zaruri ihtiyac oldugundan alirim, ama branda yerine carsaf simdilik isimi goruyor.
    Velhasil, insanlik ölmüş dedirttiniz bir kez daha.
    Arda_Karaca, MotorKafa ve Tsubasa bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Evet Erdem bey , gayet iyi özetlemişsiniz durumu . Yazılanların bazılarını gayet yersiz gördüm ve cevap vermek istemedim gerçekten . Brandanın 40-45 lira olduğunu ben de biliyorum, ama şu an yukarıdaki arkadaşların bahsettiği ''45 liracık ne olacak alıver gitsin '' tutumunu sergileyemiyorum. Sergilemek zorunda değilim de , demek istemiyorum . Ancak : 45 lira yeri geliyor benim 1 aylık ulaşım giderim oluyor , yeri geliyor 22 günlük öğle yemeği param oluyor , yeri geliyor 1 aylık market ihtiyacımın yarısı oluyor . Bu yüzden de cebinde boşta duran 45 lira olana ''45 liracık , alıver gitsin '' demesi kolay geliyor . Ama ben şu an alamıyorum , fazladan o kadar maddi durumum yok ki konuyu açtım , ilgili olan veya olmayan herkese teşekkür ederim
    "Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."

Kimine göre insanlık kimine göre ise enayilik hatta ölü gömücülük bile denilebilir. Kimse kusura bakmasın altında motosikleti olan adam kaskını montunu ve tabii ki brandasını alacak. Almak zorunda zira zaruri ihtiyaç. Madem zaruri ihtiyaç değil istemeyin öyleyse kimseden ?

Bir de 90 TL ye marketten 1 aylık ne alıp yiyebiliyorsunuz anlamış değilim. 22 gün öğlen simitle geçmez, en azından altında ayağını yerden kesicek en ufak bir şeyi olan adama yetmemesi gerektiği kanaatindeyim.

Ayrıca yazılanlardan rahatsız olabilirsiniz ama kimseye laf söyleme hakkınız yok. İnsanlar fikir beyan etsin diye bu forum var.

Ben 30 tl derken 30 tl ye daha 2 gün evvel aldım. Belki fiyatı uygun gelir istersiniz diye. Ama durum öyle değil besbelli!

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Beyefendi ben sizin brandanızı mı istedim bedavaya ? başlık altında yazanlara da sormak istiyorum , kimin brandasını bedavaya istedim ben ? bana brandanızı mı verin dedim beyefendi ben size ? Satmak isteyenden almak istedim , kusura bakmayın ama burası da ''almak isteyenler'' başlığı. Size ne alacağımla ilgili hesap mı vereceğim ? Size ne demek düşüyor bana , buyrun beğenmedi iseniz şayet brandanızı bana satmayın ben de almayayım . İyi akşamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

Beyefendi , özellikle sizi alkışlıyorum . Iyi gunler arkadaşlar , acaba elinde kullanılmış veya kullanılmayan - fazlalık 2. El motosiklet brandasi olan ve makul fiyatlara bırakmak isteyen benimle iletişime geçebilir mi ? bedava mı istedim ben branda . Lütfen başka bir başlık altında yardımlaşma veya bu gibi benzer konulardan bahsetmeyin gidip . Rica ediyorum . Olmadığınız kişiler kılığına bürünmeyin sanal ortamda .
    "Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."

Nereye ne yazacağıma kimse karar veremez!

Ben bedava verin dediğinizi belirtmedim. 30 TL ye sıfırı heryerde var, 2. eli ne kadar olacak? 20 TL mi 10 TL mi ? Kargo? 5 ? 10 ? Akıl var mantık var, demogoji yapmayınız...

30 TL ye alamıyorsanız 20 TL ye de alamamanız gerek bence! Bence kelimesinin anlamını bilmeyen yoktur umarım!

Ha bu kadar müşgül durumda iseniz söz ben alıp yollayacağım brandayı.

Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimine göre insanlık kimine göre ise enayilik hatta ölü gömücülük bile denilebilir. Kimse kusura bakmasın altında motosikleti olan adam kaskını montunu ve tabii ki brandasını alacak. Almak zorunda zira zaruri ihtiyaç. Madem zaruri ihtiyaç değil istemeyin öyleyse kimseden ?

Bir de 90 TL ye marketten 1 aylık ne alıp yiyebiliyorsunuz anlamış değilim. 22 gün öğlen simitle geçmez, en azından altında ayağını yerden kesicek en ufak bir şeyi olan adama yetmemesi gerektiği kanaatindeyim.

Ayrıca yazılanlardan rahatsız olabilirsiniz ama kimseye laf söyleme hakkınız yok. İnsanlar fikir beyan etsin diye bu forum var.

Ben 30 tl derken 30 tl ye daha 2 gün evvel aldım. Belki fiyatı uygun gelir istersiniz diye. Ama durum öyle değil besbelli!
    Altında motoru olan adam, kaskını montunu alacak orada kimsenin kusuruna, gözünün yaşına bakmıyoruz. Ama iş brandaya gelince kimse mecbur değil branda almaya. Kimsenin ölü gömücülük yaptığı yok. Kimsenin 1 ayda 90 liraya marketten ne aldığını, ne yediğini ne içtiğini sorgulamaya hakkınız da yok. Had sınırları vardır ve gerçekten o sınırları sanırım farkında olmadan aşıyorsunuz. Kişisel kavgaya tutuşmak yerine, karşınızdaki insanın cebinde milyarları olan bir dilenci değil de, gerçekten ihtiyaç sahibi biri olabileceğini düşünmeye davet ediyorum sizi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nereye ne yazacağıma kimse karar veremez!

Ben bedava verin dediğinizi belirtmedim. 30 TL ye sıfırı heryerde var, 2. eli ne kadar olacak? 20 TL mi 10 TL mi ? Kargo? 5 ? 10 ? Akıl var mantık var, demogoji yapmayınız...

30 TL ye alamıyorsanız 20 TL ye de alamamanız gerek bence! Bence kelimesinin anlamını bilmeyen yoktur umarım!

Ha bu kadar müşgül durumda iseniz söz ben alıp yollayacağım brandayı.
    Alıp yollayın o zaman, korkmayın kimse size enayi demez. Siz alıp yollayın, enayi yerine konulursanız paranızı ben size iade edeceğim.
    MotorKafa bunu beğendi.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    Kırmızı-Mavi-Beyaz
    Beyler teşekkür ederim. Son kez ben kimseden bedava birşey istemedim , yanlış düşünüp hak alıyorsunuz. Ozelden yazan arkadaşlara da gerçekten 'konu ile ilgili konuşup yardımci oldukları icin ' teşekkür ediyorum. Köstek olan arkadaşlarin da canı sagolsun. Beni anlamak zorunda değilsiniz.
    Forum yetkililerinden isteğim konuyu kapatmaları.

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Aslında arkadaşın durumu olmayabilir yada öğrenci olduğundan imkanı kısıtlıdır anlayış göstermek gerekir. Ancak benimde ilk aklıma gelen çin malı 1000-1500 liralık motora binen bir öğrenciye yardımcı olmak isterdim ancak yeni kasa cbr125 e binipte bu durumdan bahsetmesi bana pek hoş gelmedi. İyi forumlar.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

SonpoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Arkadaşlar ne olmuş burada Allah aşkına yahu . Yani arkadaş soru sormuş, isteyen ucuza, isteyen bedavaya verir. Nedir ki bu anlaşmazlık ben çözemedim vallahi. Şöyle sudan sebepten bir birinizi kırmıya ne gerek var Allah aşkına...
    Önce emniyet, sonra hareket...

Alıntı chemical adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında arkadaşın durumu olmayabilir yada öğrenci olduğundan imkanı kısıtlıdır anlayış göstermek gerekir. Ancak benimde ilk aklıma gelen çin malı 1000-1500 liralık motora binen bir öğrenciye yardımcı olmak isterdim ancak yeni kasa cbr125 e binipte bu durumdan bahsetmesi bana pek hoş gelmedi. İyi forumlar.
    Çini Japonu yok bunun hocam. Motoru alırken maddi durumu iyidir, şu an iyi değildir. Motoru alırken öğrenci değildir, şimdi cebindeki tüm parasını eğitim masraflarına harcıyordur. Motoru alırken babası yardım etmiştir, şimdi babasıyla arası limonidir, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyordur. Hepimiz insanız, başımıza herşey gelebilir. Branda alamıyor diye motorunu satıp çin malı motor mu alsın sizce ?
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çini Japonu yok bunun hocam. Motoru alırken maddi durumu iyidir, şu an iyi değildir. Motoru alırken öğrenci değildir, şimdi cebindeki tüm parasını eğitim masraflarına harcıyordur. Motoru alırken babası yardım etmiştir, şimdi babasıyla arası limonidir, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyordur. Hepimiz insanız, başımıza herşey gelebilir. Branda alamıyor diye motorunu satıp çin malı motor mu alsın sizce ?
    motorunu satıp çin motoru almasına gerek yok. bu tarz bir motora biniyorsa 30 lira da bulabilecek durumdadır ben onu söyledim. Yeri geliyor bizimde cebimizde 10 lira olmuyor ama tutupta yüksek maliyeti olmayan keyfi bir ihtiyaç için başlık açmak bana mantıklı gelmiyor.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)